En grillkväll.

Hej. Igår var vi och grillade ute i skogen, fast det har jag redan sagt. Men inga bilder har jag lagt ut, dom kommer här! Men härligt var det, solen lös somsagt hela kvällen tills den gick ned och det blev lite svalare men fortfarande varmt.

En varmt brasa är alltid bra att ha.

Jag hade min nya gula skor på mig.

Väldigt gula.



Varma mackor inlindade i folie hade vi med oss.

Gott.

Det var väldigt fint där.

Sedan när solen börjat gå ner, ja då kom myggen. så vi for hem.



Puss.



Cupcakesbak.

Hej. Och regnet det bara öser ned.. Nej, det var nog bara en liten skur som kom. Det har ju faktiskt varit varmt och skönt idag! Jag tog mig en liten tur till stan, på lite nödvändiga affärer. Sedan har jag bakat Cupcakes nästan hela eftermiddagen. Det gick inte riktigt enligt planerna, men resultatet blev minst lika bra som vanligt! Nu när regnet lagt sig, ska jag ut på en joggingrunda. Ha en fin kväll.









Puss.


En kväll med en varm brasa.

Hej. Nu är jag hemkommen från en härlig kväll framför brasan. Vi tog oss upp på ett mysigt berg. Varmt var det även i skogens skuggor och ennu härligare när man får se en urfin solnedgång med världens utsikt över bergskanten! Nej nu blir det iallafall Allsång på skansen, ett riktigt måste för sommaren skulle jag nog säga. Men först måste jag få tag på Isabelle, vi måste planera den veckan vi ska ha i stugan i sommar. Härligt.


Jag tog mig lite tid nu på eftermiddagen och ritade en bild på mig och fina Isabelle.



Ha en fin kväll.


Tisdag med vattenmelon och smörblommor.

Hej. Värmen är kvar och det är apvarmt ute! Jag kan säga att jag nog legat ute och solat nästan hela dagen. Härligt är det. Jag har också nyss varit och handlat för mitt Cupcakesbak imorgon, det närmar sig min födelsedag nämligen.. Ikväll blir det att fara ner till vattnet och äta middag framför brasan!

Fina smörblommor blommar för fullt på gräsmattan. Fina.

Molly kom på en liten snabb visit också.

Lite vattenmelon i solen svalkar.







Puss.





En solig dag.

Hej. Vilken solig och härlig dag det har varit idag! Jag skulle nog tro att man fått lite bränna iallafall. Idag har jag varit på kalas, med gott fika och trevligt umgänge. Jag åt en liten snabb middag sedan på stan innan vi for hem igen. Nu har jag också suttit och klickat lite saker inne på Bubbleroom. Finfina grejjer. Ha en bra kväll!





Puss.


Midsommar i sin helhet.

Hej. Nu är jag hemma! Vilket kan kännas lite skönt faktiskt. Ni får ursäkta att jag inte bloggat, men när det är midsommar så har man rätt så fullt upp. Hursomhelst så har det varit en underbart trevlig, rolig och jättehärlig midsommarhelg! Jag vill tacka allt och alla för att ni gjorde det till en toppenhelg, verkligen stort tack.


Jag och finaste Ellen åkte upp på torsdagseftermiddagen. Direkt vi kom fram började vi fixa fint i min stuga.

Rosor i fönstret.

Ljusslinga kring gardinstången.

Och en fin pelargon på sängbordet.

Klockan hann bli mycket och det vart dags att sova eftersom vi skulle upp tidigt på midsommarafton. Fast.. vi låg och skrattade i minst två timmar!

Midsommarafton var här, vi klev upp tidigt för att fixa oss fina, för att sedan invänta gästerna.

Jag hade mitt nya linne från H&M.



Ellen var urtjusig.

I sin fina sommarblommiga klänning.

När gästerna anlänt, åt vi en god midsommar lunch i det fina vädret.

Efter maten blev det båttur, kanotpaddling och jag, Ellen och Emil badade.

Vi solade på bryggan också, grannens hund Notus var med också.

Väldigt varmt och trevligt var det minsann.

Klockan tickade iväg och vi började göra en god midsommarmiddag.

de till ett långbord under ett partytält och skrattade och hade det trevligt.

