Sailor.

När jag var i stugan senaste gången så hittade jag äntligen den sjömanshatt som jag letat efter. Plus att jag hittade en till också! Jag skulle gissa på att dom är från 60-talet. Dom kommer bli perfekta i sommar vid havet!















I wanna love you, but something's pulling me away from you.

Hej. Igår efter skolan så for vi iväg på middag hos några. Sedan så for jag hem till Isabelle en sväng, vi tog cykeln och cyklade en bit bort till en grillstuga där vi tillbringade kvällen. Vi grillade marshmallows, drack varm choklad, pratade och hade fasligt kul! Men såklart ska man glömma kameran hemma.. Men en mysig kväll hade vi.









satan i gatan.

Äntligen har Veronica maggios nya album Satan i gatan släppts! jag tycker absolut att ni ska ta och lyssna lite på hennes fantastiska låtar.








feel as though nobody cares if I live or die.

This is the hardest I've ever gone trought..







Live or die.



Onsdag.

Hej. Då var det onsdag igen, veckan kommer nog gå rätt så snabbt när vi var lediga igår. Idag blir det att göra ett prov tills imorgon, men innan det ska jag ut och gå ett tag. Ha en fin dag.












You've been down too long in the midnight sea.

Hej och godkväll! Idag har jag inte alls fått någon ro. Första dagen i skolan efter ett härligt påsklov, som gärna kunde ha fått vara lite längre. Jag kom just hem från Ellen som var så snäll och blekte min utväxt, igen. Så nästa gång jag bleker den blir just innan skolavslutningen. Det känns helt otroligt att sommarlovet är så nära nu! Superhärligt säger jag bara.




Good luck my friend! and take care.






Pack up your troubles in your old kit bag.

Sitter ute och solar med en kall blåbärssmoothie, kan det bli bättre? Så himla härligt väder idag också.





Let's find what you're looking for.

Hej. Rätt så skönt att vara hemma igen efter tre dagar i stugan, dock så önskar jag att lovet kunde vara en vecka till! Men det har iallafall varit härligt med lite tid i stugan också. Det har inrets och fixats nästan hela helgen, så jag är ganska så trött kan jag lova! Men fint blir det. Det var så fruktansvärt varmt och skönt på lördagen, närmare tjugo grader! Så det fick bli en dag i stan då.
Här kommer lite bilder!
























Hemma!






Påväg.

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg upp till stugan, två timmars bilresa känns inte så pepp. Men nu är det bara en liten bit kvar. Jag kommer knappt blogga något i helgen, så ni får ha en helg så hörs vi på söndag. Glad påsk på er!





Onsdag.

Godmorgon. Ennu en varm dag idag, och dessutom är all snö borta! Det känns hur härligt som helst. Idag blir det en rätt så lugn onsdag, jag ska snart cykla till mormor en sväng för att sedan börja packa tills imorgon. Då åker vi iväg till stugan i några dagar och kommer hem på söndag. Det blir nog bra det, ha en fin dag allihopa!










everything looks good tonight.

Hej. Igår så hade jag en väldigt bra kväll med Ellen. Hon hade varit och köpt blekning och rödfärg till hennes hår, så jag blekte det på henne. Dock så räckte inte färgen till riktigt, så vi fick fara och köpa ett till paket imorse. Annars så hade vi det bara mysigt och fixade en ny design till Ellens blogg, lyssnade på musik och skrattade.









We can win this, I hope you´re ready.

I can't give you winter in the summer, or summer in the winter. Because you never asked.











Do it and do it again.

Hej. I fredags så hade jag, Ellen och Elise en mycket fin kväll hemma hos Elise. Vi åt god mat, spelade super mario, skrattade och pratade nästan hela natten. En mycket fin kväll var det alltså!
Idag fick det bli en lång sovmorgon och mys med kissen.





I just want to go away from everything, alone.













Let me know that you're mine.

Hej. Idag är det inte den bästa dagen kan man säga. Just nu känns det som om jag kämpar med dom sista timmarna innan det blir påsklov. Det har varit prov nästan varje dag den här veckan, men nu är det bara ett kvar som tur är. Nej nu skulle jag behöva gå ut på en promenad och rensa alla tankarna som snurrar runt, runt!













All the noise is too much.

Hej. Ni får ursäkta att jag knappt bloggat dom senaste dagarna, men det är väldigt mycket just nu! Ikväll har jag försökt planera mitt kommande påsklov litegrann. Det blir till att åka upp till stugan i några dagar för första gånger i år. Så det blir nog mysigt det, dock är det inte lika kul nu på våren när man inte kan bada och göra allt fint som man kan på sommaren.


















Tisdag.

Hej. Idag känner jag mig som en zombie, är fruktansvärt trött. Så det blir nog att försöka gå och lägga sig ganska tidigt ikväll. Men glad blir man när man ser att snön smälter allt fortare, igår var det ju närmare femton grader ute. Härligt, härligt!







Made a promise for a new life.

Godmorgon. Igår hade jag och Ellen en fin dag och fotograferade i flera timmar. Så det blev en hel del bilder kan jag lova! Idag blir det en lugn söndag som vanligt, ska kolla igenom lite bilder och sen blir det ett träningspass. Ha en fin söndag allihopa!








Fotografering.

Nu blir det fotografeing i det fina vädret!









baby when you're gone, I realize I'm in love.

Hej. Då var det fredag och helg! det känns väldigt skönt. Ikväll kommer Ellen hit och ska sova här, så vi ska se på lite film och ha det trevligt som vanligt. Så nu ska jag gå och städa lite, vi hörs senare!










Torsdagens.

Idag ser jag ut såhär, med vågat hår.













jag har varit dum mot mig själv.

Dom kan klaga om dom vill
jag har slutat bry mig om sånt.




Oh, you don't know! you don't know.








Tisdag.

Hej. Idag efter skolan så var jag med Ellen ett tag, vi tog det lugnt och lyssnade på musik. Senare tog vi också en cykeltur. Ikväll blir det också en väldigt lugn kväll, det känns väldigt bra att inte ha några läxor eller prov i veckan. Så nu ska jag fixa lite bilder som jag hade tänkt att rita av. Ha en fin kväll!








The nights are longer than before.

Hej och godkväll. Otroligt så varmt det har varit dom två senaste dagarna, skönt att man börjar få riktiga vårkänslor nu! Igår så blev det också årets första cykeltur nu när asfalten är framme helt. Det kommer bli himla bra nu när man kan börja cykla till skolan.
Ikväll har jag gått på en promenad i solen och lyssnat på musik. Nu blir det att plugga lite, ha en fortsatt bra kväll!




The nights are longer and the days are shorter when I think of you ♥





Let's go.

Hej. Igår på morgonen så for jag iväg till stugan ute vid havet i några timmar. Träffade kusinerna som jag inte har sett på väldigt länge och bara umgicks.
Som jag lovade tidigare i veckan så ska ni få se bilder på min nya väska som jag köpte förra helgen.







Köpt på Lindex.



I'll keep it with mine.















Vilodag.

Hej. Idag så fick det bli en riktig vilodag för min del. Redan igårkväll kände jag mig inte särksillt frisk, så det blev till att stanna hemma från skolan idag. Så jag har bara sett på film, lyssnat på musik och druckit te hela dagen. Idag är det ju första april också! Det känns ganska otroligt att sommaren är så nära nu, bara två månader.







RSS 2.0