en dag i studion.

Hej. Idag har jag och Ellen tagit massvis med fina bilder i studion! Vi höll igång i cirka tre timmar nästan.
Nu ikväll så blir det film och godis och bara ha det mysigt, ha en fin kväll!









Puss.



Studio pics.

Hej. Nu är jag och Ellen hemma från stugan. Vi har bara haft det trevligt och det har för det mesta varit fint väder. I lördags cyklade vi in till stan och gick på en liten shoppingrunda, dock hittade jag inget. Och i fredags var vi och hade det väldigt trevligt hos några vänner.
Idag har vi hela huset för oss själva, så vi har varit och inhandlat en massa god mat och hyrt en film till kvällen. Det blir nog toppen. Men nu blir det fotografering i studion!
Puss.

Borta ett tag.

Hej. Nu ska jag och Ellen åka till hennes stuga till troligtvis lördag. Så ikväll blir det middag hos några vänner och imorgon blir det att cykla in en sväng till stan på förmiddagen.
Så ni får ha det bra, så hörs vi kanske på lördag!





Puss.


never say never.

Hej. Nu har jag och Ellen sminkat oss och fotat lite nu på förmiddagen, så nu ska vi byta om och köra en omgång till! Nu tittar solen fram också, vi får hoppas på fint väder i morgon då vi kanske skulle in till stan en sväng.
Supergoda blåbärspannkakor har vi också ätit till lunch.
I kväll blir det god mat, skräckfilm och sitta uppe och prata med fina pojkar.

fina flickor.













ha det bra.


Tisdag.

Hej. Nu är jag hos fina Ellen och kommer att vara här i några dagar. Sen följer hon med upp till stugan i några dagar, trevligt.
Ikväll ska vi kanske se nån bra film och bara ha det mysigt.











Ha en underbar kväll!


Café och födelsedagsfirande.

Hej. Idag har det varit födelsedagsfirande här i stugan, morfar fyllde år!
Till lunch for vi till ett Café och åt deras berömda räkmackor som är gigantiska, jag nöjde mig med en ost och skink macka.
När vi kom hem blev det grillat sen till middag och jorgubbar, chokladtårta och glass till efterrätt.
Även fast vädret varit trist så har det varit en mycket fin och trevlig dag.


Lunch när vädret var lite bättre.

En liten gullig loppisbutik som det fanns mycket söta grejjer i.



När vi kom hem började vi att grilla.

Och tände lite ljus och gjorde mysigt.

Sedan vart det middag.

Och chokladtårta till efterrätt.

jordgubbar..

och glass!

En riktigt mysig kväll. Tack.



Nu bär det iväg hemmåt, jag bor hemma hos fina Ellen i några dagar. Vi ses!



pasta carbonara i solen.







Ha en trevlig kväll.


regn.

Hej. Idag är det regnigt och ruskigt ute! Så det har blivit att sitta inne och sett på film hela dagen. Igårkväll fick vi se världens finaste solnedgång som speglade sig i det spegelblanka vattnet. Men nån båt går inte att åka, då båda båtarna står på land! Så lågt vatten är det. Igår var det fest också,  och väldigt trevligt med bastu och bad.
Imorgon blir det kalas för morfar och sedan kanske jag följer med hem och bor hos fina Ellen några dagar.





Ha det bra, denna regniga dag!



täckt i rosor.

Hej. Nyligen blev söta hunden Fanny avlämnad här, för att stanna här med oss tills imorgon.
Men det mesta hon gör just nu är att sitta och gnälla efter husse och matte..
Imorse bakade jag en liten kladdkaka som efterrätt till ikväll, då vi får gäster. Så äntligen fick jag använda mitt nya förkläde från Hemtex som är täckt i rosor, fint.











Puss.


Fredagseftermiddag.

Hejsan. Idag har det faktiskt varit skitkallt ute! Jag har suttit inne med filtar och sett på Alice i underlandet, mysigt. Men nu är det varmt och soligt ute igen och jag har nyss ätit en god middag ute, Snart blir det en till film också.
I morgon kommer älsklings Ellen hem från finland som jag saknat så, så mycket!





Ha det bra.





I can't tell you what it really is.

Hej. Idag är vädret trist och tråkigt, därför blev det en dag till att skrapa, slipa och måla på stugan. Fast jag har den mesta tiden tagit det lugnt och bara varit inne och myst.
Ikväll ska jag försöka ta mig ned i vattnet! Men det är verkligen inte varmt kan jag säga. Ha en fortsatt bra dag!








Puss och kram.





Torsdag.

Hej och godmorgon. Igår var jag i stan hela dagen, vädret var lite trist på förmiddagen, men det sprack sedan upp och blev väldigt varmt.  
Jag var också iväg en sväng till ett litet mysigt stall inte så långt bort, red en liten sväng och sedan kom jag hem för att bråka lite med min dator! Det blev tillslut till att fixa hit ett datageni som kunde ta bort elva virus som höll på att förstöra datorn, mina milijoner bilder höll på att försvinna. Detta satt vi med i minst fem timmar!
Så ni kanske förstår varför jag inte hann blogga något.



