In time.



Nu blir det bio med Isabelle. Vi har bokat biljetterna till den nya filmen In time, så vi får hoppas att den är bra!


Are you hoping for a miracle?

Hej! Har äntligen fått upp lite planer inför veckan. Jag ska nämligen till stan med Isabelle ikväll, se på bio och sova hos henne. Se en massa filmer och bara ha det trevligt. Det blir också en liten shoppingtrip på tisdagen och sen hem till mig för att vara här någon dag. Så det ska bli mysigt. Hoppas ni får en fin vecka!





Like punching in a dream.

Hej! Ja, det blev tyvärr bara två dagar på Indiska som jag praoade. Men är man sjuk så är man. Nu är dom två praoveckorna slut, vilket känns lite skönt faktiskt. Det har såklart varit roligt, men det blir samtidigt lite jobbigt med att pendla fram och tillbaka med buss. Och jobba så länge.
Nu har iallafall jag höstlov, och det känns supert!





Life tearing at the seams.

Dessa underbara macroner har jag bakat idag. Vi skulle nämligen ha en massa middagsgäster, så då tänkte jag att det skulle passa utmärkt!

I December månad.

Jag har fått en sån himla stor längtan till julen! Nu när det lix inte är sådär varmt och härligt ute, så tycker jag att snön kan få komma när som helst. Julen är ju den absolut mysigaste tiden på året! Inget går upp mot en massa julmusik, lussebullsbak, glögg, mys och pepparkakor. Och för att inte glömma Jul med Ernst! Mmmmm säger jag bara!













En look.



Ta gärna och kika in den senaste looken på min lookbook! Klicka på bilden för att komma till sidan bara.


Måndag.

Hej! Oj en sån fruktansvärd helg jag har haft.. Har nämligen legat i världens värsta matförgiftning och inte ens kunnat gå. Men nu så börjar jag äntligen bli frisk igen, och det känns superskönt! Jag skulle egentligen börja min första praodag på Indiska idag, men eftersom jag är hemma idag så blev det att kolla på film och dricka blåbärssoppa istället. Men imorgon ska jag förhoppningsvis kunna fara.





You always keep me guessing.

Hej! Hoppas ni mår bra. Bloggen är inte helt i full gång dom närmaste dagarna. Jag har fullt upp med Praktiken, och imorgon avslutar jag sista dagen på The body shop. Det har varit otroligt trevligt att få prova på att jobba där hela veckan. Jag har lärt känna nya människor, lärt mig nya saker och haft det trevligt. Men dagarna är otroligt långa, för att inte tala om bussresorna fram och tillbaka. Men jag ska försöka komma igång bättre med bloggen om ett par dagar! Ha det fint.

Forever fascinating.










New in.

Det blev en heldag i stan igår. Det här var vad jag fick med mig hem:

Nya svarta jeans från D&D, ett par blåa jeans med guldknappar från Gina.
En vit skjorta från lindex.
Två ''basic'' tröjor från h&m.
Och årets vinterskor!
Köpte även en vinterjacka att ha i vinter. Den lär ni få se en annan dag.

One day.

Hej! Idag har varit en väldigt bra dag, bad på skolan och sen hem igen. Det har även varit den sista skoldagen på tre veckor, eftersom att praoveckorna börjar på måndag.
Nu blir det att fara in till stan och möta upp Isabelle och farmor, som jag inte träffat på länge. Och det blir middag och bio. Vi bestämde oss för att se den här nya filmen, One day. Som dessutom har biopremiär ikväll. Så det blir nog superbra det!

Flux.






Det här går jag runt i idag. Både skjortan och tröjan kommer från cubus.

 

 

 


Like you did last night.

Har tagit fram min Kavaj från Bubbleroom, som jag inte använt på ett tag.

Breathing life into the nightmare.

Idag är det fruktansvärt kyligt ute, känns som om det kommer börja snöa snart. Jag skriver på lite skolarbeten och planerar ett nytt projekt! Hoppas ni mår bra.

When everything was falling apart.

Bilder från helgen. Då vi for till stan och åt en god middag på Wayne's och gick i lite affärer. Sedan tog vi bussen hem på kvällen, for till Ludvig ett tag och sedan var vi hos Ellen resten av helgen och hade det trevligt.

Makronbak.







Våra fina bakverk som vi bakade igår. Makroner som jag länge velat baka, och jag kan lova att dom blev utsökta!



Tjejhelg.

Hej och godkväll! Tänkte bara berätta lite om vad som händer i helgen. Det blir nämligen en hel tjejkväll, kan man säga. Jag, Ellen och Elise far in till stan imorgon och går runt i lite affärer, äter på något mysigt café och bara har det fint. Sen på lördagen blir det till att baka efterlängtade macroner! Och jag kommer inte hem förrän på söndagen. Så det blir nog en superhelg det.
En sak till, är att jag egentligen skulle fixa en ny design (en lite mer passande nu när jag inte är blond längre) så jag fixade bilder för någon dag sen. Men det blev tyvärr ett fel, så alla bilder försvann.. Men ska försöka fixa det snarast!






Gårdagens.

Det här gick jag runt i igår. Stickade tröjan kommer från Bikbok.

Förändringen.

Hej! Hade tänkt att visa lite av resultatet av mitt hår. Det blev trots allt en väldigt stor skillnad i slutet! Färgen jag visade er, den gjorde jag en massa slingor av. Så mitt hår var sådär askblondt och fint. Men igår gjorde jag det här:






Så, vad tycks? själv är jag bara nöjd.




Before the sun will rise.

En väldigt stor inspirationskälla just nu är detta:
En enkel kabelstickad tröja (som kan vara i vilken färg som helst i princip) och en enkel vit skjorta under. Åh, så fint!

Here we go!



Nu kör vi!



RSS 2.0