Tillagning!

Hejhopp! ♥
Ikväll får vi middagsgäster. Hela förmiddagen har jag lagat mat och städat. Jag får nämligen stå för både förrätten och efterrätten! Jag älskar ju att laga mat och att baka så det passar mig galant. Jag har hittat på en jätte god förrätt och en super smarrig efterrätt :) Jag lägger in bilder från middagen sen. Ha en skön kväll, eller rättaresagt ha en trevlig halloween för dom som firar det! Själv så är det ingen vana utan vi tänder lite extra ljus osv..


Laga mat, laga mat..




Mitt nya armband



Stan

Hej ♥
Idag har jag varit till stan en sväng, skulle igentligen dit imorgon men det blev idag istället! När jag var nere på stan så shoppade jag lite såkraffs.. Det började på att bli mörk vid fyra tiden. Dom började att tända ljus för Frida Paulsson på torget och det var värkligen jätte fint! ♥ Aja hinner inte skriva mer nu, Hejdå :)


Sitter och äter lite godis :)


Emelior

Nu har bilderna från Crimson kommit! Jag beställde ju cirka 14-16 bilder för någon dag sedan och nu så är dom här. Väldigt bra leverans tid tycker jag, det tog bara typ 2 dagar.. Om du ska beställa bilder som du ska tex. ha som affish eller  i en ram, beställ från Crimson! Mycket bra företag. Finns hur mycket storlekar som hälst att välja på, levaranstiden är 1-2 dagar + att det är jätte billigt! :)


Massvis med Emelior




Love It ♥


Onsdag

Hej ♥
Jag sitter nu och ser på TV i mitt rum.. Jag ska och rida sedan. Sen får vi se vad jag hittar på! Igår kväll var det en så ovärd dressyr träning att jag hade kunnat komma på festivalen Isabelle! :( Synd att man inte vet sånt innan.. Aja, nu ska jag väl börja byta om då.


Studiooo..


Photoshop

Godmorgon ♥
Hoppas att ni sovit gott! Idag har jag två hårda ridpass framför mig. Ska kanske ner och fika på fiket igen, vi får se.. På morgonen så har jag suttit med photoshop och kollat, fixat och trixa lite. Älskar värkligen det programmet! Just när man kan gör vad som hälst med bilden. Jag kan göra mig till en sköldpadda om jag vill! Haha, hoppas ni får en bra dag :)





En Bra Måndag!

Ja, För typ första gången på flera månader så är det en ganska så bra måndag! Man brukar ju ligga kvar i sängen någon minut efter veckarklockan ringt och tänka; Nej Måndag :( Haha men inte idag ♥ Idag så har jag varit hos mormor och vi har gått på fiket och fikat och haft det bara mysigt. Resten av kvällen ska jag bara vara hemma och kanske ut och gå  innan det blir allt för mörkt ute! Ha det bra!


Grå Söndag

Hej :)
Idag har det varit en trist, grå och regnig söndag tycker jag! På eftermiddagen så var jag och red och sedan så har jag bara myst. Stickat lite på min halsduk och varit med katterna som tycker det är bra att jag har höstlov. Slipper dom vara så ensamma om dagarna! Jag är själv lite grå och trist idag haha! :)







Kan inte vintern vara över nu?

Hej :)
Lördag idag, Jag ska på middag en sväng ikväll. Som rubriken lyder så tycker jag att det känns som om vintern ska vara över snart! Men igentligen så har den ju inte ens börjat än.. Jag har suttit och tittat igenom bilder från i sommras. Gud vad jag saknar den varma, sköna sommaren!! ♥


I sommras, Ute på en Ö i Hörnefors..
 


Sweet Miss Blue

Today.. Sweet Miss Blue..







Slut på veckan igen

Hej,
Nu är det slut på veckan som jag tyckte just hade börjat! Otroligt vad det kan gå fort, på ett bra sätt! Och inte nog med det jag är ledig i helgen och sen så har jag:


Segt!

Hejhej ♥
Jag har uppdaterat dåligt jämfört med vad jag brukar men jag har inte haft tid till det! Gud vad jag vill påpeka att Blogg.se är segt och det är särskillt på eftermiddagarna som det är värst verkar det som. Jag är inte den person som har ett jättebra tålamod, så jag går i taket ibland när man får vänta typ i 1-3 minuter!

Emmi today


Frussen

Brr, Jag är ''frussen''! Hihi.
Jag är lite kall för att jag har varit och ridigt i skogen. Det gick inte så bra för att man kan ju knappt rida på stigarna längre när det är så halt och isigt! Synd det eftersom jag har tillgång till så många fina stigar :) Men jag har nyss ätit lite mat och pluggat lite grann..


Mätt som en plätt

Jag är mätt som en plätt just nu! Har både ätit mormors hemgjorda och mycket goda palt och sedan lite kladdkaka på det! Så nu ska jag ut och gå i en timme. Imorgon blir det skola igen som alla andra vanliga tisdagar men jag har faktiskt höstlov om en vecka! Yeei ♥


Studiobild..haha


Första snön!

Jag kom nyss hem från Umeå och där snöade det jätte, jätte mycket just när vi for hem! Såna här stora, maffiga flingor :) Jag ser både posetivt och negativt på att snön kommer, det är ju trots allt väldigt mysigt med julen! men jag hatar att man måste frysa så.. Men vi får se om det kommer någon snö inatt här i lillskits byn! Godnatt för er som ska sova nu♥







Ny design!

