Du kommer aldrig ge upp utan kamp.

En fin dag. En fin kväll. Och nu blir det film. Hoppas ni har det bra, ni är underbara!







Like a saturday night.






Såhär har jag sett ut idag, med min nya blus från Bikbok. Vi var i stan i några timmar på förmiddagen och köpte lite kläder, och pratade med frisörer. Det gick bara fint! Nu ikväll har vi varit på middag hos några vänner, vilket var bara trevligt. Vi for sedan ut på en tur med båten en sväng i solnedgången. Mysigt! Nu blir det till att se Sons of Anarchy. Ha en fin kväll!




En dag vid stranden.

Hej! Idag fick det bli en hel dag vid stranden. Det var verkligen hur härligt och varmt som helst! Bara ta det lugnt och njuta av sommarvärmen. Supert!
Imorgon ska jag in till stan på lite ärrenden. Ska blandannat fara till en frisör och prata lite om hur jag ska färga mitt hår för att få det precis som jag vill ha det. Så det blir nog väldigt bra det. Vi hörs!










Att säga en miljon nollor, tillsammans kan dom aldrig bli en.











Brunett eller blondin?

Hej! Dagens stora fråga är om jag ska färga mitt hår mörkbrunt eller askblont. För det börjar vara på tiden att lägga i en annan färg nu när nästan alla nyanser som håret hade har börjat försvinna. Men efter många om och men så tror jag att jag har bestämt mig! Äntligen. Så det återstår bara att se med andra ord. Kommer troligast att bli inom någon vecka!





Telekonvertel.

Jag har skaffat mig lite nyheter till kameran. Har nämligen fått två mellanringar och en telekonvertel. Dom fungerar ungefär som ett teleobjektiv blandat med macro.

21mm mellanring och telekonverteln. Sen finns det en mellanring som är 12mm.





Och om man då sätter ihop dessa två, vips så har man ett nytt objektiv!







Gonna fly now.

Hej och godmorgon! I måndags så fick det bli en liten tripp uppöver, där stannade vi på Ikea nästan hela dagen. Och gick i lite andra affärer. Det blev en ganska händelsefylld dag, så igår var jag tröttare än tröttast kan jag lova. Men idag så kommer min mormor hit och ska stanna tills imorgon. Så det blir nog bara bra det, ha en fin dag!








Sivletto.

Hej! När vi var i Stockholm senast så hittade jag en kavaj som jag blev förälskad i inne på Sivletto. Men tyvärr så kostade den väldigt, väldigt mycket! Jag får hålla utkik på deras hemsida om dom rear ut den snart. Tyckte den var hur fin som helst!








Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här.







Trästockfestivalen.

Trästockfestivalen i fredags var somsagt väldigt trevlig. Var där med Ellen, Ludvig och Alex. Vi hade väldigt tur med vädret, sol hela kvällen lång! Vi åt god mat och såg på en massa band som spelade. Blandannat Sahara hotnights, Kapten röd, Säkert, Allout och ett par band till. En fin kväll med fina människor alltså.














Kräftmiddag.

Godkväll! Kvällen har varit väldigt fin med kräftmiddag och middagsgäster. Riktigt mysigt. Dock innan det började tokregna och åska..









Ville bara...

Ville bara tillägna en varm kram till Norge idag.





Känner du vinden som blåser i stan?

Godmorgon! Det fick bli till att fara på trästock igårkväll ändå. Men en riktigt fin kväll var det, kommer skriva ett inlägg om det lite senare! Just nu så är jag iallafall väldigt trött eftersom det blev ganska så sent igår. Så det blir nog att ta det lugnt hela dagen.




Gårkvällen.

Hej! Gårkvällen var riktigt härlig, det var varmt tills sent på kvällen och absolut inga mygg alls! Superhärligt. Det blev pizza ute i solen och senare på kvällen åt vi jordgubbar och åkte en sväng med båten. En trevlig kväll alltså.
Idag så är planerna att försöka ta mig iväg till Trästockfestivalen, dock så får vi se hur det blir med det. Ha en fin dag allihopa!









Du är helt klart unik och speciell.

Huvudperson i mina sämsta minnen.









I got no switch to stop my fantasies.

Hej! Igår så blev det somsagt till att vara hemma nästan hela dagen. Inte förrän sent på kvällen så hämtade vi upp Hugo så att han fick följa med till stugan. Men nu är allt som vanligt igen! För övrigt så var det en väldigt fin kväll igår med solnedgång och allt.






