Kvällsjuice och vindruvor

Då var denna helg slut. Men imorgon är det en ny dag med nya möjligheter! Själv avslutar jag helgen med en kopp juice och lite vindruvor.








Mys med mysiga Lisa

Ett härligt slut på denna helg har det varit. Elli var här i nån timma innan hon skulle bort på middag, vi tittade på film och jag gav henne lite fynd från Dollarstore! Här på kvällskvisten har jag och Lisa myst och det märks att hon tycker det är skönt att vara hemma.












Sunday morning

Godmorgon sockerpinglor!
Gud så slönt det vra att få sova i sin egen säng inatt! Jag ska iväg och hämta mina två älsklingar alldeldes strax, efter det rider jag Diva och sedan blir det troligtvis att Elli tittar förbi, så det blir trevligt ♥









Hem ljuva hem!

Äntligen hemma! Gud så kallt ni hade det här.. Bilresan har gått bra, inga problem, ja förutom att vi var nära på att krocka då. Men nu ska jag njuta av att det sorgliga är över och imorgon får jag hämta hem Hugo och Lisa



Jag hade väldigt tråkigt i bilen och gjorde nån avatarliknande figur.


Sov sött och dröm söta drömmar ♥



Dags för hemfärd

Jag antar att det inte är så många som är uppe en sån här tidig lördagsmorgon! Men det är jag för om några minuter åker vi hem igen, skönt. Att bila hit tog cirka 14 timmar, för det var snökaos, jag berätter mer när jag är hemma om det.. Så det är beräknat att det kommer ta idag cirka 11 timmar, om det inte händer något såklart. Vi ses hemma! ♥




Att gråta tårar

Jag känner en lättnad att begravningen är slut. Det var otroligt vackert men så otroligt jobbigt! Vi ska iväg och äta middag hos farmors syster med släkten.







Att gråta tårar....



Har jag tur eller har jag?

Har jag tur eller har jag? Alltid när jag ska ta med mig min laptop så ska internet krångla, så jag tänkte nu när jag skulle till Karlstad att jag får väl sitta vid Photoshop då.. Men nu! Internet funkar :) Hinner blogga nån snutt för jag har mycket att göra. Ha det bra







Hälsningar Emelie i Karlstad!



Bortrest t.o.m söndag!

Bortrest t.o.m södag!

Jag packar mitt pick och pack

Nu har jag snart packat färdigt inför imorgon! Planerat vad jag ska ha på mig på begravningen och så vidare.. Imorgon kommer vi fram till Karlstad på kvällen, då ska vi söka upp en restaurang att äta på. Sedan på Fredagen blir det begravning och middag hos farmors syster med släkten. Tidigt på lördag morgon bär det av hem igen men också vidare på lite shopping pauser!

Handbagage, till en 20 timmars lång bilfärd..

Hugo vet precis vad som väntar när resväskorna åker fram då han går och gömmer sig! Katterna bor hos mormor och morfar över helgen.








Look in the window









Underbara Clara

Förra helgen ritade jag av bloggerskan Underbara Clara. Ni vet i inlägget rita rita med en krita! Jag ska börja på en till bild på henne också men inte idag för idag ska jag packa!



Jag avgudar hennes kjol med blåbär på! ♥




Kvällsfika

Nu är jag hemma från dressyrträningen. Jag har tagit lite kvällsfika och sett på TV. Imorgon är det den sista skoldagen för mig! Jippi!







Imorgon får man hålla sig i hatten, storm och 30cm snö!






Min nya mysiga kofta

... har jag på¨mig idag! Den är jätte härlig. Kommer nog hamna bland mina favoriter! Ikväll blir det dressyrträning så jag ska slänga ihop lite middag till mig innan jag åker. Ha en bra dag ♥












Det var det det :)


Red lips and a red apple

Mysig kväll ikväll! Det är det härliga programmet Halv åtta hos mig också. Jag ska ta ett djupt andetag och bara njuta! Imorgon däremot är det en ny spännande dag med mycket göra!



