Bortrest över helgen.

Hej på er. Nu är allting packat och klart. Självklart tar jag med mig kameran så jag kan dela med mig av min lilla resa när jag kommer hem igen. Men tills dess så vill jag bara önska er en trevlig helg och valborg! Ha det bra.







Ps. Jag är hemma igen på söndag ds.







Strålande.

Godmorgon. Idag förstår ni, så är jag i fullt igång med att packa! Jag ska nämligen vara borta över helgen i våran stuga. Så nu får jag verkligen tänka till vad jag ska packa med mig. Det blir nog till att backa tillbaka till vinterkläderna igen, för dit jag ska är det full snö som mitt i den kyliga vintern, brr... Här vart man ju också lite häpen då allting var vitt igen när man vaknade!


Just nu vill jag bara ha sol, sol.




Fem favoritbloggar.

Jag tänkte nu ikväll dela med mig av fem helt otroligt vackra bloggar som jag läser dagligen. Ta en titt du också!



1. Underbaraclara.

2. Elinkan.

3. Sandra beijer.

4. Elsa billgren.

5. Sweetnothing.



Hoppas du hittade någon favorit.



Lockar och rosetter.

Hej. Gud så internet krånglar idag, ibland det jobbigaste jag vet! Eftersom vi är lediga imorgon så är denna vanliga torsdag som en härlig fredag, vilket känns så himla skönt! Jag har gått med lockar i håret idag och rosetter på tröjan, finfint.








Tröja från Monki, Kjol från Bikbok.


Puss.




Fint.
















Idag fick det bli såhär.

Idag fick det bli min nya klänning från Bikbok. Trevligt serni.









Smetigt.

Hejsan! Det känns som om jag är väldigt smetig just nu, jag har nämligen bakat nu på eftermiddagen. Lite klassiska chokladbollar fick det bli då vi inte hade så mycket ingredienser hemma. Men det blev ju bara bra.




De supersöta muffinsformarna jag fick av Elise i julklapp var på plats.





Nyfiken i en strut.

Leilas otroliga bakbok är ett måste i köket.







Klart!


En väderlek.

Hej på er, hoppas ni haft en bra dag! Herregud en sådan väderlek det varit idag, det har snöat, regnat, varit mulet, blåsigt och just nu kom helt plötsligt solen fram och det är blå himmel. Inte frågan om att det är april... Idag blir det nog lite bak till mammas födelsedag om nån vecka.







Puss.


När allting är helt vanligt.

Hej hopp! En helt vanlig eftermiddag har det allt varit. Måndagar kan vara väldigt lugna ibland, samt som dom känns jätte jobbiga. Senare blir det en härlig, lång promenad i solskenet med den finaste Ellen. Trevligt, trevligt serni.

...När Kate Nash spelas för fullt på Spotify...

...Och lilla Lisa sitter i sin korg...

...Ja, då är allt som vanligt.



Slut.


Idag kör vi på prickar.

Jag tycker att vi kör på prickar idag!








Puss.


Finfint.

Hej. En sån härlig kväll det är! Solen håller just på att gå ned och fåglarna har sjungt sista versen. För mig väntar en härlig promenad, Ellen kunde inte göra mig sällskap, men det får bli i morgondagen istället.



Såhär går jag klädd idag.










Japp.


Söndagsmorgon.

Godmorgon. En härlig söndagsmorgon är vad det är idag! Ellen är här och vi ska ha skojjigt ett litet tag till innan hon ska dra sig hemåt, och jag ska och rida. Ikväll blir det att gå ut på en liten promenad med Ellen i det härliga och soliga vädret.









Puss.



Miss & Mrs E.

Godkväll! Nu blir det äntligen den sista Sagan om ringen efter en god middag. Till filmen blir det god Ben & Jerry's, som är en stor favorit! Det blir mycket trevligt det.















Puss.



Dagens shoppingrunda.

Hej på er! En mycket fin dag har det varit idag. Jag har varit till stan med den finaste Ellen, vi shoppade efter en inköpslista för det var inte lite som behövdes. Även fast Ellen nog stod för den mesta av shoppingen skulle jag tro.. Men det trevliga är inte slut än nej, strax är Ellen här och det blir att se den sista Sagan om ringen filmen och babbla hela natten tills vi somnar. Mycket bra blir det nog.


Lite kläder blev det.

En ny bikini nu när badsäsongen snart börjar!