Onsdag.

Godmorgon! Då var man påväg hem igen, fast bara över dagen. Ska nämligen fara bort på en 40årsfest och sen blir det lite andra ärenden också. Så nu blir det tvåtimmars bilresa här framöver, tur att man kan roa sig med att lyssna på musik. Och jag håller också på med ett projekt som ni kommer att få se lite senare!





I wrote it down on paper.

Hej. Det har varit en fantastiskt fin dag med sol och varmt! Inget att klaga på alls. Snart kommer ett par gäster på middag, så då blir det att grilla och ha det bra. Hoppas ni också får en fin kväll!

Såhär ser jag ut idag:







Ingen vet ifall det verkligen hänt.

Verkligen hänt.







Har tänkt på det länge, verkligen tänkt.

Hej, jag tänkte visa lite av det som jag köpte när jag var i Stockholm.

En oversizetopp från Carlings och en skjorta från Salt.

En tröja från Monki och en från Zara.

Och ett linne från h&m och en oversizetröja från Monki.


Sen var det lite till småsaker och baskläder.



Packa.

Hej! Just nu så har jag fullt upp med att packa resväskan, igen. Men den här gången ska jag fara bort och bo i stugan i några veckor. Men självklart så kommer jag blogga som vanligt.
Hoppas ni får en fin dag!






Stockholm.

Hej! Nu är jag hemma igen efter fyra underbara dagar i självaste huvudstaden. Självklart så tog jag kameran med mig, men jag tog inte sådär jättemycket bilder. Men här får ni en liten, liten sammanfattning av resan:

så fort vi landade med flyget så gick vi och tog en lunch på en Indisk restaurang. Och drack Smultron puss.

Vi gick sedan till hotellet och lämnade väskorna.

Vi kollade runt litegrann, och sedan åkte vi med båt över till Grönalund och Skansen.





Det var väldigt, väldigt varmt den dagen. Nästan för varmt.

Vi gick omkring lite på skansen i någon timme.



Innan det sedan var dags för Allsång på skansen.

Självaste Veronica maggio skulle sjunga, och det fick jag ju inte missa!

Hon var lika bra som vanligt.

Erik amarillo.

Framåt kvällen gick vi till grönalund och spenderade resten av kvällen där.

Och åt blandannat lite ben & jerry's.

Nästa dag gick vi på stan iprincip hela dagen. På eftermiddagen gick vi till hotellet för att byta om och sedan gå ut och äta på en restaurang. Jag hade min nya skjorta på mig från Salt.

Det blev en spansk restaurang som jag åt på förra gången jag var i Stockholm.
Men dom har så otroligt god mat där! Blandannat dessa tigerräkor.

Senare på kvällen gick vi på bio och såg Pirates of the caribbean 4.

Nästa dag gick vi in mot slottet, eftersom Viktoria fyllde år.

Och gick runt lite i gamla stan.



Vi drog oss sedan mot Söder.

Och gick till Sivletto. Så himla underbar affär!

På kvällen letade vi upp den populära restaurangen Koh phangan.

Och det är nog den mysigaste restaurangen jag varit på!



Och maten var väldigt god.


Sista dagen så for vi mot flygplatsen och flög sedan hem igen. Fyra riktigt bra dagar alltså!






Hemma!






urbanears.

Jag fick ju somsagt en del grejer i måndags som jag ska visa er senare. Men jag fick blandannat dom här Urbanearshörlurarna:



Riktigt bra är dom!



Don't lose your grip on the dreams of the past.









Födelsedagskläder.

Det var någon dag sedan nu, men såhär såg jag iallafall ut i måndags då jag fyllde år. Med min nya byxdress från Bikbok.









au revoir!

Godmorgon! Då var det dags att bege mig mot flyplatsen. Har somsagt några tidsinställda på gång, och om inte det finns internet därborta så hörs vi på fredag. Au revoir allesammans!









Min dag.

Godkväll! Jag vill börja med att tacka alla som grattat mig idag, tusen tack! Dagen har varit mycket härlig och trevlig. Umgåtts med en massa släkt och vänner, ätit tårta och haft det trevligt hela dagen ut. Jag fick en liten oväntad present också, så tidigt imorgonbitti ska jag fara iväg någonstans och vara borta i fyra dagar. Vart vet jag inte, spännande att se! Så det kanske inte kommer bli så mycket bloggning framtill fredag, men jag gör några tidsinställda inlägg till dom här fyra dagarna.






