Vi ses i December!

Nu är det såhär, att jag har funderat väldigt mycket. Och jag har kommit fram till att ta ett uppehåll med bloggen tills den första December. Jag behöver få tid till en massa saker, och det blir alltid så himla stressigt med att få ihop lite blogginlägg. Jag vill ha lite mer tanke bakom mina inlägg. Så därför tar jag ett litet uppehåll. Jag ska fixa iordning och putsa på bloggen en massa. Och när jag är tillbaka ska jag ge ut hundra procent! Hoppas att ni förstår.




Vi syns den första December!



En återblick.

Det är så roligt att kolla på lite bilder på sig själv från ett år tillbaka. När man ser vissa bilder, så känns det verkligen som om dom togs för någon vecka sen! Fast det var ett helt år sen egentligen.













Dagen till ära.

Dagen till ära klär jag mig i skjorta och stickat.

Den trettonde november.



Idag den trettonde November, så fyller mina fina och underbara Ellen år! Grattis ♥




I want it keep going.



Jag har himla mycket i skolan just nu, känns det som iallafall. Hinner nästan inte med det jag vill. Men ikväll ska jag skriva klart lite svenska och sen kanske jag hinner med lite annat också! Hoppas ni har det fint!



In every dream i dreamed.





Det här var då ringen som jag fick från Indiska, som tack för att jag praoat där!



World was on fire.

this world is only gonna break your heart.
What a wicked game to play,
to make me feel this way.

Upon the last sunrise.

Hej! Hoppas ni haft ett fint lov! Det har jag. Jag har varit med Isabelle större delen av det, och haft det bara trevligt. Det blev två mysiga spakvällar med bad och bastu, en massa filmkvällar och dagar på stan.
Efter tre veckor från skolan, så känns det inte så farligt att börja igen. Men jag skulle gärna ha en veckas lov till!






He's born a liar.

När jag praoade på The body shop, så var dom så snälla att jag fick med mig lite saker hem. Blandannat ett presentkort på en makeuprådgivning. Tusen tack!

Fick en liten trevlig necessär, ansiktsvatten och presentkortet.

Body butter, natt och dagkräm och en perfekt resemascara.






Some things will never be different.





There's a time and there's a place.




Ett svar.

Har fått frågan om vilken hårfärg jag använde när jag färgade håret från blond till brunt. Så svaret på det är att jag använde denna från Schwarzkopf, fungerade utmärkt!







RSS 2.0