Har fått en ny fin kofta ikväll också, som jag troligtvis har på mig imorgon.

En av mina favvosar!




Ny start på ny vecka

Nu är det en ny start på en ännu en ny vecka. På torsdags morgon åker jag iväg till Karlstad, ligger en bit utanför Stockholm. Jag ska på begravning av min gammelmormor som för nån vecka sedan gick bort.. Men en tisdag och onsdag har jag ju kvar här hemma och jag ska göra något roligt av dom! Ha en fortsatt bra dag ♥




Det är inte bara jag som är lite trött idag, också Hugo är lite pömmsig!





You can't hide from me

I will always find you...




Choklad och Jordgubbsmask

Jag och Elli tog en riktig sovmorgon idag, Då vi var uppe nästan hela natten.. Men det var härligt! På kvällen gjorde vi massage/spa och tände ljus och det blev riktigt mysigt! Sedan tog vi på oss var sin ansiktsmask.









En plåtningsdag!

Nu är jag och Elli hemma hos mig, hungriga och trötta efter dagens plåtning. Ikväll ska vi se på film, ''Vi hade iallafall tur med vädret igen'' Den är väldigt roligt för oss med humor! :)





Ha en mysig kväll ♥


Rastlös

Hej! Idag är det egentligen mycket att göra men jag sitter ändå här rastlös. Har nyss städat och snart ska jag vara med Elli och plåta hela dagen. Sen följer hon med mig hem och sover här inatt! ♥ Ha en bra lördag!







Frestelser av Choklad

Vill rekommendera en superbra bakbok! Frestelser av choklad. Har det lilla ''Extra'' i sig tycker jag.. Här får ni ett litet smakprov!

















Där var några av dom många recepten!

Blå och svartrandig

Nu har jag och Elli kommit hem från skolan och ska fika och mysa! Idag är det äntligen fredag och det känns underbart. Ha en superduper fredag!










Klädd i min svarta kavaj

Hej hopp!
Jag känner mig pyttelite stressad just nu för jag måste hinna äta och byta om innan jag ska till stallet! Men jag lägger in några bilder på min outfit idag!








Härligt fruktfat

Till Halv åtta hos mig sjönk jag ner i soffan med ett gott och härligt fruktfat!





Muumms ♥


Klädd med prickar och rosett

Dagen har varit fullpackad! Med mest skola såklart.. Men efter skolan så for jag och Elli och red. Det var faktiskt inte så kallt även fast det var -20, Jag var så påbultad med kläder :) Men nu ska jag plugga och snart börjar Halv åtta hos mig ♥ Ha en toppenkväll!












Rita rita med en krita!

Hela kvällen lång har jag nästan bara suttit och ritat! Härlig. Jag ritar av lite olika bilder, Underbaraclara, Jag och Elli med mera.. Kommer väl lägga ut nån bild på resultaten sen. Sov sött

Jag och min älskling

Bland annat den här bilden nedanför ritar jag av och är snart klar!



Prickig Tisdag

Nu är denna Tisdagen snart över! Idag har jag använt min nya röd, vit prickiga kjol från Monki. Ikväll har jag lite pluggning framför mig och kanske en liten härlig promenad också!





Från Monki, 200Kr

Idag mår inte Hugo så bra.. Han får en liten nypa frisk luft på bilden ♥





Love ain't Easy...





Monday afternoon

Hejsan! Nu är det härliga måndag igen... Trist men kanske nödvändigt för att veckan ska få ett slut. Idag blir det att vara hemma och plugga och bara ta det lugnt! Ha en bra dag ♥










Söndag

Äntligen nollgradigt ute! Jag har varit och ridigt Diva för ett tag sedan. Min älskade häst, även fast hon bockade och busade så är hon min drömhäst ♥ Ikväll ska jag passa på och ta en härlig promenad.. Elise har ringt mig både idag och igår, Härligt att höra av henne som njuter i Thailand! ♥









Kladdkakebak

Som ni kanske vet så händer det ganska ofta att jag bakar kladdkaka i den här bloggen! Och det är sant, Jag bakar det hyffsat ofta iallafall! Jag tycker det är så snabbt, smidigt och enkelt...Igår kväll till efterrätt slängde jag ihop lite smet och slängde in den i ugnen.

