Ett underbart avslut på dagen.

Godkväll. Jag har just sett det första och efterlängtade premiäravsnittet för årets Sommar med Ernst. Det måste vara det bästa programmet som någonsin gjorts! Så underbart.







here goes the cold water.

Det är lite dåligt med tid och bloggning för tillfället! Jag håller på och fixar med en ny och bättre design till bloggen som jag hoppas på att bli klar med någon gång. Idag har jag också varit iväg till stan en sväng på förmiddagen till en slags terapeut. Det var riktigt kul och spännande. Mer om det någon annan gång, nu blir det film och jordgubbar! Ha det bra.







Tisdag.

Hej. Äntligen lite sommarvärme! Dagen har varit rätt så lugn, jag har för det mesta legat och solat, lyssnat på musik och druckit blåbärssmoothie. Nu på kvällen så har jag även varit iväg till stan på kalas hos några vänner. Det var bara trevligt! Med mycket skratt, prat och fika. Det här har jag på mig idag:








I wanna go all the way.








I don't mind.





Midsommar.

Hej! Då var jag hemma igen efter en härlig midsommarhelg i stugan. Det var bara lite synd att vädret inte var på topp hela tiden.. Men det var trevligt iallafall! Vi har badat varje kväll, ätit mycket gott, sett på några bra filmer, varit till stan och haft det trevligt med en massa människor. En bra midsommar, och här kommer en massa bilder!



Sådär mitt på dagen i onsdags så tog jag och Ellen bussen upp till min stuga.

Efter cirka två timmars bussresa var vi framme och åt direkt middag.



Och drack smultronsoda och Dr pepper.

Resten av kvällen var vi väldigt trötta och lyssnade mest på musik och såg filmen Love and other drugs.

Vi somnade väldigt snabbt den kvällen.

I fredags så var det ju självaste midsommarafton och jag såg ut såhär:





Och Ellen var såhär fin:





Ungefär mitt på dagen så kom gästerna. Vi blev tjugo stycken.

Mellan allt regn så tittade solen fram och vi gick och satte oss på bryggan ett tag, med Emil och hunden Notus.

För att sedan äta en god midsommarlunch.

Jag och Ellen tog på oss två passande sjömanshattar som vi hade på oss nästan hela kvällen.



Jag och Ellen var väldigt flummiga och det togs väldigt många konstiga bilder..

Vi for också ut på en liten båttur, men hade också otturen att det skulle börja regna just då.

På eftermiddagen blev det uppehåll och vi började grilla!





Gott.



Sedan åt vi den klassiska efterrätten, jordgubbar.

Sen blev det dags för att bada!

Havet var faktiskt ganska så varmt, så jag och Ellen passade på att bada lite.





Det badades tills mitt i natten.

På midsommardagen var det dags att åka vattenskidor och båt.

Och bada såklart.

Och lite mys med kissen.


Och sen så for alla gästerna hem igen. En mycket fin midsommar alltså! Tack allihopa ♥






Vi ses om en vecka!

Hej. Ja, nu kommer jag inte kunna blogga något på en hel vecka. På onsdag så tar jag och Ellen bussen upp till min stuga för att fira midsommar där. Det kommer en massa trevligt folk och det kommer bli supermysigt! Självklart kommer det tas en mängd med bilder som ni får se sen. Ha det bra tills dess, hejdå!








Söndag.

Idag fick det bli rött läppstift. Jag har nämligen inte använt det på hur länge som helst nu, så jag tyckte att det blev dags!












Back and forth through my mind.
















A nation army couldn't hold me back.

Hej. Jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde på avslutningsdagen, dvs i onsdags. Avslutningen på skolan bestod av utdelning av betyg, glass, sång och tal. Tyvärr så hade vi den oturen att det skulle regna just då, så alltihopa fick ske inomhus.
Efter avslutningen gick jag, Ellen, Elise, Ludvig, Erik och Alex hem till Ellen och åt tårta, en massa jordgubbar och hade det trevligt. Lite senare gick vi och åt pizza, för att senare se lite film. Och vid sisådär när solen börjat gå upp så somnade vi. En mycket trevlig kväll med fina personer! Tack.

Och här kommer lite bilder från dagen:









































Skolavslutningskläder.

