Vilken underbar kväll.

Solen skiner som aldrig förr! Äntligen är den här härliga sommarvärmen tillbaka. Jag har varit mycket ute i solen, men endå hunnit med att baka tre stycken goda bakverk! Härligt när man hinner med så mycket. Nej, nu ska jag nog ut en sista gång för idag. Ha en trevlig kväll.














Puss.


Den fantastiska kvällen.

Hej. Den fantastiska pizzakvällen i lördags var mer än mycket trevlig. Vi gjorde en supergod pizza till varmrätt och till efterrätt blev det också pizza, fast med smaskiga bär och vitchoklad, till det Ben & Jerry's! Vi låg uppe till fem på morgonen och pratade och chattade med roliga pojkar. En väldigt rolig kväll med två fantastiska människor! Tack.


Jag kom med ett par gula rosor till Ellen, eftersom temat var gult.

När Elise också var på plats fick vi en sommrig fördrink.

Sedan började pizzabaket!

Från Leila såklart.

Vi jobbade på flitigt.



Pizzorna var klara och vi satte oss på golvet och åt framför brasan.

Gott var det!

Elise var gul och väldigt söt.

Ellen var också väldigt gul och söt.

När middagen var uppäten, fixade vi i ordning efterrättspizzan.

Klart!

Till det lite god Ben & Jerry's.

Oj så gott det var!



Sedan gick vi och satte oss i sängen och pratade.

Chewie höll såklart oss sällskap.

Vi såg lite Eurovision och sedan såg vi 500 days of summer, gud så bra.

Klockan blev mycket och vi bäddade ner oss i sängen.

Nästa morgon smög Ellen upp och började göra Amerikanska pannkakor.

Finns inget godare!

Med lönnsirap, mums!



Tack tjejer för kvällen, älskar er.



En massa jordgubbar.

Hej. Pizzafesten igår var otroligt kul, jag återkommer till den sedan! Idag har vi varit på middag, villket var väldigt trevligt. Det var första gången för iår som jag smakade dom där ljuviga, sommriga jordgubbarna. Vi grillade och åt en väldans god efterrätt också.




Otroligt gott!



Molly som alltid har humöret på topp.

Jordgubbar till efterrätt också.







Puss.


Idag.

Godmorgon. Nu ska jag gå och ta fram min gåpåstanväska! Idag hoppas jag komma hem med lite kläder åtminstonde. Jag ska försöka att inte vara så himla snål som jag alltid är. Ha en bra lördag alla!







Puss.


Fredagskväll.

Hej. Även fast vädret är grått och trist så har det varit en bra fredagskväll. Jag har nästan bara suttit och pratat med Isabelle om morgondagen och letat lite kläder till pizzafesten i morgonkväll, temat är gult denna gång så det är bara att börja gräva i garderoben. En trist men väldigt mysig fredagskväll!






Ha en fortsatt trevlig kväll!


Helgen blir ett kanonskott!

I helgen blir det kanonkul! Imorgon ska jag få träffa fina Isabelle och vi ska dra en shoppingrunda i stan, kanske ska jag försöka hitta några fina sommarklänningar och finfina kjolar. På lördagkväll blir det äntligen pizzafest hemma hos Ellen! Det blir en härlig pizza till både för och efterrätt, ja konstigt va! Det blir en kanonkul helg.


Ni minns ju att förra gången var det prinsesstema och jag var Belle.






Tjusigt!


Fin torsdag.

Hej. Äntligen är solen och den efterlängtade värmen här igen! Imorse hade jag lovikavantarna på när vi cyklade iväg mot skolan, men när vi skulle hem ville man nästan ta av sig jackan! Idag hade vi håltimme och jag och Ellen gick hem till mig och hoppade lite studsmatta och klappade katterna.









Puss.


Hundra prickar.

Hej. Ennu en grå dag som bjöd till med lite regn också, trist. Men det behövs kanske för att sommaren ska kunna komma. Men det är synd att man inte kan lägga sig på en filt på gräsmattan och sola! Jag hoppas att det strålande vädret iallafall kan komma tillbaka innan skolavslutningen.


Idag hade jag nog hundra prickar på mig.






Tröja-H&M, Kjol-Gina och skärpet är från secondhand.



A pair of shoes.

Hej. Ja det blev en rutsh in till stan efter skolan. Jag var på en jakt efter avslutningsskor och det hittade jag också! En liten titt in på Slumpen på vägen hem blev det också och till och med där hittade jag ett gulligt skärp för bara fyrtio kronor. Men äntligen kan jag pusta ut att jag köpt ett par skor!















Mer tänker jag inte visa!


Regnigt.

