Måndagsklädd.

Idag har jag på mig en ny tröja från Sunshine.












Snälla säg det.















You'll tell me baby, baby please don't go away.

Godmorgon. Förlåt för att jag inte bloggade något igår. Fina Ellen kom hit i några timmar på dagen och vi hade en lugn lördag och såg på en massa gamla inspelningar. Hon fick också vara lite av min assistent, eftersom jag har fått så fruktansvärt ont i mitt ben så jag knappt kan gå. Men idag är det lite bättre som tur är. Nu blir det att bada katten, ha en fin dag!











i love the dreaming when i think of you.

















Fredag.

Hej. Det är fantastiskt varmt och härlig ute idag! Så härligt att höra att det droppar från taken redan, hoppas det håller i sig bara. Så nu när det är plusgrader, eller iallafall under fem minus så har jag kunnat börja använda min nya jacka som jag köpte när jag och Ellen var i stan förra helgen på h&m. Jag kommer visa er den någon annan dag.









...

jag vet inte vad mina ord för dig är längre, nu är det du som ska avgöra.










jag vill att du ska veta.

Godkväll. Nu ser jag film som ett litet avslut på dagen. Jag har inte gjort så mycket annat än att tagit en lång promenad, lyssnat på bästa musiken och pluggat lite. En lugn kväll alltså!







If I said i want you now.

Hej. Tisdag idag och jag känner mig rätt så trött, tror att jag måste ta igen lite sömn. Jag har inte så mycket att skriva annat än att det blir en lugn kväll ikväll med film och ett varmt bad.













Gimme your wings so we can fly together.






Give me some space.

Hej. Då var det en ny vecka igen då! Och idag så har det inte varit annat än superhärligt väder ute, med sol och plusgrader. Så nu ska jag plugga lite engelska och spanska, sen ska jag nog ut och gå lite medans det är varmt. Ha en fin kväll!














En liten tanke.

Åh, just nu så vill jag bara vara i fina Stockholm, sitta på en mysig restaurang med mina finaste och längta tills flera timmars shopping nästa morgon.







det är vad jag vill just nu..



Söndag.

Hej. Söndag idag och inte så många planer inför dagen, annat än plugga och bara ta det lugnt. Så jag har inte så mycket att säga, ni får ha en bra dag!








Now I just have to find out your code.







You and me, always.



En fin kväll.

Godmorgon. Igår hade jag och Ellen en fin kväll med god mat, chatroulette, godis och en massa skratt och prat. Ja, det var ju meningen att se på beck, men avsnittet vi skulle se var borta. Så det fick chatroulette istället, men det går ju nästan lika bra det! Nu har jag och Ellen just ätit lite frukost och ska snart vidare till stan en sväng. Det blir trevligt det!


blekningen i.



Det hela tar ju sin lilla tid, så vi kikade lite på lets dance medans.

Klart!







Underbara fredag!

Hej. Äntligen är det underbara fredag igen! Jag och Ellen gick och köpte blekning till håret och lite godis till ikväll. Då kommer Ellen och sover här, då blir det bästa beck och mys. Men tyvär så blir det en lite tidigare kväll då vi måste upp väldigt tidigt imorgon. Men nu ska jag städa lite innan Ellen kommer, ha en fortsatt bra fredag!












Is it better? Is it worse?

Hej. Jag måste få återhämta mig från dagens stress och pinsamheter som har uppstått. Så jag får be om att återkomma imorgon istället! Ha det bra tills dess.








It was the best dream in my life.

Ganska mycket att göra idag, så ni får lite bilder istället!














Feel my feelings.

Hej. Idag så har dagen känts lång, så lite trött är man allt. Det får nog försöka bli en lite tidigare kväll idag. Nu har jag just kommit hem och känner mig alldeldes hes i halsen efter att jag och Ellen skrattat så att tårarna runnit! Det var längesen jag skrattade så mycket kan jag lova. Nej nu blir det en varm dusch, ha en fortsatt fin kväll allihopa!









you come crashing in, like the realest thing.

Trying my best to understand all that your love can bring.
But I can't stop loving you...













Ny vecka.

Hej! Idag är det måndag och ny vecka, jag hoppas att jag inte är ensam om att tycka att måndagmorgon är den värsta morgonen på hela veckan, för det är den verkligen! Men skolan är endå ganska lugn när vi inte börjat med prov och så.
Ikväll så blir det en lugn kväll med lång promenad och film!















tell me what you want to hear.

Hej. Idag så är det inte så speciellt härligt väder ute.. Det har blåst och snöat nästan hela dagen. Men nu när det ser lite lugnare ut ute så blir det nog en promenad snart skulle jag tro!
Igår så var det ju tänkt att jag och Ellen skulle iväg till stan en sväng, men bilen gick sönder. Så jag for hem till Ellen istället och var där i några timmar. Vi hade det bara mys med en massa prat och beck, härlig lördag alltså.












du dödade mig inuti.









hope you are happier now, with tears in my eyes.








Lite försenat.