Till efterrätt följde vi traditionen med jordgubbar och grädde. Mums.

Sedan satt vi i uterummet till ett på natten. Och herregud vad kul vi hade! Vi lyssnade på musik, pratade och skrattade så att tårarna rann, så att jag och Ellen slog huvuderna i varandra igen. Sedan gick vi och lade oss.

På lördagsmorgonen var vädret lite tristare men humöret fortfarande på topp!

Vi satt på bryggan ett tag och hade det bra.

Tills slut tittade solen fram lite och det vart genast varmare, även fast det blåste som sjutton!

Vi satt och solade och åt lite godis.

Rester av midsommarmiddagen blev det nästan hela dagen, men det gjorde inget.

På kvällen blev det fotbollsmatch i den härliga solnedgången. Fast, jag och Ellen nöjade oss med att vara hejarklack!

Det blev en härlig båttur innan vi sedan satte oss för att se skräckfilmen House of wax. Vi gick och lade oss för att sedan på söndagen börja packa och åka hem.



Tusen, tusen tack alla för att ni gjorde den här helgen en helg att minnas för livet! Tack.






Midsommarkväll.

Hej. Otroligt en sådan fin dag det varit idag! Gästerna kom ungefär på förmiddagen, då solen lyste på som mest. Jag och Ellen har till och med badat i det härliga vattnet. Vi åt en god midsommarlunch, sedan midsommarmiddag och tillsist jordgubbar och grädde. Gott. En jättetrevlig dag har det alltså varit idag, sådan dag man aldirg kommer glömma. Så många fina männiksor som är här idag så. Nu är kväll och vi sitter och myser i soffan framför Tvn. Mysigt.









Ha det bäst!


Nu bär det iväg.

Hej. Nu har Ellen kommit hit och snart bär det iväg till Fagerviken. Där blir vi borta tills söndag, som tur är så har jag mitt mobila bredband och kan blogga litegrann där borta. Men inte så mycket, eftersom vi kommer ha fullt upp med alla festligheter! Så ni får ha en väldigt bra midsommar!





Kram.


Gårdagen.

Hej. Vilken trevlig dag det är idag, vädret är helt kanon! Och idag är det inte vilken dag som helst heller, idag åker nämligen vi till stugan för att fira midsommar där. Helt underbart blir det att finaste Ellen följer med också! Vi kommer få träffa massor av trevliga männiksor, framförallt fina också. Vi kommer bada, sola, äta god mat, fotografera och bara njuta och ha det trevligt. Igår var vi och midsommarhandlade allting och...

Stekte köttbullar nästan hela eftermiddagen!

Köttbullar till cirka 23 personer krävde några pannor!

Efter handlingen, köpte jag lite glass och solade ett tag.

Vilket var väldigt härligt.

Hugo följde med ut också, det tyckte han var toppen.



Ha en fin dag.




They'll call me freedom, just like a waving Flag.










Just like a waving flag.



En baddag.

Hej och godmorgon. Nu ska jag iväg med finaste Ellen och bada. Härligt blir det i detta finfina väder också, hoppas det håller i sig och blir en kanondag! Ha en superdag.





Min älskling!


Ljuvligt.

Hej. Vilken otroligt ljuvlig dag! Jag och Ellen har legat och solat i några timmar, lyssnat på Spotify och ätit gott. Nu på eftermiddagen var jag hundvakt en stund, jag och lilla hunden Molly tog oss en fin promenad ner mot älven. Vilket var väldigt härligt. Nu ska jag passa på att njuta av solen lite mer. Ha en fin kväll allesammans.


Fina Ellen.



Väldigt, väldigt härligt.



Jag hade på mig min nya blus från second hand.

Ellen fick smaka Cheesecaken jag bakade förra dagen. Receptet fick jag från henne också.

Och den goda Rabarbersaften.







Härligt.





Solglasögonen är på.

Hej. Nu sitter jag och Ellen på en filt i solen och har just ätit lunch och snart ska vi också fika lite Cheesecake. Det är väldans skönt ute, solen lyser, blå himmel och det är väldigt varmt. Solglasögonen är på och vi planerar lite inför midsommar som vi längtar så mycket till. Vi bara njuter!










Puss.


Rabarbersaft och nyplockade Liljekonvaljer.