Godmorgon. Herregud så det regnar ute, jag får ta fram mitt röda paraply ur skåpet för första gången för iår. Efter skolan ska jag iväg till stan och leta efter avslutningsskor, de blir lite sistaminuten skor för min del. Sen kanske man kan hitta något litet annat också. Ha en bra dag!






Puss.


Love ain't a walk in the park













Love ain't a walk in the park




En måndag.

Hej. En fin måndag idag med, lugn med inte så mycket att göra häller! Och vet ni vad, ikväll ska jag nog hoppa i skolavslutningsklänningen min och posera lite framför spegeln! Snart smäller det ju.






Puss.


En tidig morgon.

Godmorgon. Det var längesedan man hann se en femma på väckarklockan! Trött är jag också,  i dag blir det en hel dag med shopping i Sundsvall.
Så vi synes ikväll och ni får ha en fin söndag. Vädret är ju på topp så det blir nog bra.





Puss.


En dag ute vid havet.

Hej. En trevlig dag har det varit. Det blev kalasfirande ute vid havet, grillning, en premiärtur med båten och mycket skratt! När vi kom hem var det mindre kul... Altandörren stod öppen och ingen katt befann sig i huset! Men så fort jag ropade kom Lisa inspringandes livrädd. Den äldre härren däremot... vi fick gå på kattjakt i tjugo minuter, tillslut hittade vi honom i grannens rabatt, fy.


Isabelle var väldigt tjusig.

som alltid!



Fanny var också där såklart.

Det blev mycket prat ute på bryggan.






Imorgon blir det IKEA hela dagen, så vi syns inte förrän kvällen.



Frukost.

Godmorgon! Det blev en frukost ute idag, vädret är ju så vackert så. Idag bär det av på kalas på eftermiddagen med finaste Isabelle. Det blir trevligt det.


Frökusar och Proviva är toppen.








Puss.


Fredagskvällar är det bästa.









Absolut bästa.



Sommrig.

Hej. Vilken underbar fredag! Äntligen helg kan man säga. Det är nog också minst tusen sommartecken som har kommit fram under veckan. Så härligt att man dör! Nu ska jag fortsätta njuta av denna fina fredagseftermiddag.















Puss.




Just in the garden.









All the time in the world.

Hej. Jag blev lite chockad nyss när jag tittade ut genom fönstret, den stora björken som nyss var så kal och såg så ledsen ut var helt plötsligt grön! Jag visste naturligtvis att den hade börjat knoppat sig men såhär grön! Man blir så himla glad av det. Ser att det kommer några stora svarta moln, så jag ska nog skynda mig ut i solen en stund.








Puss.


Missa inte!

Ni glömmer väl inte bort denna soliga och underbara kväll att se Leila bakar klockan nio på tv4+? Som på toppen av denna härliga dag, då avslutas det med att se på underbara bakverk och blommiga förkläden, härligt!




Missa inte det!



En varm dag i maj.

Hej. Jag vet att jag nämt det förut, men gud så härligt väder! Jag lurar mig själv ibland att det är i mitten av härliga juli. Såhär såg jag ut idag, med ett somrigt linne!











Ha en härlig dag!


Tisdag.

Hej. Här sitter jag ute i solen med kall dricka och lite fika. Vilket perfekt väder! Lisa är också ute, hon ligger i en stol och tvättar sin fina päls.
Såhär ser jag ut idag:












Puss.



En grön morgon.

Godmorgon. Det är härligt att tisdagar bjuder på en liten sovmorgon. Jag ska ta mig lite frukost och njuta av denna härliga gröna morgon! Ha en bra dag.





Puss.



En solig kväll.

Hej. Herregud så fin solnedgång och framför allt en fin kväll vi fått idag! Och tänk att sommarlovet är bara tre veckor bort också, kan ju inte bli bättre. Denna härliga kväll tog jag min Ben & Jerry's ur frysen och satte mig i det grön gräset med Hugo vid min sida, mysigt.









Ni har väl inte missat de små fina knopparna på träden?





Ha en härlig kväll ni också!


En prickig måndag.

Hej. Idag blev det en prickig måndag för min del. Det känns väldigt bra att värmen håller i sig också, grönt och skönt! Just nu rullar Spotifylistan på som vanligt och jag fikar lite Ben & Jerry's!









Puss och kram.


Efter en härlig sommarhelg.

Hej. Det var ett tag sedan. Jag är hemma efter en jätte varm, solig och framför allt trevlig helg! Ute känns det som en helt ny trädgård, björken är svagt grön, gräset lyser av sin starka grönska och allt ser så himmla sommrigt och fint ut. Nu måste jag packa upp resväskan.





Puss.


En riktig bränna.

Hej. Herrejösses så varmt! Vart kommer all den här värmen ifrån, det är så härligt så man får svindel. Idag är jag hos Ellen och vi har ätit glass i solen och pratat om fina pojkar. Ikväll blir det att grilla och  bara njuta av den härliga sommarvärmen! Ha en fin lördag.









puss.