Och lite Ben & Jerry's såklart till lördagskvällen.

Årets första jordgubbar! Dock inte lite goda som mitt i sommaren men...




Japp. Hoppas ni får en finfin lördagseftermiddag!


Dagens klädsel.

Redo för en dag på stan med Ellen.







Så var det med det.





Mon Chéri.

Ett litet bloggtips från mig kommer här och nu. Bloggen Mon Chéri drivs av en tjej som bär fantastiska 50-tals klänningar, har det fantastiskt fint hemma och verkar hur fin som helst. Så ta er en liten titt i arkiven och upplev det goda!



(klicka på bilden för att komma till bloggen)




Att det kan vara så underbart.

Hej och god eftermiddag. Jag har funderat lite och kom på att min blogg faktiskt fyller ett år om någon månad bara! Helt otroligt är det, det känns verkligen inte som om det gått ett helt år redan. Iallafall så hoppas jag att det inte är bara jag som tycker att denna fredagskväll är underbar, det är varmt, det har varit en vacker solnedgång och det känns som om sommaren är på väg med stormsteg.











Ha en härlig kväll!



Härligt.

Hej. Nu är jag hemma hos Ellen. Vi har fikat Ben & Jerry's, Proviva och bullar, mums! Ett självklart är ju också att se på Leila bakar förstås. I morgon blir det att fara in en sväng till stan med Ellen. Då ska det handlas kjolar, bikinis och andra härliga saker. Det blir nog en superbra dag det också!

Idag gick jag runt i detta.










Kavaj: JC, Kjol: Ginatricot, linne: Cubus.


Puss.



Kalas för hela slanten.

Hej och godkväll på er. Dagen har verkligen susat förbi för att jag har gjort så mycket! Jag kom nyss hem från en kalasmiddag hemma hos mina tremeningar som var mycket trevligt, med en massa god mat, gott fika och trevligt sällskap! Så en härlig dag har det varit. Nu återstår att sova och vänta på den underbara fredagen! Sov gott.








A Thursday to remember.

Hej hopp! Oj så denna vecka rusat fram, redan så är det torsdag och imorgon den efterlängtade fredagen. I kväll så blir det troligtvis att fara på kalasmiddag, men fick nyligen höra att på grund av sjukdom så kanske det blir inställt.. Men vi får se hur det blir med det. Hoppas ni har en bra dag iallafall


Såhär ser jag ut idag.







Kram





Ljuvligt, sött och nästan lite gott.

Ja, vad kan detta vara då om inte ett sött litet hårspänne! Gammalt har jag för mig att det är också. Men otroligt lika ljuvligt, sött och nästan lite gott skulle jag nog säga!







Bedårande sött.


Lite rosa här och lite rosa där.

Hej. Strålande vackert väder det är idag! Jag tog på mig en lite sådär halvsomrig tunika idag, jag tyckte det passade lite nu när solen skiner! Jag är lite rosa här och lite rosa där idag, helt enkelt en rosa dag kan man väl säga!











Oj en såndan glad liten kisse.


Sommarens härligheter.

Åh, just nu känner jag att jag bara vill knäppa med fingrarna så att all snö försvinner och allting blir grönt med blommor, blad och bin! Hur härligt skulle inte det vara! Men jag hoppas på att sommaren är här snart. Så att man kan ta fram sommaren alla härligheter, skor!

Dessa härliga ballerinaskor..

Som dom här!



Eller kanske dom här!



Varför inte dom här!




Jag längtar och längtar, och om du känner någon som kan det där knepet med fingerknäppet, så kan du väl be den personen ringa mig?




Med en blå rosett i mitt hår.

Hej! Här sitter jag med en blå rosett i mitt hår, trevligt va? Strax blir det palt sedan bär det av på dressyr. Så ser nog min kväll ut, även några bra program kommer äga rum i tvrutan i ikväll. Kanske lite städning också skulle vara nödvändigt...













Tjingeling!


Det är inte lätt.

Godkväll. Efter en lång skoldag, promenad med Elli och ett ridpass så känner jag mig väldigt trött kan jag säga! Just måndagar är ju inte speciellt uppiggande häller. Men imorgon får jag en pytteliten sovmorgon iallafall! Sov så sött och dröm söta drömmar.


Väldigt trött.





Randigt.

