En topp.

Fick med mig en fin liten topp hem från stan förra helgen. Såhär såg den ut:




Köpt på h&m.



I think we broke the law.











I just wanna cry out all of my feelings.

Hej. Mycket just nu, det är bara förnamnet. Både mycket känslor, och även mycket i skolan. Alltså väldigt mycket att fundera över och ta tag i! Det blir en lugn kväll med film och mys.





I just wanna cry out all of my feelings,



Helgen.

Hej och godkväll! Känns ganska så skönt att vara hemma igen. Men samtidigt som jag sa, sorgligt. Helgen har iallafall varit riktigt bra och mysig. Igårkväll fick vi middagsgäster och åt riktigt gott. Det blev badtunnebad, film och båtkortege sent på kvällen, och prat med en massa trevligt folk. En riktigt fin kväll var det!





















On my way.

Då var man påväg hem igen! Efter en mysig och trevlig sista helg i stugan. Lite trist att tänka att det nästan är ett helt år kvar tills nästa gång.. Men det kommer nog gå snabbt! Bilder kan jag lova att ni får senare.






Hufvudsaken.

Hej. Idag har jag varit och gått lite på stan hela dagen. Kikat på lite skor, och sen gick jag och köpte en sak på Hufvudsaken. En inpackning och hårfärg i ett. Så vi får se hur det funkar!









Stugsista.

Hej! då har man gått på helg. Det känns väldigt bra, dock så har ju min vecka varit lite krortare eftersom jag varit hemma. Men snart så far vi upp till stugan en sista gång för iår. Stugsistan brukar oftast vara väldigt mysig med ljus och marschaller. Det här var förra året, men samma helg som nu:








Ha det fint!



Y.O.U

The first thing I saw was you.
The last thing I remember is you.
The one I dream about is you.












Kika in.

Ni får gärna kika in lite på min Lookbook! Har dock inte lagt upp så många looks. Men det kommer!







En dag på sjukhuset.

Hej och förlåt för att jag knappt bloggat. Eller, jag slängde ju ihop ett litet inlägg igår. Men idag iallafall så blev det till att vara hemma igen. For till sjukhuset på förmiddagen för att ta reda på vad som är fel. Så det blev lite prover och så innan vi kunde fara hem. Dock så svimmade jag, så vi fick vara där lite längre. Nu hoppas vi bara på det bästa! Ha det fint.






Ready to go.

Såhär ser jag ut idag:





Jackan är second hand.



that's the way it is.










See them walking hand in hand across the bridge.

Gårkvällen bjöd på (förutom den förbaskade febern) en väldigt trevlig och god kräftskiva. Det har blivit ett par sådana i sommar, men man får ju aldrig nog!








Typiskt.

Hej. I nuläget så sitter jag med en blöt handduk runt huvudet. Har fått väldigt hög feber och mår så dåligt som jag inte gjort på länge. Det känns verkligen typiskt att få något sånt här idag. Hade väldigt mycket att göra, plus att skolan börjar imorgon. Och första dagen är kanske inte den allra bästa dagen på året att vara hemma på! Men vi får hoppas på att det här lägger sig så fort som möjligt. Ta hand om er!



Perfect line.

Hej! Idag så fick jag stiga upp lite tidigare och göra mig iordning inför att fara på en flygshow som höll till här i trakterna. Så man kan säga att jag har spenderat nästan hela dagen på ett väldans stort fält.. Förutom att det var väldigt kallt och blåsigt, så var det faktiskt rätt så härligt. Med tanke på att jag älskar att flyga så kanske det inte var så konstigt.









Höstbilder.

Ellen tog lite fina höstbilder på mig igår förmiddag. Tycker att ni ska klicka in och kika lite på hur dom blev!






Packat & klart.

Hej! Nu far jag iväg en sväng till stugan, för nästsista gången för iår. Så det blir blandannat kräftskiva och mys hela helgen. Hoppas ni får en fin helg.






Vi hörs igen imorgon!



Körsbär.







Vi har fått rikligt med körsbär iår! Alltid kul när man kan göra en somrig körsbärsylt.






Nåt säger mig att du blir borta.

Ännu en grå dag. Kan man inte få lite sol nu dom sista dagarna? Jag ska sätta mig och knåpa på lite design och lyssna på finaste musiken. Hoppas ni har en bra dag, trots vädret!




Onsdag.

Godkväll! Den här veckan känns som en riktig ta-det-lugnt-vecka. När man absolut gör ingenting och bara sitter hemma. Nästan iallafall. Men så tycker jag att det kan få vara ibland! Och just därför så har jag inget särskillt att berätta om heller. Denna onsdagskväll består av film och mys med kissen.





Hoppas ni får en fin kväll!



Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack.









En självklarhet.

Sommarens självklarhet på sommaren för mig är en bärsmoothie. Jag gör den väldigt enkelt på bara vanlig yoghurt, banan, blåbär, hallon, röda vinbär, jordgubbar och björnbär. Supert!






Fotografering.

Hej! Hoppas ni har haft en fin helg! Det har iallafall jag haft. Igår så for jag iväg till Ellen på kvällen, och vi fotograferade riktigt många bilder tills mörkret lade sig. Sedan var vi uppe tills det blev ljust igen innan vi somnade.
Idag så kom Elise förbi också och vi fixade oss iordning och cyklade sedan iväg till två olika parker och tog en massa bilder där. Så en himla massa bilder har det blivit i helgen. Mycket trevligt!







Helgen.

Hej! Sent igårkväll så kom jag hem igen ifrån stugan, så nu känns allt som vanligt igen. Idag skiner solen och vädret är på topp. Jag ska få träffa min Ellen igen, som jag inte träffat på flera veckor. Och vi ska fotografera lite och ha det bra. Sedan imorgon ska jag få träffa Elise också, som jag inte heller sett på flera veckor! Så det känns väldigt bra, hoppas ni får en fin helg!