Nygräddad

..Och med lite florsocker på!








Att göra en god och läskande fruktdrink

Om sommaren är det såklart väldigt gott att få i sig något svalt, inte minst en kall och nyttig fruktdrink! Men även om vintern så kan man unna sig en drink då och då tycker jag..


Jag använder min centrifug och god frukt!

Jag skär upp dem i lagomt stora bitar..

Sedan matar jag ner dem i min tuffa centrifug!

Tills den blir full..

Simsalabim! Du har en supergod fruktdrink, Enkelt va?




En shopping runda

Idag har jag och Elli farit iväg på en shopping runda i stan. Det blev lite shopping endå! Men jag är ju väldigt snål så ibland får jag ta mig i kragen och skärpa mig! Ikväll ska jag ta det lugnt och blogga och pyssla lite.. Ha en bra kväll ♥












Girls just wanna have fun






Min gosiga lilla katt

För nån dag sedan så sov som vanligt lilla Lisa i min säng. Hon ligger på fönsterbrädan på kvällen då det stiger upp varmluft ur elementet och sedan ligger hon oftast vid mitt huvud ♥

Min lilla myskatt :)





Tulpanensdag

Äntligen är det Fredag!
Nått som jaginte visste var att det är tulpanensdag idag. Jag fick reda på det när mormor mötte upp mig och Elli med en bukett tulpaner, så ni får ha en bra tulpanensdag! ♥








Galet

Oj, oj, oj!
Som ni kanske märkt så har det skett förändringar på förändringar.. Hela dagen lång! Nu är jag slutkörd. Jag hoppas jag kan nöja mig nu med den här designen, Det tror jag :) Men nu blir väl min uppdatering som vanligt igen.








Ha en bra kväll ♥



Bambarabam!

Voila! Vad tycker ni? Själv är jag sådär nöjd.. Headern blev sådär! Men jag ska nog kunna leva med den ett ganska långt tag tror jag! :)






Rutig

Idag bär jag en rutig blus uppknyten ovanför magen.
Idag fyller min mormor år, Grattis grattis! Vi ska såklart fara och gratta henne om ett tag.. Nu är det bara torsdag och fredag kvar på tills helgen är här, Skönt! Ha en bra dag ♥














En dag till..

Hej hopp!
Ja, ni får vänta endast en dag till tills designen blir klar!
Jag ska gå och slänga i mig nån mat sen så far jag iväg på dressyrträning! Ha en bra kväll ♥




I Belive I Can Fly..!

..I Belive I can touch the sky..



Pepparkaks plundring

Nu har Elli farit hem. Vi har plundrat pepparkakshuset! :)
En tradition är det! Snart ska jag och rida min lilla polle. Sedan  blir det att jobba hårt framför Photoshop! Puuh, jobbigt med ny design..





Muums ♥

Middagsbjudning

Nu ska jag fara till stan på kalas också är vi bjuden på middag.
Jag och Elli har idag tittat på¨gamla inspelningar från nåt eller några år tillbaka, Haha. Men nu är det dags att fara! När jag kommer hem börjar jag väl lite smått på designen :)








Ha det gott ♥

Blå himmel och en blå rosett

Goodmorning.
Jag glömde ställa klockan och vaknade lite sent, men det är ju trottsallt min sista sovmorgon! Men trotts att solen skiner och himlen är blå finns det något som är grått... Min gamelmormor har gått bort... älskar dig ♥









Independece Day

Just nu ser jag på Independece day.
Den är bra och spännande tycker jag! Imorgon blir det ingen rast eller ro. Fullt upp hela dagen lång.. Kalas, rida, middag, stan med mera! Men jag brukar kunna klämma in någon lbloggning också, Ha en bra kväll ♥





Rosa Rosor









Solen skiner glatt

Gud vilken härlig dag!
Solen skiner, det är hyffsat varmt ute också.. Jag är hemma från Elli nu. Vi hade jätte kul igår med mycket skratt och skrik. Ja, Skriken kom från mig när Chewie atackerade mig hela tiden! Haha, men somsagt så var det jättetrevligt och imorgon far jag och hämtar ut bilderna på usb från studion.