God kväll. Oj så knasigt väder det har varit idag! Det har varit kanonfint med sol som skint och klarblå himmel, då helt plötsligt kommer det regn! Fast än det är sol. Knasigt. Idag fick jag en nygjord glasflaska med god Rabarbersaft från mormor, perfekt när det är som varmast. Jag och fina Ellen tog oss en härlig promenad nu på kvällskvisten också, det var en fin solnedgång så vi passade på att plocka lite Liljekonvaljer samtidigt. Tur vi hann hem innan regnet kom också.








Ha en fortsatt fin kväll och så hoppas vi att det inte kommer något mer regn!


tjugoförstajunitjugohundratio.

Hej. Igårkväll kom Ellen förbi och hämtade upp mig, sedan for vi iväg till deras stuga för att äta middag och ha det trevligt i några timmar. Mysigt var det, sedan for vi hem till Ellen och jag sov där. Vi såg en skräckfilm på kvällskvisten, oj herregud vad i skrek! Vi vart så rädda vissa gånger så att en gång nockade vi varandra i huvudet! Men det var väldigt roligt, vi satt uppe till tidigt på morgonen och vi fick till och med se en fin soluppgång.








Puss.


En kväll med sailortema.

Hej. I fredags var det somsagt ennu en trevlig tjejkväll, som denna gång var hemma hos fina Elise. Vi hade väldigt trevligt! Vi fick supergod förrätt, varmrätt och efterrätt, vi spelade supermario på Wii, såg två skräckfilmer och pratade natten lång. Tack tjejer för en sån fin kväll.


Jag såg ut såhär.



När vi kom dit hade Elise dukat jättefint.

Allt stämde in i minsta detalj.

Själv var hon superfin!

Ellen var jättetjusig!

Vi fick en jättegod förrätt.

Vi åt lite, medans Elise fick öppna mitt och Ellen gemensamma paket.

Hon vart nog allt lite glad.

I paketet var det lite allt möjligt!



Sedan blev det tacos.

Gott.

Och sist men inte minst, Ben & Jerry's till efterrätt.

Vilket var suveränt gott.

Efter middagen blev det Wii och supermario.

Väldigt roligt var det!

Alltmöjligt gott fick vi.

Mums.

Sedan blev det skräckfilm och sedan ennu en till efter det.



Sedan pratade vi hela natten lång. Tack tjejer för en otroligt trevlig kväll!






Regn och rusk.

Hej. Jag ville bara säga att gårkvällen var fantastiskt trevlig! Det blev skräckfilm, god trerättersmiddag, roliga Tvspel och att bara få umgås med dom så fina flickor. Bilder från kvällen kommer imorgon! Idag har vädret varit bara regn och rusk, jag sitter alldeldes jätteblöt i håret bara för att jag cyklade hem. Och nu tar regnet i som jag vet inte vad! Tur det skulle bli fint framemot veckan och den efterlängtade midsommaren.





Ha en fortsatt bra kväll.


Cheesecake och en katt i barnvagn.

Hej. Jag har glömt bort att berätta om min härliga torsdag! På morgonen rörde jag ihop i supergod Cheesecake, gick upp på vindan och letade fram en massa grejjer till stugan, så som överkast, kuddar, filtar med mera. Det är så roligt med inredning! Då hittade vi också en gammal barnvagn från när jag bara var ett år gammal och var på en resa till Turkiet. Barnvagnen låg till och med fortfarande inpacketerad i en SASpåse. Hugo älskade den, så jag skjussade han några varv runt huset medans han sov där i. Huvva så roligt det borde sett ut..


Fint väder var det ju också. Det tackar vi för.

Inte svårt alls! Går på max femton minuter.

Medans Cheesecaken var i frysen hackade jag upp lite grönsaker till Tacos.



Och stekte köttfärs.

Efter middagen blev det min goda efterrätt.



Himmel så god!

Sedan blev de en väldigt lugn kväll...





Puss.


En dag i stan.

Godmorgon. Idag är det mulet och trist väder ute, då tycker jag att det passar bra att jag och Ellen ska fara iväg en sväng till stan idag! Så jag blir väl hemma någongång på eftermiddagen, Då ska jag duscha och sedan bär det av till Elise på en otroligt mysig tjejkväll, det kommer bli superduperbra det.