Tips på produkter.

Hej! Jag fick fick en fråga för några dagar sedan, om jag kunde tipsa om ett par produkter. Både vilket smink jag använder och hårprodukter. Men idag hade jag tänkt att ge lite tips om några bra hårinpackningar och shampoon. Jag är absolut ingen expert. Men dom märken som har passat bra till mitt hår och som jag kan rekommendera är blandannat Sachajuan, Aussie, L´anza, Tresemmé och ett fåtal produkter från Wella och L'oreal. Här får ni några som jag använder för tillfället:


Inpackningen som har ett tillhörande shampoo från L'oreal. Jag tror det är en av dom bästa inpackningar som jag haft faktiskt. Håret blir väldigt lättborstat och glansigt.

Och det gäller samma sak för shampoot.

Sachajuans produkter har jag använt väldigt länge, men jag har fastnat lite extra mycket för deras inpackning. Väldigt värd att prova!

Sen när jag var hos frisören här om dagen så passade jag på att köpa en inpackning från Wella. Den fungerar bara fint, plus att den luktar himmelskt gott!

L´anzas produkter tror jag nog kan vara väldigt omtyckta. Dom används väldigt ofta på salonger, och just detta shampoo tyckar jag man får en väldigt fin volym av.




Tyvärr så hade jag inget från Aussie hemma. Men jag kan tipsa om deras inpackning, Take the heat. Mycket bra.




Red riding hood.

Kvällens film blev den nya Red riding hood. Ganska så bra film tycker jag nog. Har inget speciellt tycke om den, förutom att huvudpersonen Valerie som spelas av Amanda Seyfried är så otroligt vacker! Hennes ögon kan man nästan drunkna i.








Undret är inte att gå på jorden.

Hej! Gårkvällen med kusinerna var bara trevlig. Förutom det dåliga vädret.. Men det blev grillfest, badtunnebad och en massa prat och skratt. Dock så var det nog sista gången på väldigt länge som jag fick träffa mina kusiner, eftersom dom flyttar ända till Skåne snart. Men det får väl säkert bli någon visit dit upp också någon gång.
Nu är jag otroligt less på det här regnet! Hoppas det blir bättre tills imorgon då vi ska flytta hem igen.

 




Stripes.

Det här går jag runt i idag. Tröjan är från Gina tricot och hängslerna är från h&m.









En kväll.

Godkväll! Vart tog värmen vägen egentligen? Det har varit riktigt kyligt ute idag, jag fick tillochmed ta fram vinterhalsduken. Då är det illa! Så jag har sett på en film och varit ute med båten en stund. Men det är ju mysigt det med.
Imorgon så kommer kusinerna hit, som jag inte sett på väldigt länge. Så det blir nog bara trevligt. Ha en fin kväll!







Vågorna blir högre men jag går inte ner.










Resultatet.

Såhär blev resultatet av håret. Inte precis den färg som jag tänkt mig, men jag fick en kallare ton i håret och en början på nånting nytt! Plus lite klippning också.

Före:

Efter:






Måndag.

Då far man iväg och ska sitta hos frisören i cirka tre timmar. Efteråt så ska jag gå runt lite på stan och leta ett par nya hängslen eftersom mina gick sönder.. Ha en bra dag! Nu får vi hoppas på ett bra resultat.





If she was away.

Hej! Igår regnade det nästan hela dagen och vädret var trist, så jag låg inne och såg på film istället. Men det funkar ju det också! Idag blir det nog samma sak, men ikväll blir det bastu och badtunna. Så det blir nog väldigt bra det. Hoppas ni får en fin söndag!






Lite kläder.

Hej! Igår blev det till att fara till en helt annan stad ett par mil bort. Där blev det lite shopping hela dagen och en god lunch på ett mysigt café. Jag köpte ett par saker där borta, så jag hade tänk att visa er.

Det blev en skjorta från Vila och en spetströja från h&ms nya kollektion.


Sen en mysig hösttröja från Gina tricot, samt en liten sminkväska jag hade behov av.






I heard that your dreams came true.

I have never missed anyone as much as you.








Man behöver inte segla på de sju haven.






Det här seglar jag runt i idag. Linnet är från h&m.



Torsdag.

Hej! Dagen bjuder på en resa in till stan, fint väder, bokad frisörtid, grillat och sommar med Ernst. En väldigt härlig dag enligt mig! Förövrigt så blev frisörtiden redan på måndag, vilket innebär snart! Ska bli väldigt skönt att få friska upp håret lite efter sommaren.






Sommarfika.

Vi tar en fika ute i det superfina vädret som är idag! Man kan nästan säga att det är för varmt ute, ibland går det knappt att sitta i solen. Men väldigt härligt nu när det börjar på att svalna lite. Hoppas ni får en bra kväll!








dom kan räkna sina dagar.

Vi ska inte stanna, vi ska fortsätta gå.









Dagen.

Hej! Igår blev det en till sväng in till stan igen, dock bara för lite andra ärenden. Dagen var förövrigt väldigt lugn. Jag låg och såg på Sons of anarchy nästan hela kvällen och pratade med Isabelle i New york, som jag saknar så mycket.
Idag därimot blev det till att kliva upp tidigt och fara ut med båten, det blev en liten utflykt till några klippor en bit bort. Solen nästan brände hela dagen! Så nog har man fått lite färg på sig idag tror jag. Men dagen var iallafall väldigt härlig!






Doing what I want to do, now.

Idag har jag gått runt i min nya byxdress som jag köpte här om dagen när vi var till stan:




Köpt på Bikbok.





RSS 2.0