Stockholm dag 1.

Hej! För nån timme sedan så kom jag hem från en hel helg i fina och underbara Stockholm. Resan har varit fantastisk och jag vill och tänker göra om det snart igen! För det mesta har det varit shopping och vi har nog gått flera mil. Vi har ätit jättegod mat på mysiga restauranger och haft det väldigt bra. Här kommer bilder från dag 1 i Stockholm:


Tidigt på fredagsmorgonen bar det iväg till flygplatsen för att flyga iväg till Stockholm.

Åh, vad jag älskar att flyga!

När vi kommit fram till Bromma flygplats tog vi bussen in till Stockholmcity.

Vi gick en bit till vårat hotell, Scandic Sergel Plaza. Och jag kan säga att mer centralt kunde man nog inte bo!

Med utiskt rakt mot centrum.



Vi ställde resväskorna på plats och kollade in kartan lite.

Sedan gick vi ut och letade upp nån mysig restaurnag, det fick bli Gaudi. Där åt vi dagens lunch som bestod av potatisgratäng, fläskfilé och vitlökssås. Himelskt gott!

Efter den goda lunchen gick vi vidare för lite shopping.

Emellanåt gick vi in på hälsokosten och köpte en liten smoothie för lite energi!

Vi gick vidare till Gallerian och gick blandannat på Topshop och Zara.

Efter några timmar gick vi till ett litet mysigt café som låg brevid Sergels torg.
Köpte lite fika,

och en kall cola.

Efter yttligare nån timmes shopping gick vi tillbaka till hotellrummet och letade efter någon restaurang i närheten.

Det fick bli en Thairestaurang som låg alldeldes intill Gallerian som var väldigt nära hotellet.

Sushi & wok.

I menyn fanns det väldigt mycket gott att välja på, lite svårt att bestämma sig!

Men tillslut fick det bli biff med salladskol och koriander.

Det var väldigt gott, men attans så starkt!

Vi gick tillbaka till hotellrummet för att se på lite Idol och äta godis.

Och vid elva tiden gick vi ner till lobbyn och baren för att ta en cocktaildrink. Mums!




Det var alltså en jättefin fredag! Resten av bilderna kommer imorgon!










Mot flyget!

Då var det dags, självklart kommer kameran med och det blir en massa bilder. Jag får önska er alla en härlig helg så hörs vi på söndag!





Hejdå! ♥





Packa.

Godkväll. Just nu så packar jag och packar! Även fast jag inte behöver ha med mig så mycket, så är jag en sån som har ganska så svårt att bestämma sig.
Så tidigt imorgon blir det flyget ner till Arlanda och Stockholm. Checka in på hotellet och kolla runt lite, sedan blir det nån mysig restaurang på kvällen. Kommer blir mysigt, jag har inte varit i Stockholm på 3 år nu så nu tycker jag att det börjar bli på tiden!
Jag skriver ett inlägg imorgon innan vi åker.












I'll be there.

Hej. Då var sista dagen innan lov klar för min del, det känns himla skönt! Dessutom skiner solen och det är faktiskt väldigt varmt, snön är borta och det känns som en jättehärlig vårdag. Vilket det inte är, men man kan ju alltid önska. Ha en fin dag!













Jag saknar dig...

Väldigt, väldigt mycket.

















Onsdag.

Hej. Och helt plötsligt så blev det onsdag igen, himmel så fort veckorna går. Snart blir det väl jullov också! Den här onsdagen har varit väldigt lugn med lugna lektioner. Vilket passade bra, för idag är jag jättetrött! Jag måste försöka ta igen lite sömn.
Idag ser jag ut såhär, med mina nya kästrumpor på:















En vinterdag i mars.




















everything is you.

Hejsan. Efter en kall kväll i stallet ska jag ta något varmt och dricka och bara ta det lugnt. Ute är det verkligen vinter, men enligt prognos så kan tydligen snön smälta bort framåt helgen, då det tydligen ska bli sol och varmt. Härligt tycker jag!
Nu ska jag ta och leta upp lite adresser inför Stockholm. Det blir ju att gå på Beyond retro, Zara, topshop och kanske Sivletto. Vi får se vad vi hinner på dom tre dagarna!















Dagens.

