It’s far from home.

Hej. Helgen har varit bra, i lördags så skulle jag och Ellen egentligen fotografera. Men det blev lite ont om tid, plus att vädret inte heller var det bästa. Så Ellen kom hit en stund istället. Igår var vädret lika dåligt med regn och kyla, så på kvällen så for vi på middag och träffade ett par vänner som vi inte träffat på länge. En lugn, men trevlig helg alltså.











9 bilder på dig själv.

En bild på dig som väcker minnen:


En bild på dig som du aldrig lagt upp:


En väldigt gamal bild på dig:


En bild på dig från senaste högtiden:


En bild på dig med någon/några du tycker väldigt mycket om:


En bild på dig i ny hårfärg:


En bild på dig med någon du saknar:


En bild på dig från i somras:


En bild på dig på en väldigt rolig kväll:







I heard her sayin'

She looks annoyed,
But he's so mean.
Turn into the danger,
it's a risky business.













I'm scared of breathing.

Hej. Den här veckan går väldans snabbt tycker jag, nästan så att man inte hinner med. Men jag var ju trots allt hemma i tisdags, så det är nog därför. Idag har det varit varmt ute och solen har skint nästan hela dagen, härligt. Nu blir det lite pluggning, ha en fin kväll.








Onsdag.















Take a rest, as a trend, as a friend.










As I want you to be.


Jag glömmer aldrig dina hemligheter.

Hej. Igårkväll så blekte Ellen utväxten på mig igen. Jag kunde egentligen ha väntat lite längre, men jag vill ha det nyblekt till skolavslutningen. Idag så blev det iallafall till att vara hemma eftersom jag fortfarande är sjuk. Så jag tror att jag har druckit te och lyssnat på musik nästan hela dagen, mys.








Kulturnatta.

Hej. Ja igår var de somsagt kulturnatta hela dagen och kvällen i stan. Jag och Ellen tog bussen in till stan på förmiddagen och gick på lite ärenden. Eftersom morgonen varit mycket stressig så fick vi lov att sätta oss i en trappuppgång för att platta håret. Sedan så mötte vi upp Ludvig och gick med honom ett tag innan han skulle iväg för att spela. Vi gick och åt lite god middag och sedan så mötte vi upp Erik och Alex, vi gick och såg bandet Delightful Regret som ett par vänner spelar i. Resten av kvällen bestod av en massa skratt, prat, glass, musik och trevliga människor.



































Nu...

Nu blir det till att gå på stan hela dagen och kulturnatta. Imorgon kommer jag vara upptagen hela dagen, så vi får höras på måndag. Ha en fortsattbra kväll allihopa!








I swear.













Skolavslutningsklänning.

Somsagt så var jag i stan en sväng i lördags för att försöka hitta årets skolavslutningsklänning. Det är ju inte långt kvar nu tills sommmarlov!
Tillslut så hittade jag en som jag tyckte om. Den är inte superspeciell precis, men jag ska sy in den lite så att den sitter lite bättre också. Hoppas det blir bra.


Här får ni en lite detaljtitt, resten får ni se på avslutningen.








Hej. Ni får ursäkta att jag inte bloggat något på två dagar, men det har varit ganska så mycket! Idag iallafall så regnar det, vilket inte är så kul. Men sol är det iallafall. Idag har det också varit Coopertest på skolan, vilket inte var så bra att göra när jag knappt ätit någon frukost.. Nu blir det iallafall att göra lite mat!


Igår hade jag på mig min nya halsduk från h&m. Marinblått + rött = ♥








For all we know we might not get tomorrow.














It's a nightmare.

Hej. Fredag igen då, inte den bästa fredagen heller.
Imorgon så ska jag iväg till stan och leta efter en skolavslutningsklänning och skor. Så vi får hoppas att det går vägen, annars blir det att beställa hem. Vilket jag inte är så speciellt pepp på. Ha en bra fredag!










Some light can never be seen.




























It's over soon.

Hej. Ennu en varm och härlig dag! Idag efter skolan så cyklade jag, Ellen och Elise ner till affären och köpte glass. Sedan så for vi hem till Ellen och satte oss ute i solen och hade det trevligt, med mycket prat och skratt. Bilder får ni lite senare! Nu ska jag ut på en springrunda med Ellen. Ha en fin kväll allihopa!







I know it's not much, but it's the best I can do.

I hope you don't mind what I wrote down in words.















Dagen till ära.

Hej. Idag skiner solen och det är supervarmt ute! Vilket får mig på bättre humör också. Idag fyller mamma år, så det blir kalas hela dagen. Ha en fin dag!











Fredag.











if you're taking a walk through the garden of life.

Hej. Dagen har känts ganska så lång och tråkig, men med lite vila och härlig musik så är jag pigg igen. Jag vill verkligen bara ha helg och sol just nu, det skulle kännas toppen! Jag börjar dessutom få lite panik över vad jag ska ha på mig på skolavslutningen! Måste fara till stan nån helg och försöka lösa problemet.












How small things seem big close up.

I want to feel more, see more than I see. Something will be burned down.












Horisonten är nån annans konstruktion.

Hej. Idag är det som värsta aprilvädret ute, först så var det sol och nu snöar det helt plötsligt. Jag har inte så mycket att säga annat än att det är väldigt mycket att göra den här veckan. Knappt en ledig dag! Ha en fortsatt bra måndag.










RSS 2.0