Hej. I dag fick jag storbesök hem efter skolan av den självaste Elli. Så vi har fotat, fikat och planerat att ikväll så ska vi ut och gå hade vi tänkt. Trots att det är mulet och det blåser så är det ganska varmt! En bra måndag har det alltså varit. Jag är väldigt randig idag också, kolla själv!


Min sötnos.







Randigt för hela slanten.





Vi kollar såklart de finaste bloggarna i världen!

Och åt apelsin.

Och lite godistårta på toppen.

Fin.






Så var det.



Söndagen.

Hej och godkväll! Idag har jag hunnit med att rida ut en sväng i det tjorviga aprilvädret, varit ute och sprungit och bara tagit det lugnt. Men jag tycker nästan att söndagar är till för det, att ta det lugnt efter helgen. Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter, endå ganska härligt tycker jag! Sov så gott.


Lite grape efter springturen är inte så tokigt.

Nytt te i tehyllan.

Måste prövas!






En morgon.

Godmorgon. Hemma från Elli är vad jag är nu. Jag sitter och myser med den mysiga katten Lisa som avgudar mig att jag kommit hem! Men en mycket trevlig helg har det varit iallafall! Det har skrattats som jag vet inte vad och såklart har det varit enormt trevligt och mysigt. Nästa helg har vi bestämt att vi ska ta oss iväg till stan och leta lite fynd på blandannat secondhand butiker, Härligt!








Så härligt det kan bli.

Godkväll. Nu så sitter jag och Elli här och ska snart se fortsättningen på gårdagens film. Vi har varit nu på eftermiddagen varit och köpt Ben & Jerry's som vi ska smaska på till filmkvällen, härligt värre! I dag har vi också hunnit med att fotografera litegrann, ätit god mat och som vanligt skrattat så tårarna runnit ner för kinderna! Så här var våran dag:


Vi vaknade väldigt sent efter en mycket sen natt.

Sminket åkte på.





Sedan fotograferade vi lite.

Mycket fin tjej.

Sen bar det av hem till Elli där vi myste i soffan och såg på Leila bakar.





Vi for och köpte Ben & Jerry's. Cookie Dough och Fairly Nuts!

Mums!





Så nu blir det film och smaska på glass. Ha det riktigt bra!


Den härliga kvällen i sin helhet.

Godmorgon. Igårkväll så hade somsagt jag och Elli en jättemysig spakväll med massa bubbel, ansiktsmask, proviva, mörkchoklad och till och med gurkor för ögonen! På kvällen såg vi på Sagan om ringen med den snygge Legolas. Det blev mycket skratt må jag säga! Så idag blir det fotografering och sedan fortsätter vi de tre filmerna hemma hos Elli.


Lisa satt i sin lilla korg hela kvällen lång.



Badet färdigt, dags att hoppa i!

Med levande ljus i rummet.



Proviva, mörkchoklad och gurkor till ögonen.





Varmt var det.

En genomskinlig ansiktsmask var på.



Det där med att ha gurkor för ögonen var inte direkt någon hitt inte. Dom gled då bara av!




En mycket trevlig och rolig kväll var det minsann.






Med en massa bubbel och skratt!

Hej och godkväll ni som är vakna! Ja, idag så kom Elli hit och vi har då badat bubbel, haft ansiktsmask, druckit Proviva och ätit mörkt choklad, en riktigt spakväll alltså! Så nu återstår att vi ska se på film tills mitt i natta och ha allmänt trevligt, som alltid. God natt och sov så gott! Så får ni hålla god utsikt imorgon efter fina bilder från kvällen.








Kram.



Hej hopp grantopp!

Hej. Jag har varit hemma i någon timme nu, migränen ville inte ge sig idag häller så jag fick order att fara hem och vila. Ikväll blir det superkul! Elli kommer hit snart och vi ska ha en trevlig helg tillsammans! Ikväll så ska vi både grilla, bada och ha en spa och myskväll. Mycker roligt ska det då bli. Ha en trevlig helg ni också!






Kram





Inte så bra.

Hejsan. Just nu så är det inte så jättebra direkt.. Jag ser knappt vad jag skriver! Har blivit drabbad av ett otäckt migränanfall. Oj, det bara flimmrar och jag ser knappt bokstäverna! Jag ska nog gå och lägga mig på något sätte eller vis.







Håller tummarna att den försvinner snart. Ursh för migrän.

.

Gult 80-tal.

