You're the reason i still try.
















Bio.

Hej. Igår så hann jag inte blogga nåt för jag och Ellen var i stan hela förmiddagen och sedan på kvällen gick vi på bio och såg på Himlen är oskyldigt blå. Söta Bill skarsgård hade ju huvudrollen i filmen som var väldigt bra.
Nu så är fina Ellen här och vi har sett på Beck. Så snart blir det nog lite provplugg, ha en bra kväll!









pizza och kakbak.

Hej och godkväll. Idag har jag och Ellen varit och ridigt i några timmar. Sedan for vi hem till Ellen och bakade Kolakakor och kanelkakor till imorgon som våran klass ska sälja på skyltsöndagen.
Nu har jag just bakat en god pizza till ikväll och senare blir det film också. Det blir härligt! Ni får ha en bra lördagskväll.

















I'm nothing, without you I can't breathe.










Like the brightest star you shine through.





I can find you in my head.

Hej. Idag är det härliga fredag igen, även den här veckan har gått väldigt snabbt tycker jag. Det är också väldigt kallt idag, så eftersom jag gått omkring i strumpbyxor har jag verkligen frysit! Den här helgen kommer jag ha mycket att göra också. Imorgon blir det några timmar i stallet och sedan blir det en hel bakdag med Ellen inför skyltsöndag. Då vi far till stan och har det lite mysigt på första advent, tänk vad tiden går fort! härligt.











håltimme.

Hej och godmorgon. Nu sitter jag, Ellen och Elise hemma hos Ellen och har fått två timmars hål. Så vi passade på att gå hem och värma oss lite. Ni får ha en fin dag!














a person i love, and always will.

I love you so much, that I will soon fall. You are the part of my life that is most wonderful. I know I will never distrust you, you are an angel from above. I love you most of all ... ♥











En onsdag.

Hejsan. Gårkvällen var väldigt, väldigt stressig! Jag hann inte göra allt jag skulle göra och fick skynda mig att plugga till ett prov till idag. Men idag kan jag ta det lite lugnare, jag ska ladda ner lite musik och sen blir det nog att se på film. Får se om jag hinner med någon promenad också, det har snöat väldigt mycket i två dagar nu. Så det är vitt och härligt! Ha en bra kväll.













I'm gonna go for it!

Hej och godkväll. Ni får ursäkta att jag inte bloggat, jag har haft en del prov och läxor att ta hand om och som ni kanske märkt har lite ändringar framstått i den nuvarande designen.
Idag så har det verkligen varit jättekallt! Imorse när jag skulle traska iväg till skolan var det närmare 20 minus ute, huvva! Nu blir det lite pluggning resten av kvällen.









Ps. jag har fått frågan om att lägga ut bilder på mitt nya rum. Och ja det ska jag, men det ska bara bli helt klart först ds.



sunday.

Hej. Gårkvällen var mycket bra med fina Ellen. Vi såg Sagan om de två tornen, åt nya Marabou vintervit, pratade med fina pojkar och hade det trevligt, Så tack! Nu lyssnar jag på lite fin musik och ska snart göra mig i ordning för att fara på middag i stan. Ha en fin kväll!










Make you fall in love.

Hej. Nu sitter jag hemma hos Ellen och vi har just varit på affären och köpt lite gott inför i kväll. Då blir det film och godis, i kväll är vi också ensamma hemma så snart så ska vi göra tacos till middag. Det blir supert! Idag har vi också fotograferat hela dagen tills det blev mörkt ute. En massa fina bilder blev det!


Här kommer lite bilder från photo booth.














Så svart, så vit.

Hej. Ja, som jag nästan alltid säger varje fredag att äntligen så är det helg igen! Jag tycker att den här veckan har gått ganska så snabbt faktiskt, nyss kändes det som måndag. Så ikväll så ska jag bara ta det lugnt med musik och film. Ha en fin fredag!












Ett stort grattis.