Lite av vad jag köpte i stan.





Ha en fin dag!



when i'm there, I'll think of you.

Just you.








i love you.




En målardag.

Hej. Idag har jag nästan målat hela dagen! Hela stugan ska nämligen målas om, fast samma röda färg som alltid. Men nu hann jag ta en liten paus med musik och lite fika.
Ikväll kanske det blir bastu och bad, fast vattnet är ganska så kallt! Ha en fin dag.

Hugo och Lisa fick övernatta i min stuga.

Det tyckte dom var mysigt.

Så på morgonen när jag vaknade, låg Hugo i fönstret och sov.

Sen gick jag och kände lite på det kalla vattnet.

Senare blev det dags att börja måla!



Med en liten fika paus..



Och idag är det än fint väder, härligt.



Puss.




Blått som havet.

Hej. Nu är det kväll här vid havet och jag sitter och ser lite film. Dagen har varit härlig, solen har lyst och värmen håller än i sig. Jag fick lov att fara en sväng till en kompis och försöka installera ett nytt virusprogram, det gick lite sisodär, strömmen tog slut i datorn och jag hade glömt strömkabeln i stugan! Sen så har jag också försökt fixa min kamera som jag trodde var trasig, men det visade sig bara vara en liten inställning. Lite positivt i dag var att min fina klänning från Bubbleroom hade kommit, så jag fick äntligen fara och hämta ut den!







Puss.



Like a sunday morning.

Godmorgon. Nu var det sista dagen hemma hos mormor! Snart åker jag vidare igen till stugan och havet. Så lite bloggning kanske det blir när jag har tid.
Dom som sa att det skulle regna hela dagen verkar iallafall ha fel, nu lyser solen så glatt! Ha en fin dag.





Puss.


Bloglovin.

Genom att göra det lite enklare att följa mig i min blogg, följ mig gärna med bloglovin!
Det gör du genom att klicka här!





Tack!


En trevlig vecka.

Hej och godkväll. Nu är jag hemma igen efter en trevlig vecka med fina Isabelle. Vi har haft jättetrevlig! Och jag hoppas på att få göra om det igen så snart som möjligt, Älskar dig.
Nu har jag flyttat till mormor över helgen och ska senare fortsätta iväg upp till stugan och vara där cirka en vecka eller mer, sen hoppas vi på att fina Ellen vill komma upp nån vecka också. Så det blir inte så mycket bloggning den närmsta tiden, för jag kanske inte alltid har internet. Men jag gör så gott jag kan!






Ha en fin kväll.


Grillning i solnedgången.

Hej. Ikväll blev det korvgrillning i den fina solnedgången. Idag har jag och Isabelle solat, cyklat ner till kiosken och köpt glass och suttit lite vid chattroulette! Trevligt.
Lite senare ikväll ska vi se ennu en skräckfilm och mysa till det eftersom det här är sista kvällen tillsammans. Sorgligt, men vi har haft jättetrevligt!
Ni får ha en fortsatt fin kväll allihopa!


Lite Ben & Jerrys i solen är ju inte fel.

Lilla Fanny tyckte det också var skönt att ligga i solen.









Puss.




Just a secound.

Hej. Idag är det verkligen fint väder ute! Solen skiner och det är väldigt varmt. Jag och Isabelle har tänkt att cykla ner till affären och köpa lite Ben & jerry's när det ändå är så varmt och skönt. Sen blir det väl ennu en fotografering om vi hinner det.
Hoppas ni får en fin dag!





puss.


you can never trash me.

Hej och godkväll. Dagen har varit fylld av trevligheter! Vi har fotograferat, badat, åkt båt, pratat med fina pojkar och sjungit väldigt, väldigt högt. Just nu äter vi god glass och lyssnar på fin musik, vi är också just hemkommen från en härlig promenad med hunden Fanny. Nu blir det popcorn och skräckfilm, mysigt.


Mycket bus med söta Fanny har det också blivit.

Och en god middag som bestod av grillat!



Såhär såg jag ut idag.



Och som tur är så är det fortfarande perfekt badväder!



Puss och kram.





Onsdag.

Hej. Igår var jag och fina Isabelle till stan en sväng på eftermiddagen, vi skulle shoppa lite grejjer till dagens fotografering. Så det gick bra och vi kom tillslut hem med det vi behövde! Till kvällen tog vi ett litet dopp i havet som hade blivit lite kallare, så vi kom upp igen ganska så snabbt! Och senare på kvällen, ja då blev vi kär. Knasigt.


Då såg jag ut såhär.











jag älskar dig.




Bad, mjöl och chatroulette.

Hej. Ni får ursäkta att jag inte bloggade igår, och tyvär kommer jag inte blogga så mycket i veckan heller, jag är nämligen i stugan med fina Isabelle. Så i veckan blir det somsagt inte så mycket bloggning, men så blir det ju på sommaren! Igår badade jag och Isabelle nästan hela eftermiddagen, vi åt god mat, låg uppe sent vid chatroulette och smsade med fina Emil. Trevligt! Idag ska vi kanske till stan för lite shopping inför våra kommande fotograferingar. Igår testade vi det här med att ha mjöl i håret så att håret blir ljusare, det blev lite komiskt!