Hej! Skolan är slut för idag och äntligen får man fara hem. Torsdagar brukar alltid kännas så himla långa, men idag har den gått ganska så raskt tycker jag! Jag har märkt att jag kört med lite gamla kläder upptill den här veckan, idag så kör vi på en fin 80-tals blus med spetstyg, krage, prickar och den finfina färgen gul. Ta en titt själva:










Inte så tokigt va ?



En urfin solnedgång.

Godkväll i stugan. Ja, solen har just lämnat oss för dagen. En urfin solnedgång var det! Jag passade på att ta en härlig promenad i solnedgången. Nu ska jag avnjuta en kopp varmt te och vänta och längta till ett nytt avsnitt av Leila bakar tar plats i tv rutan. En mysig och mycket bra onsdagskväll alltså!







Min fina Marilyn monroe mugg.






Blå rosor

Hej. Idag har det varit en härlig dag med mycket sol och tö. Passar bra att ta en mysig ridtur i eftermiddag också. Idag så har jag på mig en tröja som är från cirka 70-talet, med små, små blå rosor på. Ljuvligt!






Ha det gott!


Nytt.

God kväll på er. Som ni nu märker så har jag bytt till en ny och fräschare design! Jag och Elli har suttit nu ikväll och gjort klart det sista, sedan lade vi in den. Det blir nog bra det här. Godnatt.






En helt vanlig tisdag

Hej. Idag är det en helt vanlig tisdag. Dagen har varit mycket bra då vi har både sol och ros pass! Ikväll så kommer Elli hit en sväng, vi ska fixa och grejja lite med mitt projekt till bloggen, samt bara ha det trevligt som alltid! Ha en bra dag allesammans.







ps. idag har jag på mig en tunika från 70-talet! ds.


What a beautiful evening

God kväll. Det är så härligt ute! Jag gick på en ganska så lång promenad så nu är jag helt slut i benen. Men varmt och svalt var det, helt enkelt a beautiful evening! Imorgon ska det bli skönt med en liten sovmorgon också.












En dag på nio veckor

Hej. Jag har räknat ut att idag har jag gått i skolan en dag på nio veckor, alltså till ett efterlängtat sommarlov! Det kommer nog gå snabbt. Ídag så har det yttligare höjts en grad på temparaturen utomhus, varmt och skönt är det!Jag ska passa på att promenera lite grann senare ikväll.. Nu ska jag fortsätta på mitt lilla projekt till bloggen!





Blommiga kjolen på idag!







Riktigt härliga dagar

Hej! Har ni sett så solen skiner idag! Grymt varmt är det också, man kan säga att nu är våren här på riktigt. Inte ett enda moln har vi på himlen häller. Jag har allafall passat på att sola idag, suttit och ätit ute på altanen också. Både Hugo och Lisa har varit ute dom med, spännande var det! Idag ska jag njuta av sista dagen på detta påsklov, gör det du med!



Helt klarblå himmel.

Tänka sig så mycket det finns att kolla på när man är utomhus!

Ett par nyinköpta och mycket färgglada tulpaner gör väl vem som helst gladare.

Och några Singoalla fick följa mig ut.



Ha en härlig dag!





En lördag.

Hej och godmorgon. En veckodag som brukar kallas lördag är det idag. Och just nu så är det värmerekord för den här våren! Hela åtta plusgrader är det ute idag, härligt! Igår kväll så var det dags att vinka adjö till kära Belli som skulle bege sig hemåt. Men goda dagar har det varit!










Kram


Kreativt!

Hej. Jag och Belli har faktiskt varit ganska så kreativa idag! Mer ska jag satsa för jag far snart iväg och rider också. En sista helg på detta underbara lov!

Vi var duktiga och kokade gröt på morgonen!

Sedan blev det sminkning..



Och finfina kläder åkte på.

Vi var redo att fota!

Även fast vädret var trist och disigt så var vi glada.

Och jag tror nog bilderna blev bra.





Nyanserna blått och vitt

Hej! Nu är jag hemma! Efter en mycket trevlig helg med Belli. Men man ska inte säga att den är slut än inte, nej vi har en natt kvar som vi tillbringar här hemma hos mig. I onsdags så var vi till Övik och shoppade, det var väldigt mysiga gågator och vi trivdes! Sedan bar det av hem till Bellis morfar där vi övernattade i en husvagn, mysigt det också. Imorse blev det ennu en shopping runda fast i hemstaden.. Och nu sitter vi här och jag har en väldigt nöjd liten katt i famnen som är väldans glad att jag är hemma!