Idag den 18 November så fyller kära Isabelle år, så jag vill önska dig ett stort grattis och önska att du får en jättefin dag! Jag älskar dig, grattis ♥









I can't tell you something that aint real.

Hej. Nu är Ellen här och vi har just ätit och ska snart fara iväg. Idag har vi skrattat och ätit glass och bara haft det trevligt. Idag så är det äntligen lite varmare ute så att man kan gå med leggings igen. Ni får ha en fortsatt bra kväll allihopa!














hjärtat slår inte som det brukar slå.

Hej. Idag så har jag varit med fina Ellen och Elise. Det blev till att spela favorit supermario, skratta och fika. En lugn och härlig eftermiddag alltså. Nu har jag just fått en ny film som jag ska ta och se, ni minns boken jag visade upp för någon dag sen? Ja, det är den fast film. The secret.


Såhär ser jag ut idag med min nya tröja från h&m och byxor från rut m.fl.







Tisdagskväll.

Hej. Idag har det varit en väldigt trött dag! Och tröttare blir man av både bio och kyla! Så till hjälp så ska jag nog ta en varm dusch och sen så blir det nog en lite tidigare kväll och hoppas på en bättre morgondag. Ha en fortsatt bra kväll allihopa!








nothing i can't fight.

Your love is nothing i can't fight, You've got me wandering why.
Is it because you don't mean it? Or because i don't feel it?










Get some.

Hej. Idag så har jag varit hos fina Ellen hela eftermiddagen och kvällen. Äntligen så hade skolkatalogen kommit, så vi hade väldigt roligt och kollade i den en hel del. Vi åt kalasfika, tränade lite spanska och skrattade.
Imorgon blir det en väldigt lugn skoldag eftersom vi har skolbio direkt på morgonen och missar några lektioner. Det blir nog bra det, ni får ha en fin kväll!










Jag har gått så långt, nästan blivit van.

Hej! Nu är jag hemma från en middag med väldigt god för, varm och efterrätt. Årets första glögg blev det också, så nu känner jag att jag börjar på att längta lite mer till julen än innan. Det är ju nästan det mysigaste på hela året tycker jag! Jag har just fått hem några produkter från Aloe, som jag ska få prova i tre dagar och sedan kanske köpa om det passar. Så vi får se vad det är för något.










Skor by din sko.

Hej. Jo, när jag var i Stockholm i början av höstlovet så köpte jag ett par skor inne på Din sko. Dom var nämligen på halva reapriset, så dom hade gått ner flera hundra emot vad dom kostade innan! Dom ser ut såhär:


















I've got a hole in my heart.

Hejsan. Imorse så for jag till stan en sväng i snöstormen. Jag köpte lite födelsedagspresenter och lite grejer till mig själv också, sen blev det en lunch på Subway. Efter stan så kom fina Elise hit och sedan for vi vidare till henne efter nån timme. Vi tog en massa bilder, skrattade så vi fick ont i magen, ritade fina bilder, åt jättegod kola som Elise bakat och drack Pepsi. Tack för en fin dag kära du ♥





















Grattis!

Hipp, hipp, hurra! för min finaste Ellen idag! ♥
Hoppas du får en fin dag önskar din lilla Emeli.





Vi blir trampade på men vi fortsätter gå.
Ingen vet vad det är men vi bär våra ärr.
Låt oss måla den blå. Vi är bättre än grå.

Älskar dig ♥







Secret.

Har smått börjat läsa lite på boken Secret, vilket inte är vilken vanlig bok som helst. Det är tydligen en bok som kan förrändra hela ditt liv, du lär dig hur du ska tänka för att få det du vill nå i livet och alla secrets i livet avslöjas... Ska bli spännande att läsa!











Happy friday.

