Det man längtat efter

Äntligen har man fått se på det man längtat efter! Nya säsongen av Leila bakar! Både jag och Elli har längtat hela veckan. Så nu har man ennu ett program varje vecka att se fram emot. Ikväll har jag också bakat en kaka till min mammas jobbar kompis som fyller år imorgon. Jag har också suttit och samlat lite recept i en ny receptbok.









Sov gott!



Chewing gum and white roses

Hej. Hur skönt låter det när jag säger att vi har påsklov nu! Det känns verkligen som att man vill göra så roligt som möjligt av lovet. Men fram till söndag ska jag ha Diva. Sen på fredag ska vi och grilla med några vänner och söta personer. Sen vill jag lägga in Belli i några dagar när hon kan! Vill i väg till stan också. Plus en massa mer. Så det blir trevligt! I onsdags så städade jag mitt rum lite och gjorde vissa små ändringar..


Chewing gum and white roses. Prydligt och fint.







Det glädjer mig

Godkväll.
Det glädjer mig att det bara är en dag kvar sedan lov! Samtidigt så känner jag mig lite trist eftersom jag inte haft några roliga inlägg att bjuda på idag, men om ni kanske rullar ner lite i inlägget så kanske ni skrattar lite smått. Så jag ville bara ta och säga godnatt på er!


Ja, så man kan ha sett ut va?





Trubbel, trassel och besvär

Hej. Ja, att jag alltid ska gå och tänka på problem som inte alls är så väldans farliga. Ett av dom är min dumma hårfärg! Jag vet inte om jag ska färga blont i sommar eller inte. Det närmsta blont jag har kommit är:




Så var det. Och jag kan inte bestämma mig!



Godkväll.

Godkväll från mig som har städat hela kvällen. Gjort fint i mitt rum och just satt sig ner och tagit en varm kopp te. Öppnat fönstret också. Suttit och funderat och filosoferat. Gått igenom tankar i huvudet. Imorgon är det faktiskt tisdag, sov gott.













Bara en vanlig måndag

Hej. Gud så grått och trist det är ute nu! Det skulle tydligen hålla i sig till i mitten av april tillochmed. Idag ska jag försöka göra så roligt som möjligt av denna trista dag och hoppas på bättre tider! Så njut av dom här sista två dagarna i skolan sedan är det ett härligt påsklov











Det kommer nog vara snö på min födelsedag i Juli!



Kram





Fantastisk helg.

Hej! Det känns som om det var en evighet sedan.
Nu är jag hemma efter en helg med Belli. Kul har det allt varit! På fredagen så hade vi en liten spakväll i deras bubbelbad med ansiktsmask, ljus, drink och en massa badskum kan jag lova! Igår var vi somsagt i stan och såg Remember me på bio. Vi hann med lite shopping också, när vi kom hem var vi trötta och tog ett varmt fotbad och såg på film. En mycket trevlig helg har det varit, jag avslutar den med att ta en promenad med min Elli som har varit så, så duktig att tagit hand om stalljouren själv denna helg, En hjältinna!


Nu när påsken är här så är påskliljorna alltid fina!

Det bästa med att komma hem är ju egentligen att få kolla favoritbloggarna.

Lisa blev så glad när jag kom hem.

Hugo kunde man ju inte heller låta bli att pussa på!

Undrar hur mycket godis vi ätit i helgen? Härdan efter går jag nog på frukt och grönt.

Filmen var såklart jättebra.





Tack för helgen Belli ♥






En massa trevligheter

Hej och godmorgon! DEt blev till att kliva upp tidigt idag. Jag och Belli ska iväg till stan och shoppa och se på bio. En massa trevligheter kommer det bli! Sedan bär det av till hennes pappa som bor inmot stan och vi kommer sova där. Ha en bra lördag.






Kram



Mot Sherwoodskogen!

Hej. Nu är jag på väg emot Belli och ska sova där i helgen! Trevligt, trevligt ska det bli. Vi får se hur mycket jag bloggar, men om bloggen är ganska livlös över helgen så vet ni varför! Kram, så ses vi ♥






No bed of roses ...







No bed of roses ...



Hej hopp.

Hej hopp. Gud vad dagen har gått fort! Ute är det halvt snöoväder.. Jag som trodde våren var här och helt plötsligt kom all snö tillbaka igen. Ikväll blir det ridning och imorgon far jag till Belli och ska vara med henne över helgen! Ha en bra dag ♥











Kram



Mini present

Hej. Nu har halva veckan gått, här går det verkligen undan! Idag har mamma varit en sväng till stan och kom blandannat hem med en ny toalett som Lisa väl har börjat älska, hon har legat längst upp där man spolar hela kvällen! Nu ska jag ta mig en pyttepromenad innan Halv åtta hos mig!


