I wanna love you, but i better not touch.

Jag minns det som om det var igår.
Jag minns alla dina ord, dom sitter fast.
Dom kommer alltid göra det och jag kommer alltid minnas dig som den som gjorde livet värt att leva på riktigt.




I'll be lookin out, night n'day





It's such a gorgeous sight.

Hej. Då var det onsdag och solen skiner, härligt. Dagen har varit lugn och bra, förutom att jag börjar känna av en liten förkyldning. Ikväll finns det inga läxor som måste göras, så det får nog bli en promenad lite senare. Ha en fortsatt bra dag! 













I made up my mind.
















Take a look at my life.

Hej. Då var det måndag igen, men den här veckan började väldigt lugnt iallafall med skolbio på morgonen. Men lite deprimerad blir man när det snöar ute, jag vill ha sommar och värme! Men det kommer väl snart. Ikväll blir det lite pluggning och lyssna på fin musik. Ha en bra kväll allihopa.








Stan.

Hej. Imorse for jag iväg till stan ganska så tidigt och det blev till att vara där nästan hela dagen. Jag kom hem med en ny väska, nya skor, en kofta och ett par ringar som jag letat ett tag. Så jag är väldigt nöjd!



Skorna är köpta på Scorett.





Bilder på väskan och koftan får ni se någon annan dag!





En fin kväll.

Hej. Ni får ursäkta att jag knappt bloggat något. Ikväll så har det varit en mycket fin kväll, jag, Alex, Erik och Ellen tog en buss in till stan efter skolan. Vi gick på stan en stund, åt middag och gick sedan på bio och såg filmen Never let me go. Sedan gick vi till Waynes och satt där och pratade medans vi väntade på bussen. En riktigt fin kväll alltså.








Onsdag.

Hej. Jag börjar nästan må lite dåligt när jag ser hur mycket det snöar ute just nu! Hoppas att det försvinner snabbt. Idag blir det att fara iväg till stan med isabelle och se på bio. Det blir trevligt det, ni får ha en fin kväll!


 




I think I like you.












I'm not the only one.

Hej. Då var det en ny vecka igen. jag har inte så mycket viktigt att skriva annat än att det är riktigt vårväder ute och superhärligt! Ska nog passa på och gå ut och gå lite senare.










En dag i solen.

Hej. Idag har det varit riktigt varmt och soligt ute, så det har töat riktigt mycket. Imorse så fick det bli brunch nere vid älven och så fick man äntligen ligga och sola lite. Senare så for jag till stallet en sväng med Ellen. Så det har alltså varit en riktigt fin dag!
























Fredag.

Hej. Äntligen helg igen! Jag har just gjort klart en efterrätt till ikväll, då mina tremänningar kommer på middag. Det blir trevligt eftersom jag inte har sett dom på ganska så länge. Så nu blir det till att städa upp lite, ha en fortsatt bra fredag allihopa.


Jag fick förresten hem en nyköpt kavaj igår från Åhléns. Mörkblå med guldknappar, som det mesta av mina kläder är!







Want you to see all of the lights.

If you want it you can get it for the rest of your life.
but something's wrong here..





I made mistakes. You should go and get your own.








Onsdag.

Hej. Då var det onsdag igen! Skoldagen har gått ganska så snabbt och inte varit så farligt jobbig. Ikväll blir det till att plugga inför prov imorgon och gå på en promenad skulle jag tro.











I don't care.

Hej. Igårkväll var det en rätt så lugn kväll och jag och Ellen gick på en promenad med lite ärenden. Idag har solen lyst hela dagen och det har varit rätt så härligt ute faktiskt. Så snart ska jag fara på kvällens träning och sedan blir det att plugga lite när jag kommer hem. Ha en bra kväll!








En liten fråga.

En liten fråga jag har fått angående mitt hår är om jag har självfall eller om jag lockar/vågar det. Och ja, jag har självfall som jag haft enda sen jag var liten. Vilket jag på senaste år inte alls tycker om, jag funderar på att rakpermanenta håret så jag slipper platta det så ofta. Här är lite bilder på mitt självfall:














I can't remember what you said.















Sunny sunday.

Hej. Idag har det varit en riktigt varm och solig söndag, så solglasögonen åkte på igen. Jag har inte så mycket viktigt att skriva, nu ska jag ut och gå!











Fotografering.

Hej. Gårkvällen var väldigt mysig, med becktittande, musik, god mat och en massa skratt. Jag färgade också Ellens hår som blev mycket bra resultat på. Idag så har vi fotograferat i flera timmar och det blev en himla massa bilder som jag snart ska sätta mig och kolla igenom. Solen sken och det har varit varmt nästan hela dagen, en riktigt bra dag alltså.









fredag.

Godmorgon. Ja, dom vårkänslor som man hade fått i veckan känns nu som bortblåsta när det snöar för fullt ute. Idag så kommer ellen hem från fjällen och det blir till att vara med henne lite senare och sova hos henne. Då blir det att färga hennes hår och prata en massa eftersom vi inte setts på så länge. Idag kommer också elise hem från thailand där hon nu varit i en månad, oj så jag saknar henne! Ni får ha en fin dag så hörs vi imorgon igen.












Wayfarer.

Solglasögonen jag köpte blev ett par Wayfarer. Jag har ett ganska långt tag funderat på att köpa Ray bans Wayfarer, men eftersom det är ett sånt dyrt märke så är det väldigt svårt att hitta glasögonen under tusen kronor. Så det fick bli fake istället, men det går ju lika bra det!













Tre dagar.

Hej. Nu är jag hemma igen efter tre superfina dagar med Isabelle. Från söndag till tisdag så sov vi här och såg blandannat filmen Devil, åt ben & jerry's och såklart skrattade en hel del. Igår for vi vidare till stan och var där i några timmar. Då köpte jag äntligen mina efterlängtade solglasögon, dom får ni se sen. Den kvällen sov vi i husvagn och hade det trevligt. Idag så tog vi en lång sovmorgon, bara tog det lungt hela dagen och såg blandannat på filmen The reef. Tre supertrevliga dagar har det alltså varit.













Jag visste det från början.

Om du verkligen menade det du sa, varför är du då påväg att lämna mig?






Don't go honey.





Sommar.

Just nu vill jag bara ha sommar...





















Lov.

Hej. Äntligen så är det sportlov! Det känns väldigt härligt, jag behöver verkligen vila mig från skolan ett tag. Och såklart hitta på en massa roliga saker med dom jag älskar. Så nu ska jag bara njuta av ledigheten och se på film. Ha en fin fredagskväll!








Ibland känns det ingenting alls.

Hej. Ikväll har jag varit iväg och tränat och ska snart plugga lite engelska. Dock så tog jag hem fel bok, så snälla Ellen har fått berätta läxan för mig. Imorgon så är det sista dagen innan en veckas lov börjar, det ska bli superhärligt!









I heard the call, but I won't follow.












Tell me that you're gonna believe.

Hej. Det är så himla härligt ute just nu, det har varit det hela veckan också. Om det är lika varmt imorgon så blir det nog att ta fram skinnjackan. Ikväll så blir det att plugga spanska en stund och gå ut och gå. Ha en bra kväll allihopa!









Tisdag.

Hej. Idag så är det en väldigt lugn kväll för mig. Det blir nog att kolla på film och bara vila nu efter kvällens träning. Ha en fin kväll allihopa!











RSS 2.0