Hej. Äntligen så är det happy friday igen! Det känns rätt så härligt att få ha gjort bort en massa prov i veckan också, så nu förtjänar man verkligen en helg. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och det blir nog för det mesta tv, film och blogga skulle jag tro. Imorgon ska jag till stan tidigt och köpa lite presenter, jag har så himla många som fyller år i November ska jag tala om för er! Efter stan blir det kanske att vara lite med Elise också. Imorgon fyller dessutom Ellen år!








I'm just falling in love again.

I feel it inside
I'll keep its fire
you can't hide.








webcam in the year.



























Snöstorm.

Hej. Idag är det verkligen snöstorm ute, imorse när jag och Ellen var framme på skolan såg vi ut som två snödränkta katter nästan! Men det är faktktiskt ganska så härligt ute just nu, så ikväll blir det en promenad efter lite pluggning till prov. Ha en bra kväll allihopa!















Pluggning.

Hejsan. Nu har jag snart suttit och pluggat i två timmar! Det är tufft när man har så himla mycket prov på en och samma vecka. Men det funkar.
Så nu blir det lite hårinpackning, ansiktsmask och silvershampoo resten av kvällen. Vi får väl se om det kommer snöa så mycket som dom påstått inatt också, Sov gott!









Let me hold you, for the last time.

Hej. Idag är det verkligen iskallt ute, flera minus.. Nu måste jag skynda mig och äta innan jag ska fara iväg. Ha en bra dag.













Just from a true story.

Jag undrar… Om ’ den där delen av storyn jag inte tänker berätta ’ , jag kan säga att det i alla fall var en dröm. För en lång tid sen, när jag knappt, knappt kände dig. Inga känslor, inget skratt. Inget. En dröm bara, som hade betydelse, stor betydelse. Eftersom det var där allt började.
Än har jag inte gråtit för dig, men det känns som att det börjar på att bli dags. Nej, jag har inte tänkt låta dig ställa till problem, aldrig. För så långt får det aldrig gå, aldrig mer nej. Men jag gillar dig, starkt. 
  

 




Det kändes som om mitt hjärta för det första var på väg att sprängas, av ilska. Men sedan, ja sedan.. bara falla sönder..


Truestory.






Du är biten i mitt liv som saknas.

Hej. Herregud så det blir mörkt fort sen man ställde fram klockan! Det är verkligen kolsvart ute, även när skolan just slutat är det redan mörkt. Idag så blir det att plugga lite och fixa lite saker på datorn som jag skjutit på alltför länge nu. Senare ikväll så blir det nog en härlig promenad med fina Ellen. Ha det bra!














you are the person I never had patience for.

Godkväll. Just nu så sitter jag med silvershampoo och silverbalsam i håret, så får vi se hur det blir. Jag kom just hem från en supergod middag hos mormor, med blandannat rökt lax och rödvinsås. Så just nu så sitter jag och pluggar lite medans jag väntar på att få skölja ur håret. Imorgon så blir det första skoldagen efter lovet och det är ju både roligt och tråkigt. Ha en fortsatt fin söndagskväll!








Söndag.

Hej. Jag har inte kunnat blogga något hos Ellen, för det gick inte att ladda upp några bilder. Skumt! Men nu är jag hemma från stallet och ska snart iväg på middag. Gårkvällen var väldigt trevlig som vanligt med favoriten Sagan om ringen, godis och en massa skratt. Tidigare så gick vi ju iväg och köpte lite hårfärg och blekning, så igårkväll så färgade först jag Ellens hår rött, och det blev superfint kan jag lova! Sedan blekte Ellen min utväxt, tack!


Före:



Efter:









Whats the point ?

Hej och godmorgon. Idag så skiner solen även fast det är ganska så kallt ute. Planerna för idag är att träffa upp Ellen för att köpa lite hårfärg och blekning, både för mig och henne. Det blir nog bra det, sen skulle de vara jättetrevligt om vi kunde träffa Elise en stund också. Vi får se hur det blir med det. Ikväll blir det att plugga till tre prov och grilla, mums!














ain't gon' follow the footsteps I'm making my own

Hej. Kvällen har bestått av promenad, tre rättersmiddag, film och Ben & Jerry's. Bara mys kan man säga. Nu blir det lite ansiktsmask och musik resten av kvällen. Ni får ha en fortsatt fin kväll alla!









tre toppendagar.