Fick en liten minipresent. Servetterna jag hade spanat in och en gullig rosett såklart.




Plus lite annat smått..


Nystädat och klart!

Godkväll mina små vänner! Nu är mitt rum nystädat och klart. Jag har också just sålt mina trummor. Fikat har jag också hunnit med. Så nu återstår duschning. Det är ju en dag imorgon också. Sov gott


Prydligt och fint, rosgardinerna i fönstret.

Tossorna på sängen ..

.. som är blåvit prickiga ..

.. koftan som jag hittade på mormors vind här om dagen ..

.. klubborna på hyllan ..

.. Lilla jag ..







Lite åttiotal på toppen

Hej. Dagen har gått ganska så snabbt när man har en liten sovmorgon! Lite snö tror jag allt har smält bort också. Ikväll så blir det dressyr och sedan ska jag njuta av en väldigt fin tisdagskväll. Ha en härlig dag!


Idag har jag på mig en blus från när mamma var liten, lite åttiotal på toppen..










Kram ♥


Rockabilly

















Just as Rockabilly ...



Lite lila här och lite lila där

Hej. Idag är det ennu en dag med soligt och fint väder! Jag och Elli ska nog passa på att ta oss en härlig promenad även ikväll. Men nu ska jag och Belli planera inför helgen som kommer bli väldigt trevlig. Ha en solig dag!












Kram!


Roligt, roligt

Hej. Idag har jag och Elli fotograferat på förmiddagen, sedan nu på kvällen så tog vi en härlig promenad också. Det känns iallafall som att söndagen nhar varit rätt så utnyttjad! Imorgon är det måndag igen och en ny start på ennu en ny vecka. Godnatt och sov så gott ♥

Det droppade från taken hela dagen.

Den första fotograferingen slutade så här!





Söndag

Godmorgon. Igårkväll när Elli kom hem från sina kusiner så följde jag henne hem och sov här. I dag ska vi fotografera i det härliga vädret! solen skiner och det är väldigt varmt, då ska man passa på. Ikväll kanske man ska ta en promenad eller något. Ha en strålande dag!






Puss och kram.



En mysmorgon

Hej. På lördagar ska man ju ta sovmorgon och mysa till det. Så jag och Lisa gjorde så!


Solen har äntligen kommit tillbaka och värmer som aldrig förr.

Jag har på mig min nya tröja som jag hittade på mormors vind.

Pyjamasbyxorna är kvar på också.







Nyvaken och trött.





Kram ♥



Sweet dreams

Ja, det blir en väldigt tidig kväll för mig ikväll även fast det är fredag! Men mitt huvud är inte okej idag så det ska få en rejäl utvilning så får vi se hur det blir med morgondagen.. Nu ska jag se på lite film. Sweet dreams ♥






Med ett bultande huvud och proppmätt mage

Hej. Ikväll så var det meningen att vi skulle få gäster, mina tremeningar skulle komma på middag. Men dom hamnade i ett migränanfall så det gick inte för sig. Istället blev vi bjudna hem till mormor och morfar på middag. Så nu sitter jag här med en proppmätt mage sen vi åt min goda efterrätt som jag hade med mig! Ett bultande huvud har jag också eftersom jag slog i mitt lilla huvud i badrumsskåpet igår. Funderade på att hälsa på en sväng på vårdcentralen efter skolan, men det känns som om jag vill vänta lite och se. Förbaskat ont har jag iallafall. Så ingen ridning blev det av heller...



Innan vi for blev det till att baka!


Resultatet blev mycket gott! Stort tack till Elli som gav mig det underbara receptet ♥


Hemma hos mormor var det findukat.




Grått och trist har det varit hela dagen!


P.s jag har nyss varit uppe på mormors vind och plockat ihop några kläder som andas 50-tal som plåster på såren! d.s





Ett avslut på dagen

Hej. Den här dagen har endå gått snabbt samtidigt som den gått lite för sakta! Det har varit skola, ridning, halv åtta hos mig och nu måste jag tyvär börja på städa, éftersom vi får middagsgäster imorgon kväll.


Dagen avslutar jag med att fika.




Sov sött och dröm söta drömmar ♥




Skepp och hoj!

Skepp och hoj allesammans! Oj, vad det snöar ute! Det har säkert kommit nån decimeter idag skulle jag tro. När ska det någonsin bli sommar? Idag är jag allafall blåklädd, Lite skepp och hoj kan man säga.

Jag har ..

En prickig kofta..

En liten bulle på huvudet..

Sjömanssockorna på!