Ha en fin dag, puss.





Jag tänkte bara berätta...

..Lite såhär i efterhand kom jag på att jag hade tagit lite bilder i stugan förra helgen, bara lite. Men lite bilder blir aldrig för lite bilder så jag kan berätta lite att...

Vi kom dit ganska så sent, så vi tände direkt på grillen och började grilla.



Med goda tillbehör.



Efter middagen blev klockan mycket och vi såg lite film för att sedan ladda upp sig inför morgondagen.

På morgonen så började vi inreda dom grejerna vi hade med oss.

Jag började kvistlacka och grundmåla inne i min stuga. Allt gammalt på väggarna for och det bruna blev vitt.

När grundmålningen var klar, for vi en sväng på Albatross medans färgen torkade.

Och medans Lisa sov på mattan.

På kvällen lagade vi hemmagjord pizza till middag.

Gott blev det.

Sedan tog jag tyvär inga mer bilder!



Även här ska vi fira midsommar nästa helg, fina Ellen ska med och en hel del andra fina personer.




Onsdag.

Hej. Vet ni vad jag ska göra idag, jag ska röra ihop en underbart god Cheesecake! Sedan kanske det blir till att fara och gjuta fina fat till trädgården som man tillverkar av sement och rabarberblad, våra rabarber är redan två meter långa! Vi har lovat att ge bort några till både Ellen och mormor, så dom kommer till någon användning.





Puss.


Det bara växer och växer.

Godmorgon. Imorse var jag jätteduktig! Jag klev upp vid niotiden och drog på mig några kläder, sedan gick jag ut på en liten härlig promenad i solen. Vädret är på topp idag, men sol och blå himmel. Jag tror jag ska ta mig lite frukost och sätta mig ute.


Dom här rackarna bara växer och växer! Tillslut ska det bli kryddväxter.








Ha en fin dag.


Sombody to love.

Hej. Det har varit lite nere här på grund av lite små privata skäl. Men nu är jag tillbaka! Idag så kom finaste Ellen hit en sväng på eftermiddagen och vi skrattade en hel del. Nu ska jag ut och klippa lite gräs såhär på kvällskvisten. Ha en fin kväll!







Puss.


why must the sky always fall down.

Because I love you.





-


måndag

Godmorgon. Jag och Ellen vaknade väldigt sent idag så för oss är det fortfarande morgon. Men vi somnade ganska så sent också. Kvällen var trevlig, vi satt uppe och pratade med fina pojkar och skrattade så vi fick ont i våra magar. Idag mår inte min hals så bra, jag går runt och låter som en hes kråka. Ellen får iallafall något att skratta åt!
ha en bra dag.

På vägen hem.

Hej. Ni får ursäkta min usla bloggning, men jag är ju i stugan i helgen och målar och målar. Så det finns knappt tid för annat. Men nu är jag på vägen hem! Vi ska stanna till hos och hämta upp Hugo som har bott hos mormor hela helgen, där ska vi äta lite paj. Sedan ska jag hem till finaste Ellen där jag tillbringar natten, trevligt!




Ha det bra.


Helt slut.

Hej på er. Oj så jag har legat i idag! Jag har börjat och grundmålat och just hunnit slipa klart i min stuga, detta tog cirka sex timmar. Men resultatet blir jättefint och det är det viktigaste. Nu ska jag ta en middagspaus som består av hemmagjord pizza, sen börjar målningen av den riktiga färgen, som tar längst tid av dom alla. Oj, oj det här var jobbigare än jag trodde, men roligt. Jag har åkt på en liten förkyldning också.. Så idag överlever jag på medicin!




Puss.


Fantastiskt.

Hej. Vips så var jag i stugan! Mitt mobilabredband kom i sista minuten och jag blev väldans glad! Just nu är det en fantastiskt fin solnedgång ute och det är jättevarmt och skönt ute. Grillen är igång nu också. Trevlig stämning är det också, grannarna har fest och badar och spelar hög musik, härligt! Lite synd att jag missade sista kvällen med klassen som var också ikväll, men jag får överleva endå och hoppas ni får det jättetrevligt.






Puss.


En härlig frukost ute.