Godmorgon, godmorgon!

En nyvaken Emelie och Chewie..


Ha en strålande dag ♥


God natt önskas från två små söta

Nu är denna fotodag slut. Det blev finfina bilder och jag kommer snarast börja på min nya design från dom bilderna! Men nu ska dom två små söta flickorna krypa ner i sängen och så ses vi imorgon ♥

Avslöjar inte för mycket.. :)

Lilla Chewie hade full koll på oss medans vi var ute och frös!



Fotodag nummer två

Hejsan! Idag har jag och lilla Elli fotat både ute och inne igen.
Sedan blir det fotning i studion, hon säger att hon ska plåga mig! Haha, så vi får se om jag överlever...det kanske är det sista inlägget jag skriver det här! Haha, ha en bra dag ♥












Att ta vara på helgen

För att få det att låta ledsamt så är ju det här den sista helgen på jullovet.. Men inte kan man dystra ihop för det inte! Man kan väl göra det bästa som går utav helgen och istället njuta. Värmen stiger ute i det vita landskapet och jag hoppas att det kan bli lite varmare så att det går att vara ute! Snart ska jag fara till Elli, jag ska sova där igen och det blir mer fotning, Kulkul! :)



Ha en bra dag ♥


Enkelt recept!

Ja, Vad mer kan man begära än att ha ett enkelt recept på kladdkaka på en kökshandduk? Jag säger bara super! :)







Hugo myser i lilla lådan ♥


Ja där fick ni ett recept på kladdkaka! Lätt som en plätt!


Red Jacket and Red Lips







Red Jacket and Red Lips.. ♥



Ont i hals och näsa

Godmorgon!
Är det bara jag eller ser jag lite sol tittar fram?
Det är allafall trettio minus ute! Mormor kommer och hämtar mig vilken sekund som hälst så jag måste slänga på mig några kläder  nu. Ha en bra dag ♥

Idag har jag jätte ont i min lilla hals, kan knappt svälja!

Plus att jag är snuvig också, det är väl inget på gång hoppas jag! :(





Krämiga Choklad Muffins

Du behöver:

  • 55g margarin, rumstempurerat!
  • drygt ½dl strösocker
  • 1 stort ägg
  • 1½dl vetemjöl
  • 1msk kakao
  • 55g mörk choklad
  • florsocker att pudra på ovan.

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 190c. Lägg fram bakformar.
2. Lägg margarinet i en stor skål, tillsätt ägg, mjöl och kakao och vispa smeten med elvisp tills den är precis slät.
3. Skeda upp cirka hälften av smeten i formarna, gör ett hål mitt i varje kaka.
4. Bryt chokladen i 8 jämnstora bitar och lägg en bit i varje hål, skeda sedan resten av smeten över.
5. Grädda kakorna i varm ugn i cirka 20min. Garnera dem gärna med florsocker, strössel mm..

Resultat:


Mycket goda och enkla för chokladälskare ♥



 

 


Frukostlunch

Jag vaknade så sent  att det blir till att äta en frukostlunch snart!
Idag ska jag kolla igenom mina nya bakböcker och baka något. Så lite senare blir det nåt recept på bloggen, Vad det blir blir en överraskning! Ha en bra dag



Hair and Eyelashes

Som kanske några vet så trivs jag väldigt bra framför Photoshop.
Jag gillar att göra Kollage och grattiskort med mera.. Men jag vill också utvecklas med att redigera bilder! Köra med Morphing och Scrapbooking. Än så läge så kan man verkligen inte kalla mig duktig.. Igår kväll satt jag och laddade ner lite mer penslar till att just redigera och morpha.