Jag har märkt nu när jag kommit hem att jag shoppat lite i nyanserna blått och vitt!

En gullig necissär följde mig hem, samt en fin kjol.

En klänning med nyanserna blått och vitt, gullig spetssnodd och blått badsalt!

Ennu en rosett.








Jag återkommer, adjö sålänge.


Ett tomrum

Godkväll! Ni ska veta hur tomt det känns här hemma utan två små helt underbara katter vid namn Hugo och Lisa. Dom har fått äran att sova hemma hos mormor och hunden Molly, jättekul! Men jag får pussas och kramas med dom igen på torsdag, jag far nämligen till Belli imorgon! Vi ska till Övik och shoppa, sova i husvagn och shoppa ennu mer! Så vi får höras på torsdag om inte annat.



En saknad av en tiggande katt som tigger vatten, när han väl fått så stirrar han bara.


Godnatt och dröm söta drömmar!


Nyklippt.

Hej. Oj, en sådan stressig dag det varit idag ska ni veta! På morgonen blev jag till och med illamående av all stress. Men nu kan jag andas ut, ja förutom att jag egentligen måste packa men.. Det går nog snabbt. Jag har varit en sväng till Solsalongen på förmiddagen för lite klippning. Vartenda litet hårstrå är nu toppat!






Så var det med det.


Baddags igen

Hej. Idag så har vi varit till farmor och farfars stuga vid havet. Farfar fyllde år så det blev en massa tårta och presenter! Men dom hade dessvärre inte varit där på hela vintern så kylan där inne var inte rolig. Ingen stans att värma sig! När jag kom hem var jag säker på att jag skulle ta ett varmt bad, det gjorde jag också!


Ett svalkande glas när det blir allt för varmt är ju bra.









God natt!


Hela dagen lång

Hej. Som ni kanske märkte så kom vi hem ganska så sent igårkväll! Men trevligt var det minsann. Vi grillade korv i skogen och sedan bakade vi pizza i deras stenugn. Vi fick också se att Emil hade varit och köpt en undulat som hette Flax! Han rymde bara från sin bur så han bodde fritt i köket! En trevlig dag var det.

Bra väder var det också.








Påskmiddag och påskgrill

Godmorgon. Ja, vi var på middag hela kvällen igår. Påskmiddag. Nu på förmiddagen ska vi följa traditionen att fara och grilla med ett par vänner och sedan blir det pizzabak. Det blir nog trevligt, iallafall trevligt sällskap kan jag lova! Ingen aning om hur länge vi blir där, men jag kommer nog hem nån gång ikväll. Så jag får önska er en trevlig söndag!








En morgon i april

Godmorgon!
Ännu en mulen dag, fast varmt är det. Jag ska passa på att ta en lång promenad snart tror jag. Åh, nu tittar solen fram! Bäst att jag skyndar mig.


Ni ska veta hur busig Hugo varit imorse!

Inte likt mig men jag har faktiskt ätit nötter istället för godis!

Hello Kitty är med mig idag..


Ha en bra dag!



Why man, why?












Ett litet hej.

Här får ni ett litet hej från mig som inte har bloggat något idag. Jag har varit i farten och haft lite fullt upp. Ikväll så är det äntligen kära Solsidan på tv, Ett måste att se! Vi får se om jag kanske tar ett varmt bad också, det går ju aldrig fel tycker jag. Ha en fortsatt underbar fredag allesammans!









TTYL







Torsdags kväll.

Hej. Nu är det kolsvart ute igen. Idag har jag nog blivit lurad av aprilskämt ett par gånger skulle jag tro! Imorgon hoppas jag på att solen ska skina hela dagen, då ska jag passa på att ta med systemkameran och fota Diva. Vi skulle egentligen följa traditionen och grilla med några vänner imorgon, men det blev flyttat till på söndag istället!



Kolla ett sånt fint påskägg jag fått!



Smarrig grillad fläskfilè till middag.

Lilla Hugo höll mig god sälskap när jag satte på mig en härlig ansiktsmask för kvällen.





Så var det. God natt



Glad påsk!

Hej mina vänner och glad påsk på er! Synd att inte det kunde komma fram lite sol idag. Men det smälter nog endå för det är varmt och skönt ute. Jag ville bara önska er en glad påsk och en fortsatt bra skärtorsdag!






Kram



RSS 2.0