Hej. Jo jag har ju tänkt lite på att det var faktiskt väldigt länge sedan jag lagt ut bilder på dagens klädsel. Och det kanske skulle vara lite roligare så kanske. Så, en dagens:



Tröja och kjol från h&m.










En klänning.

Jag tänkte visa er en klänning som jag köpte i lördags när jag och Ellen var i stan. Jag köpte den inne på Nicole, jag har faktiskt aldrig köpt kläder där innan, men nu gick jag in dit och av en slump så hittade jag något fint. En klänning med lite sailortema:





Och lite välbehövliga saker som kan vara bra och ha.




Sen köpte jag en ny svart basickjol, en tröja och vita knästrumpor.





Måndag.

Hej. Dags för ennu en ny vecka, fast det känns ganska skönt att det bara är en vecka sen är det höstlov! Det ska bli kanonhärligt. Just nu så snöar det förfullt utomhus, första dagen man fick ställa undan cykeln och gå till skolan istället. Lite längre tid, med går finfint. Ikväll blir det nog en promenad också.














Sjuk.

Hej. Igårnatt så åkte jag på någon slags dum matförgiftning! Varifrån den kommer har jag ingen aning om, men kul var det ju iallafall inte. Men nu har jag mått finfint hela dagen och jag tror jag ska ut och ta lite luft som jag inte fått på hela dagen!











en massa skratt och prat.

Godkväll! Ikväll är en kväll med humöret på topp och en massa längtan. Jag har pratat med min fina i jag vet inte hur länge och skrattat så mycket att vi fått ont i magarna. Jag har planerat det kommande höstlovet lite bättre och den kommande stockholmsresan. Nej nu ska jag fortsätta vara lite social och jag får önska er alla en härlig lördagskväll!



Du hade en gång ett ljus, med det försvann.

Hej på er. Ja, som ni kanske har märkt så har det hänt en del här på bloggen! Så jag får hoppas att jag nöjer mig såhär ett tag. Idag har jag varit på stan med fina Ellen. Det blev lite shopping ändå, även fast jag sagt att jag skulle spara det mesta till Stockholm. Men jaja, det blev nog bra det där också!















Finally friday.

Hej. Nu sitter jag och Ellen hemma hos mig och lyssnar på musik. Ute snöar det väldigt mycket och när jag och Ellen skulle cykla hem från skolan såg man verkligen ingenting! Vi var som två snögubbar när vi kom hem igen. Men det är ju ganska så mysigt också när man väl är inomhus. Ha en bra fredag alla!













torsdagskväll.

Godkväll. Ja nu är jag hemma efter en kväll i stallet. Nu börjar det bli kallare igen och man börjar ju undra när det ska snöa igen! Så nu resten av kvällen blir till att lyssna på lite fin musik och mya med kissen min. Ha en fortsatt fin kväll allihopa.













snart så flyger du bland stjärnor.

Hej. Nu är vinterkylan verkligen här. Imorse var det hela tio minus ute, brr. Men dagen har gått ganska så snabbt och det känns lite roligare om jag tänker att imorgon så är det fredag, då om prick en vecka åker jag till Stockhom och sedan så är det ett härligt höstlov! Det ska blir väldigt härligt och få träffa fina Isabelle och hitta på en massa kul!











Onsdag.

Hej. Idag har jag haft väldigt mycket att göra. Jag har varit och ridit i kylan och senare pluggat mer spanska i mer än en timme. Och endå så vill nästan inget fastna.. Men vi får hoppas på det bästa. Nu ska jag bara lyssna på lite fin musik och prata lite med min lilla Ellen.








Tusen gånger om.

Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.





Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Tusen gånger om.






Soon, I think I leave everything.

Hej. Idag är det ennu en dag med bara blåst och kallt väder. Mitt humör ligger nere på noll och dagen är inte speciellt rolig. Nu ska jag göra veckans HK läxa och sedan blir det spanskaplugg inför prov. Ikväll blir det förhoppningsvis en promenad med Ellen också. Ha en bra dag.











Why won't you answer me?

Idag ser jag ut ungefär såhär:



















Snart är vi där.

Snö, kyla och mörker. Fast endå ganska så vackert.






Söndag.