En prima diamant i öronen också.





Ha en bra dag!



Hello beautiful
















Några extra hjärtslag

Hej. Idag har jag och Elli varit och ridigt, trevligt var det! Just ikväll så dunkar mitt hjärta lite extra eftersom min farmor gör sin stora operation! Vi får hoppas att det går bra och att hon får det bättre än innan ♥ Om en timme blir det halv åtta hos mig, sedan drömmen om Italien! Vi höres!









Kram


Tisdag, härliga tisdag

Hej. Det blev till att fara och rida direkt efter jag hade kommit hem från skolan. Så nu när middagen också fått sjunka ner så kan man sätta sig för att äntligen få lite vila! Mn en god sömn har jag då fått inatt! Jag försov mig så jag bara hade tjugo minuter på mig att fixa smink, hår och äta frukost. Så när sedan Elise kom hem till mig så var jag i full gång för att hinna.








Nej, Hugo vill aldrig pussas!





Kiwimumms

Hej. Nu så här på kvällen så ska jag äta lite fika, Kiwi! Det var väldigt länge sedan nu faktiskt.. Så det blir perfekt till Halv åtta hos mig! Ha en skön kväll.

Och lite mörkchoklad på toppen!







Gäsp, gäsp

Hej. Idag är jag mycket mer än trött! Lisa som just nu ligger här i mitt knä gäspade just väldigt stort och jag gjorde detsamma! Men imorgon har jag en liten sovmorgon så då kanske man kan ta igen litegrann.. Det blir nog ingen ridning av heller, det är så halt så det knappt går att gå.









Ha en bra dag!


En vacker morgonpromenad

Hej. Nu har jag kommit hem ifrån en härlig morgonpromenad i solen. Så nu sitter jag och lyssnar på härlig musik och kommer nog att göra det i nån timme till! Det är så härligt att sista dagen bara ta det lugnt medans sportlovet i sin helhet tycker jag varit bra! Nu får man längta till påskolv.. I kväll ska jag vidare på middag, så vi syns och ni får ha en bra dag!





Kram



Hur kär får man bli ?









En förtrollad kväll

Hejsan. Nu har jag och Elli kommit hem från Elise. Det har varit en mycket trevlig kväll med mycket skratt och vi alla var så fina utklädda! God mat bjöds vi på också, såg en bra film och bara pratade till halv fem på morgonen. kvällen var som förtrollad...

Snövit och Belle redo för fest!



Elli var tjusig som Snövit.





Elise var förtrollad till törnrosa, tjusig hon med.

vi blev bjuden på en mycket god meny och fin och kunglig dukning.

Mycket gott var det.

Efterrätten är serverad. mycket god!

vi skålade mycket.

Sedan bar det av vidare till badrummet där vi fixade lite snygg manikyr.

Min finfina frisyr som Elli hjälpt mig med.



min fina klänning var på.







resultatet blev mycket snyggt!


tack för en härlig kväll som var värd guld! älskar er






Godmorgon, Godmorgon

Godmorgon! Idag så är det blå himmel och solen skiner som aldrig förr. Idag ska jag och Elli planera hur vi ska se ut inför kvällen, det är prinsesstema och då passade det ju att jag var Belle, Ellen Snövit och Elise Askungen! Så vi får se hur vi slår ihop varandras ideer. Då får ni se sedan hur det blev! Ha en dra dag.







Kram


Mycket skratt och tårar

Hej. Det blev till att rida lite sent idag eftersom jag var med Elli så länge, men det var inget problem! Idag har jag skrattat så mycket att jag gråtit när jag och Elli sett på lite inspelningar sedan vi var små, herregud säger jag bara! Så det har varit en mycket trevlig dag idag. Imorgon blir det ennu trevligare då jag ska vara med Elli och fara på maskerad!















Elli du är bäst och jag älskar dig ♥




I väntan

Hej och godmorgon kanske man skulle kunna säga. Idag skiner solen glatt och det blir en utmärkt dag till att vara med Elli och sedan rida Diva en sväng i solen. Jag och Elli ska börja planera lite till imorgon då Elise har sin maskerad! Trevligt, trevligt. Ha en bra dag







En shoppingdag

Hej. Idag har jag varit till stan och shoppat litegrann. Är mycket nöjd över vad jag kom hem med! Så nu ska jag kanske försöka rensa min garderob så att det kan få plats med lite mer kläder nu! Sen så ska jag kanske lämna in min datorn någon gång framöver på service.. Han har kommit upp lite i trottsåldern!


Mönstrerna på några av plaggen var..















Kram!♥


Punkt slut!

Färgade håret. Punkt slut!