När vi kom till stugan fick jag en jättefin present av Isabelle!

I den fina påsen låg det lite vad som helst, allt från shower gel till goda jordgubbskakor.

Mums!

Det var perfekt badväder.

Sen kanske ni vill ha en bild på håret, fast bara en lite titt! Resten får ni se när bilderna är klara.



Ha en fin dag.



Hipp, hipp hurra!

Godmorgon. Ja, idag är det inte vilken dag som helst utan min födelsedag! Imorse fick jag gott fika på sängen och en massa paket. Så nu blir det att börja göra min födelsedagstårta, sedan ikväll blir det tacobufé för dom gäster som kommer då. Jag hann inte blogga något igårkväll, så här kommer lite bilder!


Vädret var på topp, så efter att jag packat upp efter veckan så gick jag ut och plockade fina pionbuketter.

Mamma hade varit och köpt fina dekorationer till tårtan.




Sedan blev det grillning i det finfina vädret.

Gott.

Medans vi åt låg trötta Hugo och myste i hängmattan.

Sedan till imorse då, väckning på sängen med frukost.

Jag fick äntligen mina fina kläder från Bubbleroom!

Jag blev både nöjd och glad.

Och tänka sig så snälla dom på Bubbleroom är! Jag fick lite produkter från Make up store helt gratis.



Och äntligen fick jag min fina väska som jag önskat mig, och i den låg det små gulliga paket.

Som tillexempel det fina halsbandet jag länge velat ha men inte hittat.

Och hårkontroll!

Och min absolut käraste vän, Björn axéns hår serum!

En kortläsare som gör att jag nu kan lägga upp bilder även när jag är i stugan.


Och lite grejer till, tusen tack!





En helt fantastisk vecka.

Hej! Nu är jag hemma från en fantastisk vecka på ridläger. Veckan har varit underbart rolig, härlig och helt fantastisk. Jag har lärt känna många nya fina människor som har fått mig att skratta en hel del! Mysiga och fartfyllda uteritter och lärorika ridlektioner på banan. Sista kvällen igår med gänget tillbringades framför brasan i skogen, vilket var mycket mysigt. Idag har det varit avslutningstävling som bestod av en liten hopptävling, det gick väldigt bra det också och jag vill tacka alla fina människor för att dom gjorde det till en helt fantastisk vecka, tusen tack!


Fina Prinsen och jag!









Älskar dig.



Borta till lördag!

Godkväll. Ja, snart bär det av på ridläger med fina Ellen. Vi kommer somsagt vara borta hela veckan fram tills lördag. Så jag får hoppas på att ni får en fin vecka med strålande sol och värme. Ha det superbra, hejdå!






Än en gång, ha det bra!



En packningsdag.

Hej. Ni får förlåta mig för att jag inte bloggade så mycket igår, men jag hade ganska mycket att göra nämligen. Idag skiner solen och jag har fått reda på att enligt väderprognosen så ska det vara fint väder hela veckan, toppen! Imorgon åker jag och fina Ellen iväg på ridläger hela veckan lång, så det blir alltså ingen bloggning på hela veckan! Vi kommer hem på lördagseftermiddagen, då ska jag baka och göra klart det sista inför min födelsedag som är på söndag. Det blir bra.











Ha en fin dag.


Tell me how.

Hej. Idag har jag varit till stan nästan hela dagen.
Jag har pekat ut lite av vad jag önskar mig när jag fyller år, men det mesta åkte med hem faktiskt! Så nu ska jag försöka glömma bort dom lite så jag blir lite överaskad på min födelsedag då jag öppnar dom, så ni får se allting då!




Puss.


So far away and now I just need you here.

Hejsan. Lite stressigt har det allt varit idag, men jag har hunnit med allt endå. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan det är middag. Senare ikväll ska jag börja ta en titt på packlistan inför nästa vecka då jag är borta måndag till lördag! Men det är ju ett tag kvar så ingen nöd att stressa. Nu ska jag ta ut den goda kakan ur ugnen!





Puss och kram.


Dagen.

Godmorgon. I dag kan man säga att jag verkligen inte har lite att göra. Nu ska jag ut och klippa lite gräs, sedan blir det tandläkaren klockan ett och lunch efter det, sedan ska jag städa, göra efterrätten som jag inte hann igår, duscha och göra mig i ordning och sedan kommer gästerna. Så, det är nog bara att börja! Ha en fin dag allesammans.

Bara att börja ta på sig skorna!

Dock Ellens finfina skor.



Puss.




Lite blå.

Hej. En väldigt lugn och skön dag har det varit. Vädret är trist, så jag har mest suttit inne. Men det är bara mysigt tycker jag! Nu ska jag sätta igång och baka för fullt hela kvällen, lite bakverk till min födelsedag samt en mycket god efterrätt till middagsgästerna imorgon. Det blir nog super.


Idag har jag på mig min nya blus från H&M.





Ha en fin dag.


Bedragare.




Bedragare...


RSS 2.0