En varm dag i solen.

Hej. I dag tog jag cykeln och cyklade en sväng till Ellen. Vi lade ut en filt på gräset och solade i det varma, varma vädret! Den nog hitills varma dagen har det varit. Sedan cyklade vi vidare och köpte lite glass och proviva. Lade oss på filten igen och solade ennu mer! Nu sitter vi här i den mycket varma solen och jag ska snart ta och cykla hem igen. En middag ute blir det nog ikväll också!
Ha en mycket, mycket varm och härlig fredag!















puss.


Så sommrigt så det kan bli.

Hej. Somsagt så har jag tillbringat hela dagen hos Ellen. Trevligt har det vart! Det var så väldans bra väder så man kunde sitta ute, vi gjorde i ordning till en liten picknick och det fick bli lunch ute. Sedan blev det lite Ben & Jerry's på toppen också. Så en mycket trevlig dag har det varit.



En mästerkock!

Så himla härligt.

Lilla Chewie var såklart med oss hela dagen.



Gott.



Ellen var lika tjusig som vanligt.

Till glassen tittade vi igenom Leilas nya bakbok, One more slice.




Adjöken!



En torsdag med Ellen.

Hejsan. Plötsligt hamnade jag hos Ellen! Solen lyser på häftigt idag och det är riktigt sommarväder. Vi passar på och vara ute mycket idag när vi ska fotografera. Ellen har nyligen fått hem en Dianakamera som tar otroligt fina bilder! Jag får äran att ta några fina bilder med den idag också, trevligt!





puss.


En härlig sista dag.

Hej. Idag har det varit en härlig sista dag på den här veckan. I helgen ska jag somsagt bo hemma hos mormor, vara med Ellen och fotografera mycket, mycket! Så vi får höras imorgon. Ha en bra onsdag!











Tjingeling!


Något sött.

Om jag ska säga något jag tycker är sött, skulle jag nog säga denna nykomlingen.

En gudomligt söt sjal från HM.







Sött.



Suddenly I see.

Hej. Man mår bra att se hur vackert det är ute nu. Lite fika nu på eftermiddagen och sedan bär det av på kalas, igen! Tur att det inte är något tråkigt iallafall.


Idag går jag klädd i detta









Tjingeling!


Underbart.

Det känns så bra att

Känna sig som hemma.

Se en ljuvlig sikt.

Alla trevliga stunder.

Veta att somliga mår bra av det.

Må bra av det själv.

Trivas.







Det blir en ljuvlig sommar!



En måndagseftermiddag.

Hejsan. Oj så eftermiddagen rusat förbi! Har haft en hopplektion med käraste Ellen i nån timme. Dagen har varit lite blandat sol och mulet, men glad är man när jag tänker att imorgon är det näst sista skoldagen för veckan! Härligt med lite ledighet. Under dom dagarna kommer jag bo hos mormor och vara med Ellen under dagarna, då ska det plåtas så fingertopparna glöder!









Puss.


En festlig kalasdag.

Hej. Ja, hela dagen har det varit fullt kalas! Jag är väldigt mätt efter allt gott kan jag säga. Men trevligt har det allt varit, en massa presenter, blommor, tårta och trevligt folk! Jag har just också tagit en liten tur på min nya cykel, finfint.

När det var som trevligast låg vissa andra och sov...

Finfina blommor kom in rullandes.

Och mycket fika var det!

Mycket,

Mycket!

Och en massa tårta också.



Fina födelsedagskort.

Det var väldigt trevligt kan jag lova.



Lite senare kom Fanny. Söt som hon är.

Vi beställde pizza.



Och så var dagen slut!



Ett väldigt festligt avslut på helgen.





Kalasfin.

Hej på er. Idag blir det kalas för hela slanten! Mamma fyller år idag och på morgonen har det varit frukost på sängen. Tårtan är också klar, en himmla bra dag kommer det att bli. Idag är jag kalasfin till dagens ära!












Puss.


Varmt, soligt och helt undebart.

Hej! Oj så dagen har rusat förbi. Jag har varit i stan hela dagen i det otroligt varma och fina vädret. Det vart inte så mycket titt på kläder, men en splittrans ny cykel fick följa med mig hem blandannat! På stan stötte jag också på fina Isabelle, härligt att få träffas. Nu återstår bakning och paketinslagning inför morgondagen.


Såhär såg jag ut idag.





Premiär för mina ballerinaskor!

Det är bra med lite gott i fickan, jag lovar.

Har hackat upp lite grönsaker nu, Tacos nästa.





Ha en bra kväll!




Lördagsbestyr.