Hej. Jag kom hem ganska så sent igårkväll från Isabelle. Idag höll jag nästan på att göra nåt som jag inte orkar gå in på. Men det har verkligen varit tre toppendagar! I tisdags så hade vi filmmarathon till sent på kvällen då vi såg Knowing, Orphan och Saw VI. Bra filmer var det minsann. När vi senare på onsdagen gick på stan hela dagen i övik så blev det inte så mycket shopping för min del, men Isabelle köpte hårfärg, så senare på kvällen så färgade vi hennes hår från blondt till brunt! Det blev väldigt bra det. Senare så såg vi filmen 8 mile med Eminem som har huvudrollen. Den var också jättebra! Så väldigt fina dagar med fina Isabelle. Älskar dig ♥






















Borta för en dag.

Godmorgon. Såhär tidigt är jag och Isabelle uppe idag, snart ska vi gå iväg mot busstationen och vidare mot stan. Så jag kommer vara borta ända tills imorgon eftermiddag. Så jag får önska er en fortsatt bra onsdag så hörs vi imorgon!








Imorgon.

Hej och godkväll. Jo nu när det är lov så har jag och fina Isabelle bestämt att hitta på något roligt tillsammans. Så imorgon på förmiddagen så kommer Isabelle med bussen och sover här tills på onsdag. Då vi åker med bussen hem till henne för att sedan åka in på en liten shopping i övik. Efter det så åker vi tillbaka hem till henne och sover i husvagn hos hennes morfar. Det kommer bli jättekul och vi kommer nog hitta på en massa trevligheter!
















because you're beautiful.

Hej! Mörkret har lagt sig och det är verkligen kolsvart ute. Jag har just ätit lite middag och om bara en liten stund så ska jag ut på en lång promenad. Man måste ju passa på nu när det inte är så värst kallt ute! Och det får nog bli en ganska så tidig kväll ikväll, varför ska jag berätta lite senare. Nu ska jag ut på promenad!



Idag har jag på mig min nya flanellskjorta från Zara.












Stockholm dag 2 & 3.

Eftersom det inte blev så himla mycket bilder i lördags och söndagen var bara en halv dag, så blir det både dag 1 och dag 2 i ett inlägg. Så här kommer dag 1 och dag 2 i Stockholm:


På lördagsmorgon var det dags för frukost, och hotellfrukost är nog bland det bästa!

Efter frukosten gick vi tillbaka till hotellrummet och bytte om.

Sedan traskade vi iväg mot gamla stan!

Vi gick blandannat till Ben & Jerry's glassbaren, men den hade inte öppnat än.

Vi gick och vi gick och vi gick.

Sedan stannade vi för en liten lunchpaous på det populära Sthlm Kaffe med mjölk. Där åt vi en toast med grillad halloumi, oj så gott!

Sen blev klockan ganska så mycket och vi började på att gå hem igen.

Dagens middag bestod av en Spansk restaurang, det fick bli Tapas! Jag beställde en liten tallrik med Grillade tigerräkor, oxfilé och friterad potatis. Det var så himla gott! Tyvär tog jag inga bilder därifrån.

När vi kom hem sent på kvällen blev det lite hårinpackning och färgning av ögonfransar.

Nästa dag, söndag. Sista dagen i fina huvudstaden.

Jag hade på mig min nya tröja från Vero moda.

Vi gick ner till Sergelstorg, Plattan för att gå i lite affärer innan vi skulle dra oss mot flygplatsen.

Det hade regnat den natten.

Jag köpte mig ett par glasögon.

Ja, tiden rann iväg och det blev dags att flyga hemmåt igen.



Och med den här bilden avslutar jag denna resa med ett tack!











RSS 2.0