I know you're ready.

Hej! Äntligen så funkar allt som vanligt igen. Med ett nytt och snabbare modem så ska jag nu kunna blogga igen. Hörde att fler hade haft problem med blogg.se tydligen, så det var ju lite konstigt. Men somsagt, nu ska det bli som vanligt igen. Ha det bra.









Lite problem!

Hej. Nu är det så att jag har fått lite problem med min dator. Jag kan nämligen inte se vilka bilder jag lägger upp på bloggen, vilket jag kan tycka är ganska viktigt. Jag kan inte heller kolla på min blogg, eller någon annan blogg från blogg.se. Så jag kommer att ta en bloggpaus tills det här är fixat. Vilket jag inte hoppas tar allt för lång tid, max ett par dagar. Men tills dess så får ni ha det bra, så återkommer jag snart!

Måndag.

Hej. Igårkväll så gick jag hem till Ellen en sväng efter att ha varit i stan. Hon var så snäll och blekte min utväxt och vi fikade lite semlor, gott. Idag har det varit en hyfsat så lugn dag i skolan, men jag är fortfarande lite sjuk. Efter skolan så följde Ellen med mig hem i några timmar och vi hade det bara mysigt.






















if you do it again, I get destroyed.

Hej. Igår så var det tänkt att jag skulle iväg till stan på dagen, men jag hade så pass hög feber så det blev det att stanna hemma och vila hela dagen. Men idag mår jag bättre och febern är nästan borta, så jag for iväg till stan imorse i några timmar. Jag fick med mig lite nödvändiga saker hem och samt en vågtång som jag planerat att köpa. Så det blev nog bra det.









Don't hide yourself in regret

Just love yourself and you're set.
I'm on the right track, baby.
















Hemma.

Hej. Imorse så vaknade jag upp med feber, så det blev till att stanna hemma idag från skolan. Så jag har bara legat i sängen och halvsovit medans febern bara stigit och stigit. Men efter lite medicin så mår jag iallafall lite bättre. Bättre blev det också när jag fick veta att ett paket som jag har väntat på har kommit. Så jag ska och hämta ut senare, Vad det är får ni se sen.









Torsdag.

Hej. Ni får ursäkta mig för att jag knappt bloggat något varken igår eller i förrgår. Idag så är jag väldigt trött och har åkt på en förkyldning också. Vilket inte känns så bra! Men vi får hoppas att det känns bättre imorgon, vi hörs då.









Alla hjärtansdag.

Hej. Idag har det varit en rätt så lugn dag, vilket passade bra eftersom jag har varit så himla trött hela dagen. När jag kom hem från skolan så fick jag rosor och choklad eftersom det är alla hjärtansdag idag. Så ikväll blir det en lugn kväll med film och prata med mina finaste.









Natten är ung och jag ligger vaken.

Jag faller, faller...













Be careful who you love.

Det här har jag på mig idag.















Just drop it.

Godmorgon. Nu lyser solen och det ser väldigt varmt ut ute, dock är det verkligen inte det! Så jag ska fika lite och sedan blir det att fara till stan och köpa en ny tv och laptop, det blir nog bra det. Vi hörs senare, ha en bra dag.








Ett hejdå.

Idag så for min fina vän Elise till Thailand och ska vara där i hela fyra veckor. Så jag får önska dig en superbra och varm resa! kommer sakna dig.










Lovely friday.

Äntligen fredag och helg!



















Let's think about it.

Hej. Torsdag idag, vilket innebär att det snart är helg äntligen! Det ska bli härligt att få vara ledig i två dagar, men nästa vecka är jag även ledig på tisdag. Det blir super, ska försöka hitta på något finfint då. Nu blir det att plugga so till morgondagens prov. Ha en fortsatt bra kväll allihopa.








ur truestory II.

'’för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig, m jag måste stoppa dig.’'
''Än har jag inte gråtit för dig, men det känns som att det börjar på att bli dags.''
''Nej, jag har inte tänkt låta dig ställa till problem, aldrig.''
''Like the brightest star you shine through.''
''Jag visste inte vart jag var och vad jag gjorde, jag var bara världens lyckligaste.''
''I can't stop loving you.''

Du är nog den mest perfekta människan jag vet.












London calling to the faraway towns.

Hej. Dagen har gått hyffsat snabbt endå. Men det känns lite stressigt nu när man har så mycket prov framför sig. Man vill som hinna med så mycket på kvällarna än att bara sitta och plugga. Men snart är det lov iallafall! Idag blir det att gå ut och gå och senare plugga.








En eftermiddag med Ellen.













I miss those days.

When you where the one. I love the way you lied.










...♥







Fading with the sun.

Hej. Då var det en ny vecka igen. Jag har inte så mycket att berätta, jag ska plugga lite inför prov ikväll och sen kanske det blir till att ta en promenad. Ha en bra dag!








Its greater than it always sounds.

Hej. Igår så hade jag, Ellen och Elise en väldigt fin kväll tillsammans. På eftermiddagen så började vi med att ta en massa fina bilder utomhus i det vita och senare när det börjat bli mörkt så gick vi in och tog några fler. Vid halv sju så gick vi och åt på en pizzeria och bara satt och pratade ett tag, innan vi sen gick på affären och köpte en massa gott till kvällen. Senare på kvällen satt vi mest vid datorn och lyssnade på den bästa musiken och sen satte vi oss och åt glass och pratade resten av kvällen. En myskväll alltså!
 








at the moment.

Fotografering med mina fina flickor.








Fredag.

Hej. Äntligen helg igen! Den här veckan har endå gått ganska så snabbt, som jag nästan alltid säger. Mycket snö har det kommit nu under dom två senaste dygnen, man undrar ju när allt ska börja smälta egentligen. Jag vill ha sommar nu!








And after all.

Hej. Nu sitter jag och lyssnar på lite White lies, dom har ju äntligen kommit ut med sitt nya album! Så nu blir det till att lyssna. Sen kanske jag tar nån kort promenad ute i yrsnön, men annars blir det en väldigt lugn kväll.








3 saker ni kanske inte visste om mig.

  •    Jag är handkrämsberoende. Ja, det har jag nog varit så länge som jag kan minnas! Klart att det är lite jobbigt ibland, men jag är så van. Därför har jag en hel hylla full med olika hudkrämer!

  •    Jag har en stark fobi för armveck. Det här kan ju låta väldigt, väldigt roligt och folk tar det oftast på skoj. Men jag har bestämt mig för att träffa en terapeut så snart som möjligt.

 

  •   Min naturliga hårfärg är väldigt mörk. Ungefär mörkbrunt, men när jag var mindre så var jag faktiskt naturligt blond.








im so tired of you.

Hej. Inte den bästa dagen idag kanske, kvällen har inte varit speciellt bra. Så jag ska försöka glömma så mycket som möjligt som snurrar runt, runt i mitt huvud. Jag behöver verkligen vila, så jag hör av mig mer imorgon. Ha det bra tills dess!



Snälla, ta inte ett steg framåt. Du lägger bara hinder i vägen för mig..




RSS 2.0