Födelsedag!

Ja, idag så fyller man år. Åren går verkligen fort, Vilket är härligt. Hoppas ni får en fin dag, det ska jag ha!








Ramones.

Hej. Gårkvällen var riktigt trevlig, kom hem någon gång mitt i natten. Så idag har jag till och med träningsvärk av allt åkande! Idag har jag för det mesta städat och fixat inför imorgon, då jag fyller år. Så då blir det antagligen väldigt fullt upp hela dagen.
Jag tänkte visa en tröja som jag fick igår, med en av favoritbanden Ramones!









wishing on the stars, For your heart for me.

Just when I felt like giving up on us,
You turned around and gave me one last touch.
That made everything feel better,
and even then my eyes got wetter.



But I don't wanna seem so weak.










Lördag.

Hej, idag har de varit en mycket trevlig dag. Vid mitt på dagen så cyklade jag iväg för att möta upp Elise, Filip, Samuel och Niklas. Vi kollade på lite band som spelade i parken, gick på marknad och var lite på tivoli. Mycket trevligt! Sen gick vi och åt lite också. Ikväll ska jag och Elise cykla och se på några fler band och ha det trevligt. Ha det fint!














Let's run the world.

Hej! Då var det fredag, vädret är på topp och idag har varit en väldigt fin sommardag. Jag har varit på kalas hos mina tremänningar och grillat nu på kvällen. Mycket trevligt! Såhär ser jag ut idag:













Hur jag ska få dig att förstå hur det känns.

Kom alltså hem med litegrann idag från stan. En byxdress, en tröja, en sk. ear cuff, bikini och ett par skor. Ta er en liten titt! Har dock inga bilder på bikinin.

Somriga sandaler att ha nu i sommar.



Ganska så trist tröja, men med Nirvanas logga på!

Och denna ''ear cuff'' då.

Till sist, byxdressen!










Stan.

Hej! Idag har det varit en mycket lång dag på stan. Köpte några saker som jag var ute efter och var och kollade på ett nytt objektiv. Så jag känner mig i princip väldigt nöjd. Senare eftersom klockan blev så mycket så åt vi middag på Rost, mycket gott kan jag lova! Jag ska visa er vad jag köpte snart.











Gör det för mig själv, gör det för min stad.

Godkväll! Efter en solig dag så märkte jag just vilken typisk bränna jag skaffat på mig.. Jag får börja hålla mig ifrån solen lite hädanefter tror jag.
Jag har nyss varit ute på en lång promenad, passade på nu när det blivit lite svalare ute. Det har verkligen varit hett ute idag! Men härligt ändå. Så nu avslutar jag dagen med denna goda smoothie!



Ha en fortsatt fin kväll allihopa!




I don't even hear, I don't care.

He's with me.













Dress.

Jag har glömt att visa den klänning som jag köpte dagen innan midsommar. En enkel svart, men fin klänning som kommer passa utmärkt nu i sommar. Jag kommer nog använda den mycket som strandklänning också. Köpte den på h&m!










Tell me whatcha gonna do?

Sitter hemma, är hundvakt, lyssnar på musik, solar om varannat och har det bara fint.





Måndagskväll.

Hej. Det känns som om livet rullar på rätt så fint just nu! Dagen har varit lugn, men härlig med sol och värme. Jag har börjat på att baka litegrann nu på eftermiddagen, eftersom jag fyller år om mindre än en vecka. Oj så tiden går fort! Nästan så att man inte hinner med riktigt. Nu ska jag lyssna på lite bästa Newkid och sedan sova, ska upp tidigt imorgon! Ha det fint.








Nevermind, I'll find someone like you.





Don't forget me.





Ett svar.

Hej! Jo, jag tänkte svara på en fråga som jag fått ett par gånger. Och det är vilken sorts kamera jag fotar med. För er som inte läst det förut så har jag en Canon 50D. Objektivet är Sigma och faktiskt väldigt bra då man kan fota lite allt möjligt med det. Dock så har jag planer på att köpa ett Teleobjektiv nu i sommar!








Han vill veta vad jag tänker, om det ändå var så enkelt.

Godmorgon. Som ni ser så har jag gjort om lite här. Igår så var jag med Ellen ett tag och såg på lite Sommar med Ernst, fotograferade och pratade. Vi fick säga adjö för ett tag eftersom hon åker till Finland idag i två veckor.

Jag körde på lite lockar igår:






RSS 2.0