Såhär såg jag ut igår på skolavslutningen:
















Sommarlov!












En dag kvar.

Hej! Herregud säger jag bara, jag kan verkligen inte förstå att det är skolavslutning redan imorgon! Jag tycker att vi nyss fick sommarlov känns det som. Men det ska bli otroligt härligt! Dessutom så är det bara cirka en vecka kvar till midsommar också. Och då känns det som riktig sommar. Här kommer lite bilder från förra årets skolavslutning:




















Fotografering.

Hej. Igår så fotograferade jag och Ellen i stort sett hela dagen. Det blev en hel del bilder faktiskt! Kallt var det också, speciellt när jag gick barbent. Idag har vi också spelat brännboll nästan hela dagen, så då frös jag ennu mer.. Tur att vi kunde cykla hem till Elise emellanåt och värma oss!








Lördag.

Hej. Idag var det verkligen varmaste dagen på länge, gick knappt att vara ute! Men härligt var det ändå. Jag och Ellen hade en liten snabb fotografering nu på eftermiddagen, men ska fortsätta imorgon. Idag gick jag för det mesta runt i shorts och bikini.








leendet du log.

Såhär kan det inte va. Du säger att allt är bra, men egentligen handlar det om jag. Jag får ingen luft, din tystnad stryper mig sakta. Andas, andas allting snurrar runt. Nej, låt det va som i en film. Låt mig va kvar, ja låt det va. Om du bara kunde börja lyssna när jag pratar. Blir det bättre om jag ger dig mina tårar?











Don't think about the rest.

Hej. Idag var vi iväg på en utflykt på skolan. Att cykla långt i uppförsbacke i stekande sol var inte så härligt, men när vi väl var framme så blev det väldigt lugnt. Vi låg bara och solade, pratade och badade lite. En lugn men härligt dag alltså!















It feels like more than distance between us now.

Hej. Först så vill jag bara påpeka hur otroligt varmt det är idag, cirka +33 i solen! Underbart men samtidigt lite jobbigt ibland. Helst hade jag velat legat på en strand i bikini idag och badat i kallt vatten, men istället fick man gå runt i skolan utklädd till hippie. Elise kom hit tidigt imorse och vi gjorde oss iordning tillsammans. Vi blev riktigt snygga.






Peace!



When everyone gives everything.

Hej. Ja helgen har varit jättefin. Vi kom fram sent på tordagskväll och hann därför inte göra så mycket annat än att bara packa upp lite. På fredagen så for jag in till stan en sväng och det blev lite shopping, som jag visade förut. På kvällen så for vi och hämtade upp Isabelle på busstationen och for sedan hem och åt grillat och firade pappa som fyllde år. Resten av helgen hade jag och Isabelle det mycket trevligt och blandannat bastade, badade i havet och i badtunna, såg film, solade, for till stan och låg och pratade tills mitt i natten. En mycket fin helg, här kommer lite bilder!









































Påväg hem!





If you want to go, go.

Hej och godmorgon. Igår så ringde Isabelle och vi tyckte att det var dags att träffas snart, så hon kom på idén att ta en buss upp hit. Och nu är hon här! Så genast blev helgen mycket roligare. Jag kommer inte blogga något förren på tisdag. Så ni får ha det så bra tills dess!








En dag på stan.

Hej. Då var jag uppe i stugan, kom fram ganska så sent igårkväll och hann bara packa upp lite innan jag somnade. Men idag så fick det bli en dag på stan. Skulle försöka hitta ett par avslutningsskor såhär i sista minuten, det fick bli ett par som inte alls var så märkvärdiga, men dom funkar! Köpte även lite nya sommarkläder och nytt smink.

Tröja från Peppercorn och en tröja från Cubus.

Lite smink från h&m och ett par lösögonfransar.

Skjorta från Cubus och skorna får ni se på avslutningen!







En sommardag.

Hej. Idag är det otroligt fint väder ute och väldigt varmt! Känns som en riktig sommardag. Nu är jag dessutom ledig i fem dagar, dom dagarna kommer tillbirngas uppe i stugan. Så jag ska snart börja packa eftersom vi åker redan ikväll. Så här ser jag ut idag:













You and me, always.






RSS 2.0