Hej. Gårkvällen var mycket trevlig. Vi lyssnade på musik, pratade, såg på film och myste med lilla Chewie. Nu på morgonen har vi ätit en god frukost ute i det finfina vädret, solen lyser på idag också. Ikväll åker jag iväg till stugan över helgen också.


Mumms!



Lilla Chewie satt och jamade vid dörren.

Så himla vackert väder.





Ha en bra dag.





skolavslutningen.

Hejsan. Nu sitter jag här hemma hos fina Ellen. Det var nämligen tänkt att jag skulle hämta lite bilder, men det var ju lika bra att sova här också! Dagen har varit jättefin. Skolavslutningen var jättetrevlig och alla var så himlans fina. Efteråt for vi som sagt hem till Ellen och tog finfina bilder i trädgården nu när man är så fin. Sedan satt vi och solade och åt lakrits och jordgubbar, mums!


Såhär såg jag ut med min nya klänning från Bikbok.







till kyrkan bar det av!

Efter lite tal och sång så fick vi äntligen gå på sommarlov.

fina flickor.

Elise var söt som socker.





Ellen lika tjusig som alltid.



Efteråt, gick vi till vårat klassrum och kramade hejdå.

Sen bjöds det på glass.

Gott.

Olivia, Linnea och Elvira var urtjusiga!

Vi vinkade hejdå till niorna.

Sen började jag och Ellen gå hem till henne.

Där fick vi fira med gott fika.

mums!

Ellen var så fin, så fin.

Fina.

Vi gick in till lilla Chewie som får lov att vara inne med tratt runt huvudet. Stackarn.

Sedan cyklade vi ner och köpte lite godis. Satte oss på en filt och hade det bra.









En underbar dag alltså! bra start på denna härliga sommar.





Sommarlov!

Gud så härligt! Nu är det äntligen sommarlov. Jag följde med Ellen hem efteråt och vi har tagit finfina bilder i det fina vädret. Jag har äntligen fått använda min härligt prickiga klänning också. Alla var så himla fina och uppklädda! Men bilder får ni ikväll, nu måste jag fara. Missa inte det! Ha en bra kväll.





Puss.'



Nothing, I just wonder!






Just wonder!


Onsdag.

Hej. Vilken regnig dag det varit idag! Men som tur är så skulle det förhoppningsvis bli bra väder i morgon till avslutningen. Jag kan verkligen inte fatta att vi får sommarlov imorgon! Helt otroligt. Ikväll ska jag se till så att jag har fixat klart det sista.





Puss och kram.


Något prickigt.

Ikväll provade jag min avslutningsklänning en sista gång och kom fram till att det nog behövdes sys in en liten nypa i axelbanden. Så jag drog iväg till mormor så fick hon fixa det, nu sitter den som en smäck! Bra att jag provade den en sista gång iallafall.


Den är prickig och mörkblå. Mer visar jag inte.



Vilken härlig dag.

Hej. Idag var det dagsverke istället för vanlig skoldag. Det innebar att jag jobbade på dagis! Men jag började dagen med att försova mig, så jag fick jobba lite, lite kortare än tänkt. När jag kom hem och skulle äntligen få lägga mig ute i den härliga solen, då blev det kattjakt igen. Bättre blir det inte häller när grannen har öppet under huset! Det tog cirka en timme att få fram skrället... Sen fick jag äntligen lägga mig ner i solen!



Med en härlig Solskenskaka från senaste kalaset.







Idag har jag på mig min härliga klänning som är väldans blommig,



Blå, underbar himmel.





Puss.


Så fint.

Efter en härlig promenad med finaste Ellen med mycket skratt och prat, sitter jag och kollar igenom bloggen The cherry blossom girl. Väldigt fint, så fint. Ni bara måste kolla! Puss och sov gott.


Så underbart fin tjej.




Härliga stunder.

Hej. Jag har suttit och drömt mig bort litegrann. Sommaren är ju här nu, men jag tycker inte att sommarkänslan kommer förrän skolavslutningen, vilket är om knappt tre dagar! På sommarlovet ska jag:

Sitta på altanen och sola..

Packa ner filten och slå mig ner på gräsmattan..

Äta Ben & Jerry's..

Och sola ennu mera..

dricka massa saft får man inte häller glömma..