Godmorgon! Jag som hade ställt väckarklockan ganska så tidigt för att åka till stan vid halv tio, men då startar inte bilen! Typiskt. Så vi får vänta och se om den startar eller om det går någon buss, annars är det rätt så kört.









Fredag.

Hej och godkväll. Äntligen härliga fredag igen, som även den här gången gick väldigt snabbt. Det var ganska så lugna lektioner idag och det passade bra, jag var så himla trött nu efter första veckan.. Imorgon så ska jag och Ellen fara iväg till stan över dagen. Jag ska framförallt försöka hitta mig ett till par jeans, så det blir nog bra det. Ha det bra!








Let’s grow old together
And die at the same time...










Don't change me this way!

Hej. Idag har det varit en bra dag för mig, så jag är bara glad! Snart ska jag skynda mig iväg till stallet för att sedan fara på min mormors sjuttioårs fest, det blir trevligt. Ni får ha det bra sålänge!













Later.

Vi får höras bättre imorgon, nu blir det film och mys!



later.





Från den alldra första gången.

Så har jag alltid vetat..
att det är dej jag älskar.







dream
become
thanks








please go back where you're from.

Hej. Idag så var det den första skoldagen efter ett superhärligt lov, som väldigt gärna kunde få ha varit lite, lite längre! Nu när man vant sig att gå och lägga sig när det nästan är morgon och vakna när klockan är mitt på dagen, så blev det väldigt lite sömn inatt kan jag säga. Så idag var jag nästan död. Men ska nog försöka ta mig ut på en uppfriskande promenad!















Nyårsklänningen.

Här får ni en lite bättre titt på min nyårsklänning:


Ljuset får den alltså att se lite mörkare ut än den egentligen är, men den är marinblå.

Med två fickor fram.

Och ett märke längst ner.

Baksidan.

Med en dragkedja längst halva ryggen.








Waiting to start again.










Do you know that there's still a chance for you?





Where do we go now?

Hej och godkväll! Måste bara få säga att vädret igår var underbart, det smälte och droppade från taken redan. Så man fick nästan lite vårkänslor! Men nu är det kallt igen. Idag har jag stått och bakat i flera timmar i sträck inför ett sjuttioårs kalas som är på torsdag. Men det gör ju inte så mycket eftersom jag älskar att baka. Speciellt med den bästa musiken man vet på och när man vet att man är ledig. Nu så blir det middag och sedan film, ha en superbra kväll!












För ett år sedan III.




















Fredag.

Hej. Idag är det härliga fredag igen och jag kom just hem efter en lång promenad i yrsnön. Lite jobbigt att vara ute och gå nu när det har kommit så himla mycket snö, över ett dygn bara! Idag for jag till stan på eftermiddagen, gick lite snabbt på stan och köpte en god lunch. Sedan så for vi vidare på kalas hos några vänner, det var bara trevligt.









I think you could save my life.



















Efter några dagar.

Hej igen. I veckan har jag haft ett par trevliga dagar med fina isabelle. Dom första två dagarna spenderade vi hemma hos henne då vi såg på skräckfilmerna The signal och De bortglömda, sjöng singstar tills vi blev alldeldes hesa, var uppe tills det nästan var morgon och gick en sväng på stan för att senare se Narnia 3 i 3D på bio. Sedan så var vi två dagar hemma hos mig också. Då såg vi på filmen The cove och The human centipede, satt vid chatroulette hela natten och skrattade så att jag nästan dog kan man säga. Mycket fina dagar med en mycket fin person!


Igår så tog vi en lång sovmorgon och sedan lite frukost på sängen.

Vi kollade på en massa filmer från när vi var små!

Lisa var med såklart.

Senare på kvällen hade vi en god trerättersmiddag med några gäster.













borta i några dagar.

Hej. Igårkväll så hade jag, Ellen och Elise en liten mysig tjejkväll med filmen Rallybrudar, Beck, spelade spelet Med andra ord, skrattade och bara babblade på som vanligt. Det var väldigt mysigt. Men det blev inte så lång sovmorgon idag, för jag skulle hem och packa. Snart så far jag nämligen iväg till fina Isabelle och ska vara med henne i några dagar, så det blir väldigt bra det. Men jag kommer inte kunna blogga mågot, så jag får ta en liten paus och återkomma i slutet av veckan. Men tills dess så får ni ha en mycket bra vecka, det ska jag ha!





hejdå sålänge.








GOTT NYTT ÅR!

Hej! Jag hann inte blogga något igår eftersom jag hade fullt upp med att fixa inför kvällen. Och vi hade det bara mysigt kan jag lova! Med mycket prat, skratt, god mat och fyrverkerier. Men tyvär så var jag inte speciellt aktiv med kameran igårkväll, så det blev inte så mycket bilder som jag kanske trodde. Jag såg iallafall ut såhär:


Med en gamal, gamal klänning som för en vecka sedan var alldeldes för stor! Men min snälla mormor sydde upp den.

Ni kommer få en större titt på den senare!














Så nu önskar jag er alla ett gott nytt år!





RSS 2.0