Kvällsgott

God kväll. Förut idag så bakade jag en mumsig kladdakaka som jag nu har tagit till fika. Med vaniljglass och digestivekex, mums.








Mycket att göra

Hej. Idag har jag väldigt mycket att göra kan jag säga! Jag har än så länge hunnit med att baka, fika på fik, ridigt och gått. Så nu väntar att städa mer och ***** ja vad det är är en hemlis! Ni får se om nån timme eller så.

Undra vad det kan vara ?




Glad och glatt

Dagen har avrit glad och glatt! Det var mycket trevligt att få träffa Elli igen. Vi hade jätteroligt som vanligt och fotograferade finfina bilder. Jag har suttit och bråkat med en del av dem som var lite envisa och bångstyriga.. Men till slut så! Nu ska jag försöka läsa ut min bok så jag blir av med den. Ha det bra och sov så sött







En härlig dag!

Hej. Nu har jag kommit hem efter att ha varit och pantat flaskor! Alltid lika kul att blir rikare. Nu ska jag äta lite lunch, duscha, sedan blir det min favoritElli, Som jag har längtat efter så mycket ♥





Kram



Söndagskväll

Hej. Skönt med en lugn dag som denna. Jag har läst på min bok som jag hoppas innerligt att jag ska läsa ut snart! Imorgon får jag äntligen träffa min älskade Elli som jag inte sett på en hel lång vecka! Sov så sött

Jag har rensat lite smycken på kvällskvisten! Ett rent måste!

Och ätit lite god frukt!






Sova, sova och sova

Imorse tog jag en rejäl sovmorgon! Så härligt att kunna sova ut någon gång. Nu känns dagen bara lite kortare men man är ju ledig en vecka framöver så det känns inte som om det gör så mycket. Jag har allafall varit och ridigt och nu ska jag troligt ta en promenad i det varma vädret!





Ha en bra dag ♥


Min lördag

Hej. Ja, hela denna lördag har jag haft mycket att göra. Det har ju varit så fint väder också, så jag har passat på  att sitta lite ute i solen och sola medans det är så varmt! Nu har jag kopplat av en stund och läst min bok i sängen, mycket avslappnande, Det tyckte Lisa också.



Mina mysiga sockar på.



Ute har solen skint hela dagen lång.

Vid min sida ett glas läskande fruktdryck.



Kram



I Love you.

No matter what.








I do, I always do.





Jag funderar på att ...

Nu när det har gått en hel skolvecka, jag har tagit sportlov, det är fredag och man känns helt slut i kroppen! Så ska jag ta ett varmt och härligt bad med ...

..En härlig anskitsmask..

..Finfina badbomber..



..levande ljus..

..och härligt glittrande badskum





Det ska jag göra nu!


Nu börjar sportlovet!

Äntligen! Ett härligt sportlov har man nu framför sig! Jag ska snart och rida Diva, sedan ikväll ska jag njuta av ledigheten och planera lite av mitt sportlov tror jag.. Ha en härlig fredag! ♥






Kram




Internet ur funktion

Hej. Jag har inte kunnat blogga idag för jag har varit så stressad! Jag har nyss varit och ridigt också.. Men min laptop har jag suttit med hela kvällen för jag har fått något osynligt virus som gör så att jag inte kan öppna internet! Jobbigt. Så vi får höras vid när jag har tid!





Min rödvit randiga tröja meed spets hade jag på mig idag!




Dags att vandra iväg denna Torsdagsmorgon

Godmorgon. Finns det några vakna denna torsdagsmorgon? Bara två dagar kvar sedan är det Sportlov! Så jag ska nog börja vandra iväg och få dom dagarna bortgjorda nu. Ha en härlig dag!












Muffig och söt

Hej. Min söta Elli var fortfarande sjuk idag så skolan blir alltid lite tråkigare då! Jag hoppade över att rida Diva idag också för att det är snöstorm ute idag. Så vi får se vad jag hittar på att göra istället!

 Förra helgen passade jag på att ta kort på min söta och muffiga i fönstret..











Life can be hard ...





Im so tired of this shit ...


Lugnt och skönt

Ni kan ju lista ut hur dagen har varit genom att läsa rubriken. Inte gjort mycket alls och det har varit väldans lugnt och skönt! Vi får se om jag far och rider eller inte! Idag fick Elli sån otur att bli sjuk, tråkigt!












Ennu en måndag i mitt liv

Undrar hur många måndagar jag upplevt i mitt liv? Dom är iallafall lika jobbiga varje gång.. Fast det har varit härligt idag! Jag har bara tagit det lugnt och försöker vila bort min elaka snuva!








RSS 2.0