Godmorgon. Ja idag blir det nog en väldigt lugn söndag med promenad och plugg inför prov. Snön som kom i torsdags ligger än kvar och det är ganska så isigt ute. Så nån ridning blir det inte till idag häller. Men ni får ha en bra söndag så hörs vi senare!










Your silence is slowly killing me, oh yeah!













like i'm the only girl in the world.

Hej. Nu är jag hemma hos fina Ellen och vi har nyss varit och cyklat till en loppis, där Ellen köpte ett par saker. Så nu sitter vi och ser på lite Sommar med Ernst och håller på att skratta ihjäl oss åt roliga Pirre och Mackan.
Gårkvällen var himla fin den också. Vi var uppe till ugefär halv fem tiden och skrattade, såg på Ernst och pratade med fina pojkar. Så nu blir det fortsatt Ernsttittande och fin musik. Ha det bra!




























En fredag med Ellen.

Hej. Idag är det härliga fredag och efter skolan så cyklade jag hem till Ellen och kommer att sova här. Vi kommer ha lika roligt som vanligt med en massa skratt och se en massa avsnitt av Sommar med ernst. Prata med fina pojkar och äta Ben & Jerry's. Så ni får ha en fin fredagskväll allihopa!










Happy up here.

Hej och godkväll. Ni får ursäkta att jag knappt har bloggat dom senaste dagarna. Jag ska försöka mitt bästa för att få det bättre.
Imorgon så är det härliga fredag och direkt efter skolan så ska jag med hem till fina Ellen och vi kommer ha en superrolig kväll och se alla avsnitt från sommar med ernst, ja vårat favoritprogram! Så det blir en väldigt härlig början på helgen. Men ni får fortsätta ha en fin torsdagskväll så hörs vi imorgon!






















Sommarminne.



Ja, midsommar är ett väldigt, väldigt fint sommarminne! ♥









En stressig tisdag.

Hej. Oj en sån stressig tisdag det har varit idag. Direkt efter skolan fick jag skynda mig allt vad jag hade för att fara hem och hämta pengar för att sedan fara iväg till frisören. resultatet blev bra, lite ljusare och jag fick bort utväxten. Så jag är nöjd. Efter frisören fick jag skynda mig hem och direkt vidare till stallet. Ja, en stressig men endå härlig tisdag. Ha en bra kväll alla.









Ny vecka.

Hej. Då var det dags för ennu en ny skolvecka! Jag har inga större planer på vecka, förutom imorgon då jag faktsikt ska till frisören direkt efter skolan. Det kommer inte att bli några stora förändringar, men jag ska färga utväxten och bleka ennu lite blondare. Så det blir nog bara bra det.
Nu ska jag snart ut på en härlig promenad med fina Ellen, sen går vi hem till mig så att hon får blogga lite. Stackars flicka är ju utan internet för tillfället! Vi hörs sen.


















Cuz your amazing.

Hejsan. Huvva så det blåser ute! Jag har varit ute och hjälpt till med att göra lite vinter ute, enligt prognoserna så ska det snöa nästa vecka redan.
Nu ska jag äta lite lunch och sedan fara till stallet en sväng innan jag ska på kalas. Ha en fin dag allihopa!











makeoverstudio.

Hej. Herregud en sån kul dag jag har haft idag! Så nu är jag på toppenhumör. Det började med att vi gick lite på stan och jag kom faktiskt hem med tre plagg, blandannat ett par jeans som jag inte haft på mer än ett år. Sedan när klockan började närma sig 12 gick vi vidare till Makeover studio - modell för en dag. Och det var verkligen jätte, jättekul! Att först få bli sminkad av jätteduktiga stylister, sedan vidare till ett annat rum och bli fotograferad av en jätteduktig och trevlig fotograf som hjälpe och kom med tips. Sedan sitta och välja ut vilka bilder man ville ha, för att sedan gå vidare och redigera dom och bränna ut dom. Allt detta tog cirka 2½ timme!







En av bilderna fick man utskriven på plats, resten har jag nu på datorn. Så dom lär dyka upp på bloggen.





Tack, tack, tack!





Stan, studio och fint väder.

Hej och godmorgon på er. Idag blev det ingen sovmorgon för min del, nej för idag om en liten stund ska jag iväg till stan för att gå där ett litet tag, sedan ska jag iväg till en studio och bli fotograferad av en av sveriges största fotografer. Det kommer bli riktigt kul! Vi hörs sen, ha en fin lördag.