Och en massa, massa, massa mer! Härliga stunder.



'


Vad är finare än körsbärsblom?

Nej, inget skulle jag tro.






Så fint, så fint.


Söndag.

Godkväll. Jag har tagit en härlig hårmask och virat en varm handduk runt huvudet, härligt. Idag har jag hunnit med en härlig promenad i det soliga vädret också. Planerat lite inför det kommande sommarlovet har jag också gjort, det är ju snart! Just nu känns inte morgondagen lika jobbig som alla andra måndagar, det är ju trots allt sommarlov redan på torsdagsmorgonen!





Ha en härlig söndagskväll.


Ljuvligt, vackert och totalt underbart.

Hej. Nu är jag hemma efter en trevlig helg, eller dygn rättare sagt. Det har varit ljuvligt, vackert och totalt underbart. Att få komma ut till havet och se solen gå ner i gryningen. Jag och fina Isabelle har shoppat, skrattat, pratat med knasiga pojkar, fotograferat och en massa mer! När vi var i stan köpte vi oss lite Ben & Jerry's och satte oss nere vid vattnet i den härliga solen.


Imorse klev vi upp tidigt för att åka iväg till stan.

Då såg jag ut såhär!

Med en fin 70-tals blus på mig.

Och finfina röda ballerinor.

Vädret var ljuvligt!

När vi senare kom hem igen, hade våra kusiner kommit med deras hund Ville.

Vi satte och vid stranden och pratade.



När gryningen kom gick vi ut i skogen och var där tills klockan var mycket och det var dags att åka hem.



Tack.


två söta flickor.

Hej. Nu sitter jag och Isabelle i stugan och har trevligt. Hela dagen har vi varit i stan och shoppat, vädret har varit ganska fint.. Hela kvällen igår låg vi och såg på film och skrattade natten lång. Ikväll ska vi grilla och umgås med våra kusiner som har kommit ner från en annan del av sverige, trevligt!






Puss.



En liten hälsning.

Hejsan. Snart ska jag åka iväg till stugan över fredag till lördagkväll. Jag kommer få träffa fina Isabelle och jag ska ta många bilder till er! Om jag har internetuppkoppling där uppe så kanske jag kan skriva en liten hälsning, men annars så hörs vi imorgonkväll. Ha en fin helg alla!





Puss och kram från lilla jag!



fjärde juni.

Hej. Äntligen är det helg. Idag är det inte häller vilken dag som helst, utan Elises födelsedag! Stort grattis till dig gumman! Himmlen är blå idag också, vad mer kan man begära?







Puss.


tre små ord.

Det räcker med tre små ord för att beskriva mina känslor för dig.





tre ...


Typiskt.

Hej. Ja idag blev jag sängliggandes. Jag som hade så ont i halsen igår och när jag vaknade hade jag feber, men som tur är så har febern gått bort och jag mår finfint! Jag som inte är en sån person som är så förtjust i te, har fått halvtvingat i mig för att kunna prata idag.





Ha en bra dag!


En kväll i juni.

Hej. Aj, så jag har ont i halsen! Jag har svängt förbi apoteket och köpt mig lite halstabletter,  bara det inte leder till någon större förkyldning... Jag och Ellen tog oss en härlig promenad i den fina solnedgången, varmt och skönt var det. Det blir bara grönare och grönare ute. Imorgon är det torsdag och då är snart denna vecka slut, härligt!


Imorgon blir det kalas också, det blir trevligt!



Sov gott.


Randiga onsdag.

Hej. Jag blev så glad just när jag läste i tidningen och det stod ''nu är sommarvärmen här och stannar!''. Så man kanske kan säga att sommaren har börjat på riktigt nu. Jag ska iallafall lägga mig ute och sola och sedan ska jag nog ta en lite härlig promenad. Ha en härlig dag!


Vi kör på en randig onsdag idag!







Puss.


Ljuvliga juni.

Hej. Tänk att det äntligen är juni! Dagen har avrit mycket fin med en massa sol och blå himmel. Vi har varit och gått uppför ett berg och solat på toppen idag, härligt. Jag håller på med en massa bankning för att pappa fyller år på torsdag. Nej, nu ska jag titta till kakan i ugnen!







Puss.


RSS 2.0