Jag laddade ner hårpenslar..

och ögonfransar.

Och lite finfina damer!


Ha en bra kväll ♥


Sjutton Godingar

På jullovet har jag bestämt mig för att gilla måndagar faktiskt! Ute är det Sjutton godingar, vilket är kallt tycker jag. Dessutom ska jag och rida Diva snart, men för henne gör jag allt ♥ Idag är det trettondagsafton, jag har aldrig firat det men det kanske finns n¨ån där ute som gör det! Ha en underbar dag ♥

Bara att klä på sig ordentligt och gå ut i kylan!



Tvätta hyllor, Damma mattor

Hela kvällen har jag nu städat mitt rum! Hyllor hade ett tunt lager av damm och mattorna låg det gult och grått katthår på.. Så nu när jag är klar och har fuskat med att damsuga tar jag mig lite passionsfrukt och sätter mig framför datorn och bloggar en snutt.



Lyssna på Miss Li och äta Passionsfrukt ♥

Allting på sin plats!


Ha en bra kväll ♥



Fotningen

Igår var ju jag och Elli ute hela dagen och fotade i skogen och nere vid älven. Det blev mycket fina bilder på oss båda! Bilderna kommer komma lite då och då på bloggen, men här är några:












Fler kommer sen! Ha en bra dag

Dags att säga Godnatt

Ja, snart bär det nog av till den varma sängen! Efter en lång och rolig fotodag så behöver man få vila sig lite.. Chewie är lika gosig som alltid här på sängen, Ena stunden sover hon djupt och andra stunden far hon runt som en vilde!







Sov så gott ♥


Fotning hela dagen lång

Nu så är jag med Elli. Vi har fotat hela dagen lång! Snart ska vi se på tjenare Kungen. Bilderna från idag kommer lite då och då upp i bloggen..













Ha en bra kväll ♥

Ellidagen börjar nu..

Godmorgon!
Jag ska strax hoppa in i duschen och fixa mig i ordning sedan far jag iväg till Elli. Vi kommer ha jätte kul!Sp vi hörs ikväll, ha en strålande dag ♥

sitter i min snygga morgonrock! :)



Karamell naglar

Nu har jag suttit och fixat klart mina naglar. Imorgon ska nämligen jag och Elli fota fina vinterbilder ute i djupsnön och i hennes vackra skog nere vid älven! Då sover jag över där och äter middag också, Så det blir en fullspäckad Ellidag :) ♥














Och lite mera shopping..

Goddagens!
Jag har varit med Bella i stan hela dagen idag, Vi hade jätte kul och fick väldigt många skrattatacker! ♥ Det vart lite shopping..Nån ansiktsmask och några lösögonfransar som jag och Bella ska han i veckan på våran speciella fotning! :)








Plus lite annat smått och gott!

Voline Style..

Ja, För nån vecka sedan hittade jag på en egen ritstil!
Bilder som bara beskriver känslor och inte kanske är så vackra.. Jag använder inte sudd utan bara ritar lite kors och tvärs! Jag tänkte det var ju en liten festlig kväll igår så här kommer en bild..


Är den inte snygg? Lite kantig och slarvig ska det vara!





Gott Nytt År!

Godmorgon ♥
Tänk att nu så är det 2010! Slut på 00 talet. Jag hade det trevligt igår kväll och vi åt en supergod trerättersmiddag, sköt lite raketer och bara.. hade trevligt! :)




Hästarna var livrädda av alla smällar!





Vi släppte iväg några ballonger..

Skålade..

Och sedan grillade korv med varm choklad och annat tilltugg..

Det var lite kallt men det gick..

Så jag vill önska alla ett gott nytt år ♥




RSS 2.0