Something is going wrong.

Hej. Jag vet inte vad som är felet, men inlägget jag gjorde igår vägrar att visa sig! Hur mycket jag än publicerar. Ska försöka få det fixat.
Idag är det äntligen härliga fredag och helg. Nu ska jag bestämma lite kläder till morgondagens äventyr. Sedan blir det att fara till stan på middagen, jag får önska er alla en fin fredag!













Torsdag.

Hej. Idag har jag verkligen värk i nästan hela kroppen, så nu känner jag att jag måste vila i helgen. Det känns väldigt skönt att det är fredag imorgon och helg! Imorgon ska jag också till stan på middag hos min farmor som jag inte träffat på länge. Ha en fin kväll.











When you're gone, I will die.









Mia törnblom.

Hej. Idag håller blåsten fortfarande i sig och det är nästan så att man håller på att blåsa bort. Så idag blir det nog mest att sitta inne och hitta på något och kanske en liten promenad frammåt kvällen.
I förrgår så fick jag hem min betsällning av några böcker som Mia törnblom har skrivit. Jag tycker hon är en jättebra författare så hennes böcker är att rekomenderas.



Mer självkänsla, Du äger, en härlig bok och Självkänsla nu, som inte är med på bild.










Never give up.

Hej. Ja idag så cyklade jag hem med Ellen hem till henne efter skolan. Vi pysslade lite i hennes snart klara rum, lyssnade på fin musik och skrattade mycket som vanligt.
Just nu är det nästan storm ute! Det blåser så himla mycket och har gjort det hela dagen. Men jag och Ellen ska snart ut på en liten promenad, härligt även fast det blåser så kallt. Ha en fin kväll!






























Tisdagskläder.


Idag ser jag ut såhär. En tisdagsoutfit alltså.










Kanelbullar och ett nytt rum.

Hej på er. Idag efter skolan så for jag och Ellen hem till mig och åt lite kanelbullar eftersom det är kanelbullensdag idag! Sen så fick hon se mitt rum som blev klart igårkväll. Jag kommer lägga ut bilder på det i veckan. Nu blir det alldeldes strax dags för veckans efterlängtade halv åtta hos mig. Ha en fin kväll!















Fullt upp.

Hej och godkväll. Ja idag har jag verkligen haft fullt upp! Imorse så började vi på tapetseringen och hann klart med den, Sedan for vi iväg till stan i några timmar och köpte en massa saker som vi sedan har inrett och pysslat med hela dagen.
Nu ikväll så cyklade jag iväg till fina Ellen en sväng och tittade på hennes nya rum, och pluggade lite eftersom jag glömt boken i skolan. Så det har varit en dag med väldigt mycket att göra!












Finmiddag.

Godkväll. Nu är jag hemma från en fin middag hos mormor. Hennes bror var på besök under helgen och eftersom att han bor i andra delen av sverige, så träffas vi nästan aldrig. Så det var väldigt trevligt. Här kommer lite bilder:


Såhär såg jag ut. Med halsduk från åhléns och tröja från h&m.







Det var fint dukat.



Varmrätten bestod av laxgratäng, oj så gott!

Till efterrätt blev det glass med bär och grädde.




En fin kväll alltså.






Slipa, spackla och måla.

Hej. Ja nästan hela dagen har gått åt att slipa, spackla och måla. Jag har sorterat upp lite innehåll från några lådor och suttit och funderat på vart allting ska stå och vara. Så imorgon blir det tapetsering och så kanske det blir en sväng till stan för att köpa lite saker, men sen är det bara att börja inreda!



Sen har man också en väldigt nyfiken katt som direkt skulle krypa ned i de tomma lådorna.







You can't reach me!

Hej. Äntligen härliga fredag! Och helg, som man har väntat. Idag vart det bara cirka 3 timmars skola med utflykt till ett berg. Så nu har jag ont i hela kroppen efter löptest och dagens utflykt, kommer nog inte kunna gå i helgen.
Nu ikväll har jag också börjat på att tömma mitt rum, tagit ned saker från väggarna och imorgon så börjar målningen och senare tapetseringen. Det blir kanon det! Ha en fortsatt bra fredagskväll.












RSS 2.0