Ville bara säga att jag har blivit så trött på mitt rosa tema så jag kör lite mildare färg nu! + en ny header.. Yes, det var vad jag ville säga! :)


Studio del 2

Hej och hopp alla glada där hemma :)
Idag har jag varit i studion nästan hela dagen och tagit 427 bilder! Jag vart väldigt nöjd över dom flesta. Men jag tänker inte lägga ut så många på bloggen, utan jag vill hålla dom lite i mitt privata och använda dom till lite andra saker.. Två av dom, det vill säga dom två finaste jag valt ut ska jag beställa som affisch. Men jag är snäll idag och lägger ut en!


Temat höst!




Redan?

Är det verkligen fredag redan? ♥
Idag så har jag varit i den kära skolan och skolat. Haha. Nej men jag har varit i skolan idag och arbetat? Nu så kom jag hem från ridningen. Ska duscha nu och sedan äta middag samtidigt som jag ska se på Idol såklart!
Imorgon ska jag kanske ner till studion, vi får se!



Hjärtat är till min Elli som ligger hemma och är sjuk! :(


Lisa

Idag lägger jag inte utbilder på mig utan på min kära, söta Lisa ♥






Puss, Puss Älskling <3


Brrr!

Huvva, Jag fryser skita mycket just nu. Har varit och ridit i Hällfors så jag vart som en isbit i skogen! Inte så bra uppdatering just nu, I Know.. Men jag ägnar mest tid till att skriva på min saga. Alla som gått eller går i min klass vet att jag skrivit mycket sagor dom senaste åren och nu så ska jag slå ihop alla mina ideer från alla sagorna eller serierna och gör en bok. Jag gör den på datorn med text och lite bilder.. Nej nu ska jag ta en varm dusch! ♥







Elli Time

Hejhej :)
Just nu är jag med Elli. Hon följde mig hem från skolan och vi har bara suttit och skrivit och ritat på våra bästa sagor! Efter maten ska vi ut och gå så duktiga som vi är. Jag skriver min saga på datorn så man får lite ont i fingrarna ibland när man skriver för länge!





Vid helgens slut!

Nej! Sista lediga dagen:(
Som vanligt har helgen gått väldigt fort, imorgon är det skola igen.. Igår så var jag till stan en snabbis men jag hann endå köpa två tröjor. Idag har jag varit och ridigt Granit, ett sött litet charmtroll ska ni veta! ♥ Nu på eftermiddagen har jag varit på kalas hos mina tremeningar också nu så ska jag beställa pizza..
Hunden Molly har sovit här inatt, jag har typ inte sovit så mycket för hon har vandrat runt, runt och det låter ganska mycket när hon går med klorna i parketten!








15:23

Hejsan :)
Typ 40 minuter sen jag kom hem från skolan nu .. Har varit med katterna lite dvs, lekt med ett snöre haha!
Jag ska snart och rida, Eller typ om en timme faktiskt. Barbacka idag så jag kommer typ flyga av ju.
Jag har inte så mycket att skriva om så jag sätter en pungt här.


Emmi Today





Hösttecken

Om det hade varit minusgrader inatt så hade det snöat, Det spöregnade ju som satan.. Jag ska strax fara och rida mina tremeningars häst en sväng eftersom att Diva är halt.. Sedan så måste jag plugga, plugga, plugga! Jag var ut och fotade några höst/vintertäcken idag som tyder på att det håller på att bli vinter..

Dammen har blivit is.,



Nästan alla blommor har vissnat..

Är jag ett hösttäcken?? Nej men jag ville ha en bild på mig :)





Sovmorgon igen

Goodmorning! ♥
Tisdag idag, Vilket betyder att jag har sovmorgon igen :) Det är inte alla tisdagar som jag hinner blogga men just idag så hann jag faktiskt det.. Igår så fick jag veta att Diva har blivit halt igen! Så hon går in på tredje halt veckan nu! Jag vill medela ett stort tack till er som kommenterar inlägg på min blogg, Stort Tack <3


Trött och osminkad..





Brunett

Hej, Hoppas att ni mår bra.
Idag så har jag bara varit i tråkiga skolan. Typ bara en helt vanlig dag.. Jag tänkte lägga ut nån bild på mig och mitt nyfärgade hår :) Jag var tvungen att ha lite röd nyans i det eftersom jag blekt slingor så behöver det få tillbaka lite pigment!


Emmi Today




Att Göra!

Hejsan! Solen lyser så skönt men det är ändå svinkallt..Min söta lilla Diva är inte halt längre, Hon har varit det i ca 2veckor nu. Så idag ska jag ta en skrittur på henne ♥ Men det här är vad jag ska göra idag:

♥ Skritta Diva
♥ Bada Hugo
♥ Färga håret
♥ Bortbjuden på middag

Det är igentligen ganska så mycket med tanke på att alla dom här sakerna tar väl någon timme vardera!

Äntligen!

Yes, Äntligen fredag igen. Men veckan har gått ganska så fort eftersom vi slapp måndagen :) Om ca en halvtimme så ska jag och rida..Skulle häldre vara hemma känner jag men.. Imorse så hade det stigit ännu en minusgrad så att det kom upp til fem! Huvva och Brr! Dom säger att det ska snöa på söndag och hela nästa vecka :O


Emmi Today





Frost

Hejhej, Im home from school now :)
Inget speciellt gjort idag typ.. Som ni ser så har jag en header nu men jag vet inte hur länge den får sitta uppe tills en ny mycket finare kommer upp på bloggen! Jag hoppas värkligen att alla kan se den så att det inte är något konstigt med eran dator eller så., Om det skulle vara så att den inte är uppe än så kan ni trycka på att uppdatera sidan!.. Imorse var det 4 minus ute! Helt otroligt, Ursh.. Här får ni lite bilder från imorse när gräsmattan var vit!












RSS 2.0