Godmorgon! Härligt med lördag och blå himmel. Idag far jag iväg till stan en sväng, det behöver handlas en hel del faktiskt. Då är det bra att få komma sig iväg till stan en sväng. Så jag önskar er en härlig och glad lördag!





Puss.


Hey hey there!

Solen lyser, grillen är igång och det är fredag. Hugo bara väntar och väntar för jag har nämligen lovat honom att han ska få gå ut till hängmattan en sväng. Vilket är helt underbart i hans ögon. Städat klart har jag också gjort. Jag vill önska alla en trevlig fredagskväll!


Städningen blir mycket roligare om man får lite Proviva.

Och en liten Lisa som myser.



Söta rosor till rummet och Ben & Jerry's.

Finfina.

Nej, nu ska jag ut i solen!



Puss.



En randig fredag.

Hej. Äntligen är det helg! Det känns väldigt bra att kunna säga. Fredagen än så länge har varit bra, lilla Ellen ligger hemma med en envis förkylning som hoppade på henne igår, tråkigt! Nu fortsätter jag eftermiddagen med att städa..



Idag är jag randig. Väldigt randig.









Puss.


En längtan...

Efter grönt gräs,
soliga kvällar med sena nätter,
få bada i både hav och sjö,
sitta på en klippa och se solen lämna oss för dagen,
det är att längta.






Längta...


Dagens.

Hejsan. Otroligt hur varmt det är idag! Solen lyser och det är väldigt, väldigt varmt! Kan också säga att för mig så är det bara fem små veckor kvar till ett underbart sommarlov, det känns inte så dumt! Så här såg jag ut i dag:












Så.


Avritad.

Min kära och underbara Ellen som har den kunskapen att kunna rita så bra, hon har ritat av mig. Ta en titt!





Väldans likt va ? Ritad av en fantastisk människa.



Gamla prickar.

Hej. Ni förstår att jag hittade nämligen mitt gamla linne med prickar på igår. Ett linne som jag inte haft på säkert två år, minst. Så lite kort är det, därför passar det att ha till en hög kjol. Såhär såg det ut:











Puss.



Tisdagsbak.

Godkväll på er. Efter en väldigt jobbig dressyrlektion, en lång dag i skolan och inte så värst trevligt väder här på kvällskvisten så känner jag mig väldigt sliten och trött. Men lite tisdagsbak blev det som plåster på såren! Leilas drömmuffins.











Vart kom regnet ifrån när det nyss var så fint väder ?



En tisdag i solsken.

Hej. En tisdag som har bjudit på mycket solken har det varit idag! Jag hade mina nya shorts på mig idag också, till det den nya tröja från Monki. Finfint.










The way you make me feel.











En otroligt fin tjej.

Jag ville bara säga att jag tycker att ni ska kolla in en tjej som är så otroligt söt. I hennes blogg kan man se hur duktig hon är på fota och hur vackra blå ögon hon har! Kolla in vetja!


Ellen Lindberg.




Så ni vet det.


It's smells like summer.

Hej. En ny vecka har just börjat. Solen har skint på hela dagen och det är väldigt varmt må jag säga. Endast några få snöhögar är kvar också. Idag ser jag ut såhär:










Med tröja från H&M och kjol från Gina!


Hemma efter en trevlig valborg.

Hejsan svejsan! Nu är jag hemma efter en härlig och trevlig helg i stugan. Valborgsmässoafton var trevligt, dock ingen majbrasa då allting var blött. Somsagt så har vädret varit väldigt trist.. Regn hela helgen lång. Men nu när man kommer hem lyser solen för fullt. Ja, så här såg min helg ut:


Hugo fick bo hos mormor, pågrund av hans hjärtfel. Men Lisa var med!

När vi kom hem var man allt annat än pigg efter en så lång bilfärd...

Vi åkte direkt till affären och blandannat köpte Proviva och Ben & Jerry's till kvällen.

Sedan lagade vi mat.





Lisa myste på mattan.



Mot kvällen blev det efterrätt till Avatar.





Nästa morgon vaknade vi av hur det smattrade på taket...

Det spöregnade!

Allting var dyngsurt!

Så jag drog på mig sminket och jag och mamma drog iväg en sväng till stan.

Då såg jag ut så här.



Vi svängde in på Albatross och köpte glass.

När jag kom hem hade jag en orolig katt i fönstret!

Lite shopping blev det.



Senare till middag blev det oxfilé och potatisgratäng.

Lisa hittade en gamal korg som hon flyttade in i resten av kvällen.



På söndagsmorgonen fanns det inte så mycket att göra när det var så trist väder, så jag och Lisa satt mest och myste.

..Och lekte tittut..



Sedan blev klockan mycket och det var dags för hemfärd!



En mysig och trevlig helg var det alltså.



RSS 2.0