Emelie's bilder.

Nu ni! Jag tänkte berätta att jag har skaffat mig en helt ny blogg. Jag kände att jag behövde en omstart på det hela. Designen är inte helt färdig än och det kommer tillkomma lite fler saker. Men den är iallafall redo att börja bloggas från! Så om ni gillat min blogg och mina bilder, så tycker jag att ni ska ta och hoppa över till Emelie's bilder. Det kommer bli mer bilder och lite färre detaljer framöver.
Och med det här inlägget skrivet, så har jag skrivit klart på denna blogg. Tack för dom här fina nästan tre åren!

All of this.

Jag vill inte göra det här till något klagoinlägg, men jag måste få säga att jag känner mig dålig som knappt bloggar. Men faktiskt så har jag en bra ursäkt, men tyvärr kan jag inte berätta det just nu. Ni får veta på söndag!

Tredje advent.

Dom senaste dagarna har jag pluggat till nio prov, druckit glögg, bakat lussebullar, varit med om snökaos, varit glad över att Amanda fondell vann idol och idag är det tredje advent. Himmel vad fort December går i år! Jag har knappt hunnit köpa en enda julklapp än..

Raise your weapon.


Den första December.



Hej! Då var det den första December och det var också dags för mig att börja blogga. Och jag som hade tänkt mig att fixa till bloggen och allt, men tyvärr så gick helt plötsligt hela datorn sönder. Och alla bilder försvann.. Men det kommer så småningom!
Det som har hänt sedan senast är inte så mycket alls. Vi är inne i December (utan en enda snöflinga), första advent har gått av stapeln och det är obeskrivligt mycket i skolan. Annars är allt bara fint! Nu vet ni.





RSS 2.0